Archives June 2023

Går avstanden med Mac Styledriven Pro Longwear Eye Shadows

Pigment. Som. Whoa.

Jeg er seriøs. Disse nye Mac Pro Longwear Eye Shadows ($ 20 U.S./$24 CDN hver) fra Mac Styledriven -samlingen, som Pro Longwear Lip -produktene vi så på forrige uke, er utviklet for å kaste ned.

ANNONSE

Med potente pigmenter, en dunete myk struktur så vel som en lett å blende formel, ser disse pulver øyenskyggen ut, så vel som å føle meg som muskuløse Mac-langsiktige skygger i Veluxe Pearl Surface (bildewinked, men enda kjøligere).

Jeg har sprettert mellom seks av de 16 fargene fra linjen, i tillegg til at jeg fremdeles ikke er bedre å velge en favoritt …

Pro Longwear Eye Shadows, $ 20 U.S./$24 CDN hver

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Pro Longwear Eye Shadow in Hot Paprika

Pro Longwear Eye Shadow in Legendary Black

Pro longwear øyenskygge i en å se på

Pro Longwear Eye Shadow in Pink Frontier

Pro Longwear Eye Shadow i erting med letthet

Pro Longwear Eye Shadow Swatches fra venstre: 1) Hot Paprika, 2) Legendary Black, 3) One to Watch, 4) Pink Frontier, 5) Erte med enkelhet så vel som 6) gjennom natten

Bruk gjennom natten langs vippene så vel som vannlinjer, en å glede seg over lokkene, rosa grensen i krøllen så vel som legendarisk svart i den ytre krøllen

Ytterligere sminke brukt i dette utseendet: Mac Matchmaster Foundation i 5.0 On Face, Mac Pro Longwear Lipglass i full fart foran på lepper (også fra Styledriven) samt Mac Opuluash Optimal Black on Lashes

Jeg liker mangelen på ettervirkninger, så vel som nøyaktig hvor lenge fargene forblir sanne uten å falme (hele dagen), men for $ 20, forventer jeg ikke mindre. Faktisk er jeg litt bummed om den mindre krøllingen jeg oppdaget etter omtrent 12 timers slitasje. Det er mindre, for å være sikker, men å tenke på prisen, det skal ikke være et problem i det hele tatt.

For hva det er verdt, består disse av langt mer produkt enn Macs langsiktige linjepanner (3,4 gram mot 1,5). Det gjør de høyere kostnadene litt mye lettere å bære.

Selv med litt mindre krølling, kan jeg ikke hjelpe meg med å begjære de andre fargene i linjen.

Dayum, Mac! Du slo den ut av parken med Styledriven -samlingen. Eksepsjonelt arbeid.

Pris: $ 20 U.S./$24 CDN hver
Tilgjengelighet: Kommer 22. september til nordamerikanske MAC -tellere samt butikker; internasjonalt lenge denne måneden
Sminke samt appell bloggvurdering: a-

For mye mer om MAC -stilkolleksjonen …

Mac Styledriven Collection Swatches samt bilder

Leter du etter en drømmende, kremet leppestift som varer? Prøv de nye Mac Pro Longwear Lipcremes

Din vennlige samfunnsavhengig,

ANNONSE

Karen

S. Adieu til en dag til, ung dame. I hope the rest of your Tuesday was tops. Hva gjør du i kveld? El Hub as well as I have a dinner date planned, however when we get back I plan to re-watch the true Blood season finale.

Have you seen it yet? If you have, let’s coffee tawk (TARA!!!). hit me up in the comments.

Grå dager foran

Vennligst løft labben din hvis du er like konsumert med grått som jeg er.

Chanel Ombre Essentielle Soft Touch Eyeshadow i Gris Exquis ($ 28), fra Chanel Les Aquarelles de Chanel Collection. tilgjengelig nå online.

ANNONSE

Mac A økt romantikk: Noen fantastiske bekymringer

Cranky Deal With of the Day, Boo!

Har du noen gang de dagene hvor du bare føler deg bla fra det øyeblikket du kryper ut av sengen? I morges våknet jeg like mye som en av disse, og følte meg utrolig cranky så vel som sikker på at jeg var på vei mot i tillegg oppstyr til to ting skjedde. Merkelig nok hadde begge noe å lage med roser.

ANNONSE

Først hørte jeg Guns n ‘Roses’ fantastiske barn o ‘min på radioen. Day-Am, det er en fantastisk sang …

Når jeg vokste opp i East Bay, måtte jeg holde pistolene mine n ‘roser -tendenser på ‘lave siden alle sammen – alle sammen! – Lyttet til hiphop, som jeg også liker, men hvis du hørte på metall der jeg vokste opp, risikerte du å bli identifisert en pariah.

Det har vært år med tanke på at jeg hørte fantastisk barn. Til i dag beveger det meg, så vel som etter rockin ‘ut til det i morges, begynte jeg å føle meg litt bedre.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Deretter sjekket jeg ut med noen få av kommentarene dine til gårsdagens Mac A økte romantikkinnlegg, så vel som takket være konseptene dine, så vel som et par sveip av appellpulver i tillegg til å se gjennom leppefargen, var jeg tilbake til min normale flishugger selv.

Igjen har Mac beroliget det vilde dyret.

Og når du snakker om Mac, brakte du gals opp noen fantastiske bekymringer for den nye samlingen i går.

Sommeren økt appellpulver

Skjønnhetspulver om sommeren økte på kinnene

Mbb babe l spurte:

Tror du at de ville fungere godt som en rødme?

Hei, jeg tror at sommeren økt ankepulver ville fungere godt som en rødme, men jeg vil foreslå det for kvinner som er fint med å måtte bruke et antall lag.

Det fortsetter som en ren, plummisk rosa, så vel som overflaten har bare det minste berøring av perle i seg, og det er her jeg vedder på at den får sin subtile glød. På meg som en rødme, tror jeg det ser fantastisk så vel som naturlig ut, som om jeg nettopp har kommet tilbake fra en kraftig tur.

Det tok fem lag å få fargen til å vise på meg (det er * veldig * ren), men jeg liker det endelige utseendet, så jeg har ikke noe imot innsatsen. Hvis du er lettere enn jeg er, kan du mest sannsynlig komme med bare to eller tre.

Hemmelig knuse leppefarge

Hemmelig knusing så vel som ikke så redd se gjennom leppefarger

Bekymringene stoppet ikke der! Et par av dere gals spurte på samme måte om å se leppefargen i Trick Crush.

MBB Babe Shivotra lurte på:

Jeg vil virkelig se gjennom leppefargen, men jeg får en følelse av at den økte romantikkfargen [Secret Crush] er nettopp som den fra Emanuel Ungaro -samlingen i fjor høst. Kan du bekrefte, Kare?

Aww, Shivotra! Ingen kalles meg “Kare” med tanke på den college. Det var kallenavnet som mine venninnene mine ga meg.

Om Trick Crush, det er en annerledes en annen enn å se gjennom leppefargen i Not So Shy, som ble utgitt med i fjor høsts Emanuel Ungaro -samling.

Fra delegert høyre: ikke så sjenert, triks knusing

Ikke så redd gjelder som en lys rødlig magenta, i tillegg til at triksknuser gjelder som et rødlig bær. Forskjellen er subtil, men det er åpenbart på nært hold.

Se gjennom leppefargen i ikke så sjenert

Se gjennom leppefargen i triks forelskelse

Når det er sagt, hvis du prøver å budsjettere planlegging av Mac Moolah og allerede ikke har så sjenert, vil du sannsynligvis ikke kreve trick -knusing. Hvis deres subtile forskjeller imidlertid driver deg vill, tror jeg at triksknusing er verdt en sprudling siden det er ekstremt pent.

Så spurte MBB Babe Amanda …

Stjel hjertet mitt er virkelig, virkelig å se på, så vel som jeg liker meg en flott flekk. Begge er utrolig pene også. Handler de * som flekker? Jeg mener, virkelig misfarging og etterlater farge i timevis?

Hei, Amanda. Take My Heart er en av lipglassene, som bare er en standard ole -lipgloss. Hvis du refererte til Trick Crush, yup, er det en rett opp flekk. Formelen er tynn som en væske, så vel som når den brukes til leppene, fargen etterlater en misfarging som er synlig i flere timer. Som mange leppeflekker, har ikke se leppefargene mye utstråling for dem, så det jeg liker å gjøre er å slå en glans på toppen. På bildet på det ekstremt øverste lagdelte Trick Crush under Take My Heart. Jeg tror det er en flott kombinasjon!

Circa Plum Pigment

Den siste bekymringen var fra MBB Babe Nicole 15:

Circa plum fremstår som en dupe for mauvement -pigment på bildet. Karen, kan du fortelle i ekte liv hva forskjellen var i de to?

Godt øye, kjæreste! Mauvement, et pigment som ble utgitt i oversamlingen i fjor høst, virker ekstremt likt circa plum, men begge gjelder annerledes.

Jeg tror litt mer sølv og grått kommer med i mauvement. Circa Plum har ikke virkelig samme sølv til det. Faktisk ser det mye mer lilla ut for meg.

De er absolutt ikke identiske, men hvis du allerede har mauvement, er det ikke nødvendigvis annerledes tilstrekkelig til å skynde seg ut og få circa plum.

Har du mange flere spørsmål?

Takk for den fantastiskeIC -spørsmål. Hold alltid dem. Hvis du noen gang vil spørre noe, selv om du ikke vil forlate det offentlig i kommentarene, kan du også sende meg en e -post ved å bruke kontakt med typen øverst på siden.

ANNONSE

Så nøyaktig hvordan var pukkelen din?

Din vennlige samfunnsavhengig,

Karen

Shadowy Woman

Annonse

Jeg har vært å ta bilder av skygger i det siste. Kooky, jeg vet.

Skyggen av “V” -formen øverst til venstre er av Oak Tree -fanene som ble sittende fast i januar i fjor (takk og lov om at Lady var rundt for å redde ham).

ANNONSE

Og det er meg nederst til høyre. Hodet mitt er spiss siden jeg bruker et Aquis hårhåndkle, lol!

Å lage det beste minimale kjøkkenet

Følgende bidrag er fra en annen forfatter.

Kjøkkenet er en av de mest avgjørende delene av hjemmet. Enten du bruker tiden din her på å lage mat til familien din, du er vert for middagsselskaper, eller du gleder deg over spillkvelder – det er et rom i huset som brukes vanligvis og må være et rent og romslig sted.

For å lage et fantastisk minimalt kjøkken, er det noen få forskjellige ting du vil gjøre. Kjøkkenet ditt er en integrert del av hjemmet ditt, og i dag vil vi vise deg hvordan du kan lage det beste minimale kjøkkenutformingen.

Velg et nytt gulv

Det første du vil gjøre når du oppretter en ny minimal kjøkkenutforming er å ansette en betongentreprenør for å legge et sensasjonelt polert betonggulv. Polert betong er en sterk type gulv og en som står tidens prøve, og kan komme i mange forskjellige farger og finish for å passe til din smak og dine behov. Tenk på dette som en fantastisk måte å vampe opp det kjedelige kjøkkengulvet og skape den beste basen for resten av kjøkkenet.

Installer en øy

Nå er det på tide å installere en oppsiktsvekkende kjøkkenøy hvor du kan lage måltider på kokeplaten og få ekstra skapplass for kjøkkenet. En øy tilfører en luft av klasse til ethvert kjøkken, og du kan også installere en frokostbar på den andre siden av øya for å glede deg over måltider med familien i løpet av uken. Hvis du elsker å være vertskap for folk hjemme, er dette en blendende måte å gjøre det på, og du vil få en oppsiktsvekkende funksjon for rommet.

Skjul apparater

Noe av det du trenger å gjøre hvis du vil lage et oppsiktsvekkende rent kjøkken, er å skjule apparater fra benkeplatene dine. Små apparater som vannkoker, brødrister eller kaffetrakter kan skjules bort i skapene dine når det ikke er i bruk, og dette vil gratis opp litt plass på benkeplatene dine, samt sørge for at kjøkkenet ikke ser rotete ut.

Velg en lett marmor

Når du velger fargen på benkeplatene dine, vil du velge en overflate som er enkel, elegant og glamorøs utseende. Hvit eller lett marmoreffekt er et populært valg for kjøkkenet, og det vil gi deg et oppsiktsvekkende utseende til rommet. Ren, elegant og hygienisk – det vil gi deg den beste minimale effekten du prøver å finne i rommet.

Legg til en matt farge

Den siste berøringen til ethvert minimalt kjøkken er din funksjonsvegg eller skapfarge. Når du velger en maling for et minimalt kjøkken, må du velge en matt effektmaling, da dette vil gi rommet en mye mer moderne og sette sammen følelse. Gloss kan bli støvete veldig enkelt, og dette vil vises mye mer enn matt, så det er bedre å velge en matt design og spare deg for noe av rengjøringen. Når det gjelder farger, mange nyanser av grønt, teal og blått arbeid strålende på kjøkkenet og vil gi rommet og fantastisk og rolig effekt at det er optimalt for deg og din familie.

Shoe Lust, kapittel 2 788

Jeg følte at jeg døde og dro til Shoe Heaven da jeg så disse kuttene på Anthropologie i går. De er overraskende komfortable også.

(Miss Albright Philadelphia Lilac Ombre Heels, $ 148)

ANNONSE

Når grunnleggende bare ikke vil gjøre, er det Mac Pearlglide Intense Eye Liner i svart linje

det er det! Jeg tegner en linje i sanden!

Åh … sa jeg sand? Jeg mente, “på lokkene mine og lash linjer,” og jeg bruker Mac PearlGlide intens øye liner i svart linje ($ 15) for å gjøre det.

ANNONSE

BESATT!

Slik er jeg om svart linje. Det er en av syv Pearlglide intense øye liners i den nye Mac Vera-samlingen, og det er min ubestridte runaway favoritt av gjengen.

Vera markerer en encore-ytelse for Pearlglide Clan. Deres look-at-me-shimmer og rike, intense farger har spilt begrensede engasjementer i tidligere Mac-samlinger før, men mye til min glede og glede for mange Mac-fans, har ryktet at de blir lagt til den permanente linjen dette tid rundt.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Beskrevet som en dyp svart med Golden Pearl, tror jeg at svart linje er mye mer interessant og livlig enn det. Noen ganger, når jeg fanger meg selv i speilet med det på, ser jeg en blackened khaki med grønn gylden glimmer og tenker, “er den fortsatt svartlinjen på øynene mine?”

I går kveld hadde jeg det ut på middag med jentene i det jeg trodde [viste seg å være] et godt snurr på et rent, klassisk øye. Først brukte jeg en vask av nøytral skygge over mine lokk med Mac Soba, deretter en bronseforing langs min nedre lash og vannlinjer med Mac PowerSurge, og brukte deretter svart linje for å linjene mine øvre lash linjer.

PearlGlide Intense Eye Liners Industrial, bensin blå, svart svane og svart linje

PearlGlide Intense Eye Liners i bensinblå, svart linje, svart svan og industriell

Hvis du bestemmer deg for å gi svart linje en prøve, vennligst gi meg beskjed. Jeg tror det også ser bra ut med greener, gull og bronse øyenskygge, som mac overdådig oliven, vakkert gull og trewinked.

Pris: $ 15
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå på Mac tellere, i butikker og også online
Makeup and Charm Blog Rating: A +

ANNONSE

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

P.S. R.I.p., Whitney.

Få bronsen din på, kunstige reals! De nakne escentuals Bareminerals Artificial & Foxy Kit

Uklart: Det er uklart om jeg er mye mer følelsesmessig investert i Jersey Shore enn noen noe normal, tilregnelig person må være. Da Vinny fikk spraybrunen sin i gårsdagens episode, følte jeg meg forrådt; GTL-gudene hadde endelig lyktes med å lokke en en gang semi-anstendig ung mann til den mørke siden.

Klart: Det er klart at man ikke trenger å ty til ekstremer i landkaliber for å få en fantastisk glød. Bare nå de nakne escentuals Bareminerals Artificial & Foxy Kit ($ 34) i stedet.

ANNONSE

Den lille tredelt utgivelsen som nettopp ble lansert for våren med alt som trengs for å falske utseendet til en solfri brunfarge, og den beskytter til og med mot den virkelige solen med ekstra SPF 15.

Jeg er fremdeles ny på de nakne escentuals sminke -linjen, og jeg håpet på en fantastisk opplevelse med dette settet. Det kommer med …

Faux Tan SPF 15 – Denne løse pulverbronzer er en varm oransje brun matt med et snev av skimmer. Det er mørkt (selv for den solbrune huden min), og jeg foreslår at du bruker en lett berøring når den blir brukt. Jeg synes det ser varmt ut når det er slitt og gir hud et ganske bronse utseende jeg liker.

Emballasjen er ganske interessant også. I stedet for en standardsifter, kommer pannen i krukken som har noe som en felledør i seg. Når lokket er lukket, trykker et stykke metall festet til det ned i felledøren. Når du åpner lokket igjen, frigjør metallet fra døren sammen med en fast mengde pulver. Jeg har aldri sett noe som det før … ganske kult.

100% naturlig SPF 15 lipgloss i fransk toast – en skinnende fersken bronse glans med en børsteapplikator. Det føles tykt og klissete, og minner meg om Mac Lipglass. Jeg elsker det rike pigmentet og lang tre timers slitestid, men jeg er ikke gal på plast-smaken og duften.

Buff & Go Brush-Denne mellomstore reisen Kabuki-børsten har myke bust og et tett, kompakt børstehode. Jeg liker det for å konturere kurven under eplene på kinnene mine.

Switches of Artificial Tan SPF 15 (høyre) og 100% naturlig SPF 15 Lipgloss i fransk toast (til venstre)

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Produktene brytes ned til omtrent $ 11 hver, noe som etter min mening gjør settet til en ganske god avtale, og det kan være en spesielt god passform for hardkjernebronzingentusiaster og bare escentuals fans (faux reals)!

ANNONSE

Pris: $ 34
Tilgjengelighet: tilgjengelig nå på Sephora, Ulta og også online
Makeup and Appeal Blog Rating: B+

Din vennlige appellavhengig i nabolaget,

Karen