Archives May 2023

Hvordan få en naturlig vippekrøll

Flott morgen, damer! Jeg håper helgen din startet en god start. Jeg er ikke sikker på hva jeg har på gang i dag, noe som er flott ved at det mest sannsynlig betyr at det ikke er noe jeg absolutt må gjøre.

For denne publiseringen har jeg gjort en rask video (klikk akkurat her for videoen) som viser nøyaktig hvordan jeg krøller øyevippene. Jeg beklager at jeg ikke har lagt opp noen type videoer i det siste, men jeg kommer tilbake i vanen igjen.

ANNONSE

ANNONSE

Kos deg med helgen! La meg forstå hva du gjør opp til.

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen

Med $ 22 JK Jemma Kidd røyker det opp i-kit, du kan smolder for mindre

hver av de fem pulver øyenskygge i den nye $ 22 JK Jemma Kidd røyker det opp i kit er så enkelt å blande at de kanskje har blitt laget av KitchenAid! – Så vel som med tonnevis av pigment, ser de ut så vel som å utføre akkurat som Jemmas fabelaktige høst full størrelse skygger (som vanligvis kjører $ 16 stykke).

Resultatet er en billig kombinasjon i stand til å skape noen av de raskeste, enkleste smokey øynene jeg har sett denne høsten. Med lavere skygger kan blanding av kantene samt lagring mørkere nyanser ta (meg) for alltid, men med I-kitet jeg kan bang ut et smokey se på mindre enn 10 minutter.

ANNONSE

Skyggene ser ut til å lene seg mot den flotte siden av fargespektret, så hvis du føler at du har på seg kule tonede nyanser, kan det være en god grunn til å gi dem en tur. Hold noen sminkevifter hendig, skjønt, som jeg har lagt merke til litt etter effekter fra de mørkere nyanser.

ANNONSE

Pris: $ 22
Tilgjengelighet: Tilbys nå på målbutikker, så vel som også online
Makeup samt Beauty Blog Rating: B +

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Forbedring av fortauskanten til hjemmet

Følgende bidrag er fra en annen forfatter.

Når det gjelder å selge et hjem, er det ytre like avgjørende som interiøret. Curb Appeal er det som lokker kjøpere til å ønske å se mer, og det er avgjørende å sørge for at hjemmet ditt ser sitt beste ut fra gaten. Det er mange måter å forbedre fortauskanten til et hjem, fra landskap til å male det ytre. Les videre for ideer om hvordan du får hjemmet ditt til å se best ut!

Forsikre deg om at det ytre er gratis med rot og skjemmende gjenstander.

Det første en kjøper vil se når du går opp til hjemmet ditt er inngangsdøren, så det er avgjørende at du rengjør og vedlikeholder den regelmessig. Skrap av rust eller oksidasjon flekker fra døren hvis de vises. Hold dekket gratis av gjenstander som gamle griller og hagearbeid; Hold dem i en skur eller lagringsenhet i stedet.

Du må se etter en bærbar luftkompressor til leie som du kan bruke til å rengjøre innkjørsel, siding og murvegger uten å bruke ekstreme kjemikalier. Du kan også rengjøre utsiden med en trykkvasker.

Opprettholde landskapsarbeidet.

Landskapsarbeidet er en avgjørende del av utsiden av hjemmet ditt, og det er viktig å holde det godt vedlikeholdt. Plenen må kuttes, hekkene trimmes, og eventuelle busker eller trær pleiet regelmessig. Du kan også legge inn noen fargerike blomster for å lyse opp utsiden av hjemmet ditt enda mer!

Å opprettholde landskapsarbeidet er en flott måte å forbedre fortauskanten til hjemmet ditt, og det er også en god måte å få hjemmet ditt til å se sitt beste ut. Trim trær for å gi mye mer lys, og plante dekorative blomster og grøntområder for å gi farge og atmosfære.

Mal eventuelle betong- eller sementoverflater med en kvalitetsmaling som vil vare i flere år

En måte å forbedre fortauskanten til et hjem er ved å male betong- eller sementoverflater med kvalitetsmaling som vil vare i årevis. Betong- og sementoverflater kan males i hvilken som helst farge du velger, så det er en fin måte å legge til litt personlighet til hjemmet ditt.

Å male disse overflatene er også en flott måte å sikre dem fra elementene på, og det vil bidra til å holde dem nye i mange år. Hvis du tenker på å selge hjemmet ditt om kort tid, kan du vurdere å male betong- og sementoverflatene for å gi hjemmet ditt et friskt utseende.

Når du maler betong- eller sementoverflater, er det avgjørende å bruke kvalitetsmaling som vil vare i årevis. Det er mange typer maling å velge mellom, så det er avgjørende å finne den ideelle for jobben.

Plant plenen rundt omkretsen av eiendommen din for å få den til å virke større

Hvis du søker å øke mengden plen rundt hjemmet ditt, kan du vurdere å plante det. Å plante plenen rundt omkretsen av eiendommen din vil få det til å virke som om det er mye mer plenplass, og det kan bidra til å forbedre fortauskanten din. Dette er en flott måte å få små verft til å virke større.

Gress kan bidra til å få en eiendom til å virke større ved å tilføre en følelse av ekspansivitet til hagen. Når du planter plenen rundt omkretsen av eiendommen din, må du huske å velge en type som vil vokse godt i klimaet og jordforholdene i ditt område. Du kan også legge til landskapsarbeidestein eller andre dekorative gjenstander rundt omkretsen av eiendommen din for i tillegg å forbedre utseendet.

Installer nye vinduer i hjemmet ditt hvis du bytter ut eldre

Nye vinduer er en av de beste måtene å forbedre hjemmets fortauskant. Gamle, trekkfulle vinduer kan gi ethvert hus en nedslitt stemning, men nye vil imponere kjøpere og gi dem et bedre førsteinntrykk av eiendommen din.

Nye, energieffektive vinduer er det mest miljøvennlige alternativet som er tilgjengelig på markedet; De vil bidra til å minimere energiregningene dine og gjøre hjemmet ditt mye mer behagelig.

Nye, energieffektive vinduer er en flott måte å forbedre fortauskanten til hjemmet ditt. De er mye mer miljøvennlige enn eldre vinduer, og de kan bidra til å minimere energiregningene dine. Nye vinduer er også mye mer energieffektive, noe som indikerer at de vil holde hjemmet kjøligere om sommeren og varmere om vinteren.

Puss opp noe meter på utsiden av hjemmet ditt

Hvis du har stein eller teglverk på utsiden av hjemmet ditt, kan du vurdere å pusse opp det i stedet for å erstatte det helt. Mange ganger, små hull eller sprekker kan repareres i stedet for å erstatte, og sparer penger mens du gir det ytre utseendet til nyhet.

Hvis du tenker på å selge hjemmet ditt snart, er det avgjørende å være klar over de ytre elementene som kan påvirke en kjøpers beslutning negativt. Ved å opprettholde landskapsarkitekturen og rydde opp i rot eller skjemmende gjenstander, kan du være sikker på at du gjør et godt inntrykk på potensielle kjøpere.

Curb Appeal er det som lokker kjøpere til å ønske å se mer, og det er avgjørende å sørge for at hjemmet ditt ser sitt beste ut fra gaten. Det er mange måter du kan forbedre fortauskanten til et hjem. Og med disse grunnleggende trinnene på plass, må det ikke være noe problem å få huset ditt til å se bra ut!

5 summertime Staples: show Some Skin with These Body care fundamentals

Summer’s the season to show off a bit skin, as well as to this I roar “Hallelujah!” After what felt like the longest, wettest, dreariest winter as well as spring in this century so far, I’m beyond prepared to lastly free myself from my cotton/polyester oppressors. So long, long pants, wool socks as well as turtleneck sweaters. Fred!

Summers in this part of northern California can get quite hot, however before I venture out in a summertime gown or park my posterior poolside in a swimsuit, I like to do a bit of body beauty prep very first (don’t want my hairy sasquatch legs to frighten the community kids, ya know?). For this I turn to body care fundamentals like the fabulous five listed below.

ANNONSE

1. A rockin’ razor

Furry woman states what? This vorpal gift to hairy women everywhere hacks away hair like a machete cuts with jungle. The Gillette Venus accept ($12 for a starter set that includes the razor, a shower pod/case as well as two spare cartridges; extra cartridges are offered separately) takes care of the hair on my legs, woman parts, ‘pits as well as toes (don’t front like you don’t understand what I’m speaking about ), as well as it does it with five blades.

FIVE BLADES!

You’d believe that perhaps four blades would have been enough, however no. turns out that five is the new four.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

This mighty multi-bladed monster provides this mini-Chewbacca the closest shave of her life. When I utilize it, not only does my skin feel smoother than it does after I utilize other razors, however the Venus shaves so close that I discover I don’t have to shave as often.

2. An easy-to-apply sunscreen

In my capability as Tabs’ assistant/human servant, I have to be offered at a moment’s notice, which means I don’t always have time to spend scrubing in sunscreen from head to toe.

When time is of the essence, especially in summer, I like to have a great water resistant aerosol spray, as well as Banana boat Ultra defense constant Spray sunblock ($10) is my present fave.

Just spritz on arms, legs as well as any type of other subjected parts, massage it in a little, as well as you’re done. It offers broad-spectrum security against UVA/UVB rays as well as is available in three diverse levels of SPF — 30, 50 as well as 85. It’s quick to dry as well as resists water like most cats incredibly well, ya know, just in situation a shirtless Ryan Reynolds stops by to ask if you want to go swimming (I DO!).

3. An exfoliator to buff the rough spots

Now that my knees, elbows as well as heels have come out to play, the rough, scaly business that’s been going on all winter just isn’t gonna fly. Pacifica’s Kona Coffee & Sugar Detox whole Body Scrub ($28) buffs away my scaly skin with a mix of granulated sugar as well as powdered coffee seed. Then, safflower, soybean as well as coconut oils moisturize the dry bits to keep the scales away. Plus, the yummy dark chocolate coffee scent smells great sufficient to eat!

How about a great drugstore option? I believe Burt’s Bees $13 Cranberry & Pomegranate likewise works great.

4. A highlighting cream for arms as well as legs

Who states Vampire Edward is the only one who gets to shimmer in sunlight? When I’m using a gown that shows off my shoulders or legs, I like to reach for a body cream with shimmer, like Pacifica’s line of Coconut Crushed Pearl Body Butters. The Luminizing one adds a silvery shimmer, while the Bronzing one provides a golden glow.

You can snag both, together with a sample size of the Kona Coffee & Sugar Scrub mentioned above, in addition to a lip balm, in the Pacifica Island glow lovely Body set for $24. Or, buy the tubes individually in either a sample size for $7, or a full-size tube for $24.

5. A body laundry to treat/prevent breakouts

Body acne is nowhere near as much fun as eating frozen yogurt or hanging out by the pool, however it occurs to the very best of us. In summer, since I like to wear shirts that show off my back, I on a regular basis shower with a body laundry designed to treat acne.

ANNONSE

Neutrogena Body remove Body laundry in Pink Grapefruit ($8) contains naturally-derived grapefruit extract as well as salicylic acid (2%). The tangy grapefruit scent advantages me up in the morning, too.

What are your summer body beauty staples? I bet you have a few.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

China Glaze shades of nude Collection

It’s been a while considering that I’ve done a nail post! Today I’m showcasing a collection that was released for spring this year, however I personally believe a great nude collection is season-less. I’ve got 3 of the China Glaze shades of nude Collection to show:

• minimalist Momma (sand beige creme)
• Fresher Than My Clique (mushroom taupe creme)
• kill The Lights (deep mauve creme)

I got these China Glaze polishes from nail polish Canada (NPC) to review.

The full collection consists of 12 shades in a variety of neutral tones to fit a large range of skintones.

All of the polishes have a creme surface – no shimmer or glitters in the bunch. I’m always on the search for the next work-appropriate manicure shade, so these were all ideal up my alley!

My very first pick was minimalist Momma, which has the blurb of “It’s not tough to discover the appeal in simplicity with this traditional sandy tan”.

I would phone call this a somewhat peachy tan shade with a jelly finish.

It’s a sheerer formula – after the very first coat, there is some streaking as well as visible nail line (VNL):

The second coat still doesn’t totally erase the VNL:

I ended up doing 3 coats for this final shot.

I truly liked exactly how this looked against my skintone, which is tanned from the summer:

Next is Fresher Than My Clique, which is a cooler toned greige taupe shade:

China Glaze’s description for Fresher Than My Clique: enjoy out for haters. This dope taupe is the freshest color in the crew.

It has a thicker consistency which supplies great coverage, I discover utilizing thinner coats to be much better with this specific formula.

I’m not sure if this colour is lovely on my skintone, which I would quote to be around NC25 with my tan:

Hva tror du?

Lastly, I might not withstand the shade kill The Lights even though it’s not truly a skintone colour:

I just cannot assist myself around these dirty mauve type of colours!

China Glaze explains kill The Lights as The stylish comes out at night. This provocative pinky beige prefers to slay after dark.

The formula on this is perfection! I might have gotten away with just one coat – it’s one of those self-leveling polishes that makes it nearly foolproof.

I did discover that it dried darker compared to exactly how the colour looks in the bottle.

I used this for a full week as well as I only experienced idea wear however no chips, which is normal of exactly how China Glaze polishes wear on me.

Here are the 3 colours swatched side-by-side on my nails:

L to R: minimalist Momma, Fresher Than My Clique, as well as kill The Lights – all swatches in this publish were done without top coat.

The China Glaze shades of nude Collection is still easily offered from NPC here.  Each 14ml bottle retails at $8.45 CAD.  Personally, I believe these are traditional shades that must be made permanent!  My much-loved is “Kill The Lights” complied with by “Minimalist Momma”. Which one do you like best?

A bit about nail polish Canada – they are the premier Canadian source for nail polishes as well as nail supplies. I very first found them back in 2011 as well as have been hooked ever since. right here is exactly how my parcel arrived:

Thank you, NPC!
Their tagline of “Your friendly neighbourhood polish people” is spot-on: they ship from Canada as well as likewise include a piece of candy as well as a great note in every shipment! You can discover China Glaze polishes on nail polish Canada here.

This publish consists of products which were supplied to me by nail polish Canada complimentary of charge. I composed about the products based on my own experience as well as supplied my impartial review.

What’s your much-loved nude nail polish?

Dele denne:
Dele

Click to email this to a buddy (Opens in new window)
417Click to share on Pinterest (Opens in new window)417

Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Reddit (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Collective nail polish AcquisitionsAs you’ve seen in yesterday’s post, I’ve been hitting up all the Winners as well as Marshalls within a 10km radius of my house last month. I likewise checked out my much-loved beauty parlor supply shop that offers polishes for inexpensive – they still had the Essie get 4 get 2 complimentary offer, and…
February 5, 2016In “Beauty”

Nail polish stashAll right, here’s the stock that started it all.  If it wasn’t for my growing nail polish collection, I would have never tracked any type of of my makeup in a spreadsheet. as well as out of whatever I hoard, I would state that getting nail polish is the most compulsive for me.  They’re…
March 2, 2015In “Beauty”

NailPolishCanada OrderThis buy was prompted generally by ONE nail polish: China Glaze Choo-Choo select You, from the autumn 2014 All Aboard collection. I was browsing some nail polish blogs checking out older nail polisH -samlinger så vel som kom over det. Jeg ønsket det generelt for fargen, men … en del av meg …
20. januar 2016in “Beauty”

Du vil oppdage dette miljøvennlige rommet i krysset der Topshop tilfredsstiller Tiffanys

Biggie, Biggie, Biggie, kan du ikke se? Tiffany Blue, du hypnotiserer meg.

Beklager, beryktet (RIP), men jeg måtte dra dit. Når det gjelder de bit Tiffany Blue-boksene, må jeg hylle en eller annen metode, enten ved å slakte en rap-klassiker, eller ved å slippe ut en høy støy som ellers er reservert for stripete kattunger.

ANNONSE

Jeg kan ikke hjelpe det.

There’s just something about that Tiffany blue… perhaps it’s the tantalizing treats that commonly hide inside the boxes, or perhaps it’s just a completely balanced blueish eco-friendly — a blend of all my really hopes as well as dreams, with a dash of romance as vel som vidunderlig mulighet. Uansett årsak slår fargen et akkord med meg, så vel som det gir hjertebank.

Jeg har en sterk følelse av at fascinasjonen min for det forklarer hvorfor jeg vil bruke Topshop-negler i miljøvennlig plass ($ 10) hver dag de neste 10 årene. Det er en av 15 nye Topshop Nail Shades nettopp lagt til linjen for våren så vel som sommer, så vel som fra dette ekstremt øyeblikket, jeg tror jeg kan like det mer enn Nutella (og, fyr, det er mye).

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Jeg hevder at hvis man skulle smelte ned 100 Tiffany-blå bokser, og antok et øyeblikk at noe slikt var mulig, i tillegg til å hell væsken i en neglelakkflaske, er miljøvennlig plass fargen de ville få.

På meg trenger miljøvennlig plass fire strøk for å nå full opacitet i tillegg til å ta litt tid å tørke. Avhengig av lyset, kan det på samme måte virke mer grønnaktig enn blåaktig grønn, men jeg tror det er nydelig uansett. Jeg har ikke brukt det lenge tilstrekkelig til å måle slitasje tid ennå, men jeg vil la deg forstå om det overrasker meg ved å chippe raskere enn en stor polering.

Tilfeldig morsom sannhet (som en dag kan hjelpe deg med å vinne fare!)-Et miljøvennlig rom er også et område der skuespillere så vel som utøvere venter før de går på scenen.

Dessverre er fargen tøff å finne med mindre du på nettet i New York. Topshop tilbyr for øyeblikket ikke sine poleringsmidler på nettet, så vel som den ensomme New York -butikken, den eneste butikken i USA (en andre åpner i Chicago i september), tar ikke kreditthistoriekortkjøp over telefon. I tillegg til at det betyr at dette miljøvennlige rommet også kan være Fort Knox.

Jeg håper virksomheten oppdager en metode for å begynne å ta på internett, samt telefonbestillinger for fargen snart. Tross alt er det bare et spørsmål om tid før vi områder (hvis du tror du allerede forstår en dupe, la meg forstå i kommentarene).

Inntil da ville miljøvennlig plass være en utmerket grunn til å se nettstedene filmet i frokost på Tiffany’s. Jeg har alltid ønsket å gjøre det …

ANNONSE

Pris: $ 10
Tilgjengelighet: Tilbudt nå i Topshop -butikken i New York
Makeup samt skjønnhetsbloggvurdering: A- (Kom igjen, Topshop, Boost Distribusjonen!)

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen

Siste sjarmkjøp

Nyeste trekk!
Jeg innser bare nå at jeg fremdeles ikke har kjøpt den ene sjarmtingen jeg virkelig trengte å kjøpe denne uken (en Ilia eyeliner for å erstatte den jeg var ferdig). Har fortsatt ikke kommet seg til Sephora. Sukk. Jeg taklet for å få noen ting på Target, så vel som Ulta for å erstatte andre produkter som var lavt, skjønt!

Sideanmerkning: Mens jeg var på Ulta i går, hørte jeg en mor til å fortelle tenåringsbarnet sitt at hun var ferdig med å vente, så vel som at 45 minutter var mye tid til å plukke ut en neglelakk, så vel som de trengte å gå, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som, som de trengte å gå, som de trengte å velge en neglelakk, så vel som de trengte å gå, som, som, som, som, som, som, som,. NÅ. Ahhh! Vil det noen gang være meg så vel som Connor?

ANNONSE

Uansett, jeg kjøpte en flaske Zoya Fjern+ (fungerer fantastisk på glitter) i tillegg til et oljerensende som er nytt for meg, Tula Skincare #Nomakeup påfyll av rensende olje. Jeg prøvde det i går kveld så godt jeg tror jeg kanskje returnerer det. Det stikket ikke øynene mine (yay), men etter at jeg skylte den av, føltes øynene mine tørre så vel som ganske kløende.

Ærlig talt, jeg forstår ikke hvorfor jeg fortsetter å prøve nye rensende oljer når jeg forstår at DHC One er Bomb Dot Com. Du forstår nøyaktig hvordan det er når du er en sjarmelsker; Du er kanskje allerede noe som er fantastisk så godt som det fungerer, men du er alltid på søket for å oppdage den neste fineste tingen.

På håret. Jeg har hatt lyst til å prøve Function of Charm en stund, så jeg tok til slutt noen få ting fra Target fra den bølgete hårlinjen: sjampoen, hårmasken, to av boosterne (en for varm sikkerhet så vel som en for bekjempe frizz) så vel som permisjonsbehandlingen.

ANNONSE

Har du kjøpt noe i det siste?

Din vennlige Community Charm Addict,

Karen

Filosofi overnaturlig samling samt en enorm TGIF!

med urviseren fra nede til venstre: Superglossy Lipgloss SPF 15 i Share lignende så vel som online i øyeblikket ($ 17 hver), øyeblikkelig Sunshine Natural Mineral Bronzer ($ 28), tent fra Cream Blush i bare din ånd ($ 23 ) så vel som du får meg til å rødme mineral rødme duo i sol/lys ($ 25)

Tgif

TGIF så vel som flott morgen, kjære! Vi kom oss til fredag.

ANNONSE

Hvordan var natten din? Mine var full av løping … det vil si at jeg gikk en løp etter jobb, så på Job Runway (så glad Mitchell fikk til slutt bagasjerommet) i tillegg til at kreativiteten min kjørte vill med filosofiens nye overnaturlige sminke -samling (tilgjengelig nå).

Hvis du er i naturlig sminke så vel som ting som raskt tolereres av en rekke hudtyper, kan denne nye samlingen av rene farger for ansikt, kinn, øyne så vel som lepper være verdt å inspisere.

Filosofi sier at de er fri for parabener, ftalater (myknere som brukes i hva som helst fra barneleker til øyenskygger så vel som neglelakk), mineralolje, talkum, sulfater, propylenglykol samt duft – så vel som de ikke vil tette porene eller irritere huden.

Jeg liker virkelig strukturene så vel som farger fra det jeg har sett. De slår meg som ting jeg ønsker å ha på meg på mine “ikke-sminke” -dager.

Så snart jeg har brukt lang tid på å bruke dem ut av huset, lar jeg deg forstå nøyaktig hvordan de holder så mye som daglig bruk.

ANNONSE

Hva er planene dine for feriehelgen? Gjør noe gøy?

Din vennlige fellesskapets skjønnhetsavhengige,

Karen

Er ikke disse L’Oreal Midnight Muse Collection Shadow Duos ganske hip?

The L’Oreal Midnight Muse Hip Studio Secrets Professional Shadow Duos, med klokken nederst til venstre: Moon Goddess, Luna Noir, Enchantress, Dark Wave

Det er ikke som om jeg trengte en annen grunn til å svinge innom apoteket, også mitt hjem hjemmefra, men disse begrensede utgavene $ 8 L’Oreal Hip Studio Secrets Professional Shadow Duos ga meg en likevel.

ANNONSE

Her er fire av de seks hip (høyintensitetspigmenter) studiohemmeligheter fra Midnight Muse -kolleksjonen som ankom tellere i september.

Med klokken nederst til venstre: Moon Goddess, Luna Noir, Enchantress, Dark Wave

Jeg elsker navnene deres … Moon Goddess, Luna Noir, Enchantress og Dark Wave. Høres de ikke ut som en hekser (boo!)?

Med klokken nederst til venstre: Moon Goddess, Luna Noir, Enchantress, Dark Wave

Moon Goddess (to nyanser til venstre) og Luna Noir (to nyanser til høyre)

Enchantress (to til venstre) og Dark Wave (to til høyre)

De fleste av disse er svært pigmenterte (hei, enchantress!). Moon Goddess ser imidlertid ganske ren ut.

Ikke verst for mindre enn $ 10 for to skygger, yah?

Fargene virker veldig spennende og edgy for meg. Gi meg beskjed hvis du er interessert, og jeg vil teste dem for tekstur og ha på deg tid i et kommende ansikts ansikt.

ANNONSE

Din vennlige appellavhengig i nabolaget,

Karen

S. Har du prøvd noen av L’Oreals andre hofteprodukter før? Hva syntes du om dem?