Archives February 2023

Unsung Heroes: Becca Eye Tint i Gilt

Becca’s $ 24 Eye Tint i Gilt
Ikke “skyld” som i hvordan faner må føle etter at han trener klørene sine på puter av min favorittstol, men “Gilt”, som i Beccas $ 24 Eye Tint i Gilt, som får ekstra Unsung Hero Holiday Party brownie poeng i dag for Små biter av gylden glitter som svømmer i sin shimmery bronse base, og for sin fabelaktig langdesiggende, vannbestandig krem ​​øyeskygge formel.

Jeg kan bruke et lag på lokkene mine første ting om morgenen, tilbringe dagen som kjører ærend for Santa (Tabs), gå hjem om natten, og henge ut av treet etter middagen med Gilt Shimmering og skinner under treets blinkende lys, Selv når jeg hopper over en primer.

ANNONSE

Gilt bygget opp til venstre og sheared ut til høyre

Og silkeaktig formelen er fingervennlig, noe som indikerer at det er lett å blande med fingrene eller en børste, som er flott, fordi å kunne bruke fingrene med det, sparer meg tid og energi for viktige julegaver, som lagringsbokser med mørk sjokolade Stjerner fra Trader Joe, eller treffer spillknappen slik at hans kongelige høyhet kan se på sine favorittferieevideoer på nytt.

ANNONSE

Jeg er ganske sikker på at dette er hva Tabs ‘drømmer er som …

Unsung Heroes-serien, en langvarig serie her på sminke og klageblogg, har noen av mine favoritt permanente samlingsprodukter fra en rekke merker.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Hvorfor ha så mye shimmer på kinnene dine? De nye narene flere i klare meg har flere grunner

Med alle de smokey purpurene samt glimrende platina som flammende på øynene over på Nars Høst 2012, kan jeg se hvorfor Franã§Ois Nars (kan jeg ringe deg franç Ois, Monsieur Nars?) Ta en beslutning om å gå den rene rosa banen med den nye flere i å avklare meg ($ 39). Smokey øyne samt chill kinn? – En tradisjonell sammenkobling, som en mye mer nydelig versjon av peanøttsmør, så vel som gelé (forresten, min middag i kveld, siden jeg var så godt lat til å lage mat).

Men siden det er fra nars, denne kremete, multitasking-pinnen, som er laget for ekstravagant både lepper, så vel som øyne, inkluderer en vri. Ja, det er syltetøy pakket med oodles av sølvglitter. Mye mer som skuffer, egentlig. Jeg snakker så mye som min glimrende kjærlige, sequined-dekket, fjæret-hodeplagg i indre dra dresset snaps i full godkjenning.

ANNONSE

Etter at jeg sveiper et enkelt lag av å klare meg på huden min, så vel som buff det ned med fingrene, avslører skinnen seg som en Phoenix-stigning!

Kle meg ubrukte (venstre) så vel som blandet (høyre)

Mange glitrende produkter gir opp glitterende spøkelse omtrent halvveis med dagen, men oh, ikke denne. Nei, dette her skinner skinnet det ut i 6-8 timer på huden min, selv om / når jeg gni på kinnene mine (som jeg gjorde kraftig for å se hva som ville skje, så vel som det ikke Budge!).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Selvfølgelig kan alt som skinner være et problem for noen, så vel som jeg ikke vil foreslå det hvis du er ekstremt bekymret for størrelsen på porene dine. Jeg føler meg som å klare meg virkelig forstørrer min, Eek! Men hvis det ikke er et problem, så vel som du prøver å finne en morsom metode for å injisere mye mer glimmer inn i livet ditt, så vel som å se, kle meg må gjøre trikset.

ANNONSE

Pris: $ 39
Tilgjengelighet: Tilbys nå på nars tellere samt narscosmetics.com
Makeup samt klageblogg Rating: B (elsker skinnet samt oppholdskraft, men det kan være så godt glimmer for noen)

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Når det gjelder øye sminke, er du eventyrlystne, hvor du ofte prøver nytt utseende, eller holder du vanligvis til et trygt utseende som du er veldig behagelig å gjøre?

Vel, jeg er eventyrlystne når jeg har tid og egentlig ikke noe sted å gå (annet enn stuen), men hvis det er for et arbeid eller en familie sammenkomst eller annen hendelse hvor jeg slags Vil du spille det trygt, jeg vil vanligvis gjøre noen form for nøytralbrunt, Bronzy Gold Cat Eye, og vipper hvis jeg har tid.

Det er min trygt-innsats. Jeg har sannsynligvis gjort det omtrent en million ganger før.

ANNONSE

Hva med deg? Når det gjelder øye sminke, er du eventyrlystne, hvor du ofte prøver nytt utseende, eller holder du vanligvis til et trygt utseende som du er veldig behagelig å gjøre?

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

P.S. Jeg vet at jeg har vært uvanlig stille denne uken. Mellom turen til Nashville, underholdende foreldrene i helgen (som du vet, jeg elsker dem, men de kan jobbe noen ganger) og alle de store samlingene som kommer ut, jeg har bare trengte en psykisk helse dag, så jeg Sov i, gjorde litt vaskeri, faktisk endelig pakket ut fra Nashville (bare vært en uke!) Og tilbrakte litt tid med mannen min.

ANNONSE

Vi dro for å se Oculus i går kveld, og det var nok å holde meg ut av antikvitetsbutikker for det neste, oh, resten av livet mitt, faktisk!

Stor horrorfilm, men seriøst, hvis du ikke vil utvikle en frykt for antikke speil, hold deg borte fra Oculus.

Håper du har det bra der ute. Din nevø sier “Meow”. Han har fått flere e-postmeldinger enn jeg er. Jeg er så ikke tullet.

Hva er din mye verdsatt sminkebesittelse?

Yargh! Jeg tror ikke jeg kan begrense det til bare en … det er mest sannsynlig en kasteup mellom min heldige flaske Chanel Jade Nail Polish, så vel som brikkene jeg har holdt videre til fra Barbie liker Mac utgivelse tilbake i 2007, Emner i min ekstremt aller første publiserer på sminke samt klageblogg.

ANNONSE

ÅH! I tillegg er det det aller første røret av Mac Development Transformation Lipglass, med tanke på at det representerer en av de lykkeligste øyeblikkene i livet mitt.

ANNONSE

Hva med deg? Hva er din mye verdsatt sminkebesittelse?

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

The new Obsessive Compulsive Cosmetics Plastic enthusiasm spring 2014 Collection, as well as an important statement

using OCC pool boy Lip Tar, one of six new shades from the spring 2014 Plastic enthusiasm collection
It is with a heavy heart that I must share some unfortunate news…

The OCC Plastic enthusiasm spring 2014 collection
I discovered today, moments after swatching the Plastic enthusiasm spring 2014 collection by Obsessive Compulsive Cosmetics, that I am not almost awesome sufficient to pull off bright blue matte lips.

ANNONSE

Sad panda…
And worse still, I most likely never will be.

I introduce display A — a photo of me smiling while using pool Boy, one of six new Lip Tar shades in the release.

Howdy, neighbor!
I look like a demented clown plotting methods to season as well as eat a little kid for lunch, LOL! I feel like a resident of the Capitol in Panem…

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Artsy fartsy, yo!

See, told you. Not almost awesome enough.

Rollergirl, a matte vibrant lavender purple
Jaja. The collection of six Lip Tars, four of them bright mattes as well as two metallics, shows up on the internet February 1 at occmakeup.com as well as sephora.com, as well as at Sephora stores February 18.

Lip Tars, $18 each
My dry lips as well as I have been wrestling with the metallics, as they grapple with every single flake, however the mattes are flawless. FEILFRI! Not patchy at all, which is type of a miracle, thinking about the craziness of a few of the colors.

Swatches from the left: Hollywood (a metallic beige with a golden shimmer), enjoyment design (a metallic pearlescent pink), Mannequin (a matte pink), Kimber (a matte neon orange coral), pool boy (a matte aquatic blue) as well as Rollergirl (a matte vibrant lavender purple)
Mannequin, the pale matte (Barbie) pink, moves me the most, as well as I’m type of surprised. I half expected it to take me to Lil’ Kim area (but present-day Kim, not the Kim from the late ’90s, when all of us understand she was a boss).

Mannequin, a matte pink
Mannequin is smoother than…an actual mannequin’s skin! — as well as it totally blocks out the color of my pigmented lips. I believe it likewise brightens my deal with in a different method than the other corals as well as peachy pinks I frequently wear.

It’s precisely what I desired from Kevyn Aucoin’s beautiful, however oh, so difficult pink Matte Lipstick in Tenacious.

It’s dramatic! as well as I like it. If I had to pick one shade from this collection, it would definitely be the one.

Kimber, a matte neon orange coral
Pleasure Model, a metallic pearlescent pink
Hollywood, a metallic beige with golden shimmer

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

P.S. ever have one of those days that feels like somebody is messing with your clocks? since it’s over much sooner than it should be?

ANNONSE

I had one of those today. I got so hectic that I really failed to remember to eat lunch!

No worries, though. I’m making up for it now with a bag of chocolates from See’s.

Hvordan var dagen din? Did it go by fast?