Archives August 2022

Siste samtale! Special Edition $ 48 Tarte Beauty i Fundamentals Set tilbys i noen få timer i dag bare på QVC.com

Tarte $ 47.64 Skjønnhet i grunnleggende set, tilbys for – EEK! – Nine flere timer, i dag bare på QVC.com

ANNONSE

Den (siste) nedtellingen er på!

Den nye $ 47,64 Tarte Beauty i Fundamentals Set tilbys i bare ni flere timer i dag (fra 2:30 p.m. pt) på QVC-nettsiden.

ANNONSE

Yup, hvis denne tingen piques din interesse, kjøre – ikke meander eller scoot – løp til din nærmeste datamaskin … som mest sannsynlig ville du bruke akkurat nå, så vel som inspisere det ut. For $ 47,64, bare i dag, får du seks av Tarte mest fremtredende produkter, inkludert …

(1) 0,31-oz. Pan på deres Amazonian Clay utjevning balsam i mulighet for rettferdig, lys, lys medium, middels, brunfarge eller dypt (ditt valg) – dette er et middels til full dekningskrem fundament med en satiny finish. Jeg har brukt det i medium, så vel som knapt må bruke noen form for det i det hele tatt for å selv ut min hudtone. Det er det pigmentert.

(1) 0,24-fl oz. Tube of Lights, Camera, Visser 4-i-1 Mascara i svart – Old School! Jeg liker lys, kamera, visker for volum, separasjon og krøll hold (men det er ikke min foretrukne mascara for forlengelse). Det er en oldie imidlertid en godbit.

(1) 0.10-oz. Tube of Lipsurgence Lip Creme i Vintage – Vintage har en minty smak og duft, en lettformel samt en moderat mengde kaprifolje rosa pigment. Meg likey.

(1) 0,24-oz. Special Edition Colored Clay Eyeshadow kombinasjon med 0,06-oz. Panner av elfenben tradisjonell krem, taupe enkel skifer, tantalizing tan samt fantastisk brun – jeg har ikke brukt disse myke, moderat pigmenterte skyggene ennå, men de føler seg ekstremt som andre tarte skygger jeg har brukt, så jeg forventer lignende ytelse. Jeg liker Tarte’s skygger generelt, spesielt akkurat hvor raskt de blander (men noen ganger forlater de en stor del av nedfallet).

(1) 0,03-oz. Stick of Amazonian Clay Tightlining Eyeliner i Black Brown – Denne fantastiske bitpinnen er overraskende bra! Det er min foretrukne ting i hele settet, i stor grad siden den tynne tipset, noe som gjør det virkelig enkelt å bli dypt, der nede i mellom røttene på mine lashes, så vel som siden det varer hele tiden lenge.

(1) TARTE Smoothing Balm Clean – Denne LUN, Full Clean Disektor diffunderer kremfondet som inkluderer dette settet, og selvfølgelig andre kremprodukter.

Tarte skjønnheten i grunnleggende set
Tarte skjønnheten i grunnleggende set
Tarte skjønnheten i grunnleggende leire av livsfarget Clay Eyeshadow Palette
Fra venstre side: Amazonian Clay utjevning balsam i medium, Amazonian leire tette eyeliner i svart brun samt lipsurgence i vintage

Trendsetting gjort enkelt (sponset)

brakt til deg av L’Oreal Professionnel.

Annonser som denne er brakt til deg av mine sponsorer. De er nøye utvalgt basert på det jeg tror du kanskje liker; Denne publiseringen ble imidlertid fullstendig skrevet av sponsoren.

ANNONSE

Lag de siste frisyrene, så vel som å få den øverste “Fashion Week”, se med L’Oreal Professionnel Tecni.Art-produkter. Ta dine styling ferdigheter til neste nivå, samt oppdag nøyaktig hvordan du kan gjenskape de nyeste trender med L’Oreals nøyaktig hvordan å stylere videoer med produkter fra linjen. Inspirert så vel som elsket av frisører, har denne Supreme BackStage-samlingen en variasjon av stylingvarer for forskjellige hårtyper.

ANNONSE

Tecni.art-samlingen hjelper deg med å master voluminøse krøller, så vel som tilbyr håret ditt med den perfekte mengden tetthet. Få den ønskede frisyren du alltid har ønsket, så vel som oppdag triks fra fagfolk for det perfekte utseendet ved hjelp av nøkkelprodukter, for eksempel volum misunnelse ekstra så vel som densite.

For mer info samt forslag til å skape feilfritt hår, sjekk ut LorealProfessional.com.

En fredagsdato natt ansikt på dagen med noen klassiske mac øyeskygge (sadel, kile, brun, mulch og mer)

Jeg teller ned sekunder til dato natt i kveld med El Hub. Vi skal se på den nye Pixar-filmen, inne ute, som jeg er veldig spent på fordi jeg har lest gode anmeldelser. I tillegg finner det sted i San Francisco … Bay Area representerer!

Jeg var i humør for å ha litt sminke i kveld, men jeg var ikke i humør for å tenke for hardt (slik er tilfellet de fleste fredager), så jeg falt tilbake på en klassisk kombinasjon av nøytrale MAC-øyeskygger fra den permanente linjen At jeg alltid liker å ha på seg – sadel og kile på lokkene mine og i krøllen, Brun og mulch i ytre hjørner, ricepaper for å markere de indre hjørner og bryn, og feline kohl på vannlinjene.

Jeg flekket alt unntatt ricepaper under lash linjene, og deretter påført lag på lag av Chanel Le Volume de Chanel mascara.

ANNONSE

For kinnene mine gikk jeg med et par flere av mine mac permanente produkt faves – cantaloupe rødme på eplene og kremfargebasen i hush på mine øvre kinnben.

Jeg ville ha på seg noe nøytral på leppene mine, men jeg kunne ikke bestemme en mac leppestift, så jeg gikk med nars satin leppe blyant i Isola Bella i stedet, som jeg toppet med mac plushglass i fin buzz.

Jeg gjorde også det samme Dior Nude Air Foundation / Nars Radiant Concealer / Mac mineraliserende Skinfinish / Anastasia Beverly Hills Brow Wiz bor jeg har gjort mye i det siste.

Noen ganger må du bare gå med klassikerne.

Jeg håper du har en fantastisk fredag ​​kveld, min venn, uansett hva du er opp til! Hvis du ikke går på filmene, lover jeg å spise ekstra popcorn for deg.

ANNONSE

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

P.S. Jeg elsker Pixar.

Avene Cold Cream Ultra-rik rensingsbaren er ikke en såpe på noen måte

Eau Thermale Avene Cold Cream Ultra-rik rensingsbar ($ 10)
Jeg vet ikke om deg, men når det gjelder hudrensere, liker jeg min væske, men det spiller ingen rolle om de er geler, skum, etc. Jeg er ikke ekstra kresen, men jeg liker bare å sette Noen på en vaskeklut eller gni dem inn i ansiktet mitt med hendene mine. Så langt som rensende barer er bekymret, fjerner jeg vanligvis klart.

Men da prøvde jeg Eau Thermale Avenene Cold Cream Ultra-rik rensingsbar …

ANNONSE

“Kombinere de ultrarrike, mykende egenskapene til kaldkrem med de beroligende, anti-irriterende egenskapene til Avene Thermal Spring Water, renser denne ultrarike rensingslinjen forsiktig og nærer den mest sensitive huden. Den velolerte nye formelen respekterer hudens naturlige pH og leverer en rik, glatt og lett duftent skum. Huden er myk og smidig igjen, dens komfort er gjenopprettet. ”

– Fra emballasjen

Eau Thermale Avene Cold Cream Ultra Rich Cleansing Bar ($ 10)
La meg være klar – dette er ikke såpe, og det tørker i det hele tatt.

Ingredienser:
natriumcooylisslønn, stearinsyre, natriumlaurat, natriumstearat, paraffin, natriumfryristat, vann, duft, PEG-45 palmekjernerglyserider, avene termisk fjærvann, bivoks, BHT, C20-40 pareth-10, Cetylalkohol, Cetylfosfat , glycerylstearat, metylparaben, mineralolje, natriumhydroksyd, titatioksyd, trietanolamin

Det er en dypt fuktighetsgivende såpefri rensende bar som etterlater en beskyttelsesfilm (men ingen fettete eller klebrig rester) og opprettholder hudens naturlige pH.

ANNONSE

For min temperamentsfulle hud er den hvite bivoks og mineraloljen bare billetten. Baren skaper en fantastisk rik, kremaktig skum med en fantastisk pulveraktig duft når jeg gni den inn i ansiktet mitt og kroppen i dusjen.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

For posten, det kommer ikke med såpeholderen i bildet ovenfor, men jeg anbefaler en for dusjen / badet fordi ting kan bli litt rotete uten en slags container, som er en av ulemper med å bruke en bar . Stykker av denne har en tendens til å smuldre av over tid når det blir vått.

Har du prøvd noen avene produkter før? Og hvordan føler du deg om produkter som kommer i barform?

Indie Beauty Brand Spotlight: Spinster Sisters Co.

Ut av alle disse duftene, liker jeg lavendelen som er best.
Nei, Spinster-søstrene er ikke en 80-talls New Wave Synth Pop Duo. Det er navnet på et indie skjønnhetsmerke fra Colorado som jeg spottet på en bokhandel i ettermiddag. (Side notat: Jeg gikk på jakt etter Kevin Kwans sprø rike asiater, men de hadde det ikke, GAH! Jeg vil virkelig lese det før filmen kommer ut.)

Ah, så gammel tidig …
Jeg elsker deres logo! Jeg kan vise to spinster søstre i en gammel tidlig apotek med glassflasker og messing industrielle hyller, knusende urter for hånd med en mørtel og pestle før du brygger opp en gruppe såpe og kroppsmør. Jeg vil vise sine såper og lotioner på en dekorativ hylle på gjestebadet.

ANNONSE

Denne lukter frisk og lys som våren.
Denne lukter akkurat som mitt oransje tre når blomstene blomstrer.

De gjør også leppebalsam.
Jeg kjøpte en liten 2-oz. Tube av deres lavendel kroppsmør, som var $ 8,99. Den inneholder shea smør, søt mandelolje, avokado olje og vitamin E, blant annet, og den er laget uten phtahlates eller parabener.

Ingredienser
Vann, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Olje, Emulgering Wax NF, Fair-Trade Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Frukt, Stearinsyre, Persea Gratissima (Avokado) Olje, Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrat, Lactobacillus og Cocos Nucifera (kokosnøtt) Fruktekstrakt, tokoferol (vitamin E) olje og essensiell olje (EO) eller duftolje (FR) [duftalternativer Merk hvis EO eller FR brukes]

Lavendel-duften er sterk, men jeg liker det. Det er sooo avslappende, og det linger lenge etter at jeg har massert det i huden min.

“Denne overbærende kroppsmøret er laget med bare de fineste og ferskeste ingrediensene. Avokadoolje bidrar til å beskytte huden mot irriterende og beroliger kløende og tørr hud. Denne superoljen blandet med sheasmør – et høyt fett smør som inneholder naturlig forekommende vitaminer A og E – gir deg et latterlig luksuriøst og intensivt fuktighetsgivende kroppsmør. På grunn av naturen av sheasmør, kan fortsatt bruk berolige de ubehagelige bivirkningene av eksem, hudutslett, solbrenthet og barberhodet. Det kan også fade utseendet på arr og strekkmerker. Vår kroppsmør vil fukte og beskytte selv de tørreste skinnene.

Spinster søstre Co. bruker rettferdig handel shea smør. ”

– Spinstersistersco.com.

ANNONSE

Jeg gleder meg til å dekke hver tomme av meg selv med det i kveld etter min dusj for å hjelpe meg med å slappe av for senga.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Checking In: beauty deals at Costco, a truly Game-Changing tip to Make Life less Gross, and missing My girl

From me to you.
Hi there, my friend. This flower up top is for you!

Hopefully it brightens your day a little.

ANNONSE

I went to Costco last week to buy an XXL bag of blueberries because El Hub is convinced that eating copious amounts makes his brain work better. Side note, I’m all for it, because maybe all those blueberries will help him realize that all I want for my birthday in June is expensive Jan Marini skin care, haha! just for fun last night, I put everything and the kitchen sink from her line in my online cart, and OMG, you don’t even want to know the final price before checkout.

Anyway, Costco. While we were there, I saw some good beauty deals…

First up, this three-piece Essie Gel Couture polish set for $19.99. It includes two different nail polishes and the awesome Gel Couture top coat. If you bought all three items separately at Ulta, you’d pay $35, so this is a steal.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

I’ve got mad love for the Gel Coutures and think they’re among the best things Essie makes. The polishes dry quickly, last a long time, and they’re soooo easy to remove (no special gel-removing accoutrements or any complicated processes with foils). They also have high-shine finish, which I love.

FYI, at the Costco in Novato, the color selection’s pretty limited. There are two sets — one with a darker blue and navy (Brocade Crusade and embossed Lady) in it, and another with a light taupe-pink and dark brown (High Sewciety and Pearls of Wisdom). Still a good deal though!

I also saw a three-pack of L’Oréal Magic root cover up for $9.99. One bottle is usually $9.99 at Target, so this is another great deal. lots of colors to choose from too.

Root sprays are basically like concealer, but for your hair, and they’re great for when you’re between coloring appointments. You pick a shade that matches your hair color, spray a little on your roots to hide them, et voila! MAGIC! The color comes out the next time you shampoo your hair, so FYI, they aren’t permanent.

I used to use root spray back in the day, and the L’Oréal one is pretty good (although the best one, hands down, is Rita Hazan’s). If I were still coloring my mane, I’d definitely be stockpiling.

As you know, we’re all fastidiously washing our hands these days, so, with that mind, when you get a moment, place the following items into the trunk of your car: a big bottle of water, hand soap and a towel. That way, you can always wash your hands — WITH SOAP and WATER! — when you’re out and about and return to your car.

From now until the end of time, I’ll have water, soap and a towel in my trunk.
I don’t know why I didn’t think to do this until now, but a friend of mine recently told me that she whenever she has to drive to the store or go out into the world now she always washes her hands when she gets back to her car with her portable water and soap, rather than just using a hand sanitizer.

I just started doing it too, and I don’t think I can ever go back to sanitizer alone now, because it feels so good to have my hands clean, truly clean, when I get back into my car. I pop a squat next to one of my tires, and I wash my hands right there in the parking lot. sometimes people stare…but honestly I don’t even care. to each her own. I feel a little less gross, and that’s all that matters to me.

Connor’s back to preschool this week, and I miss her terribly. We didn’t have the most exciting spring break. There wasn’t any skiing or beaches involved, but it was so nice to do little things with her every day, like going to the pet store to visit the guinea pigs, and going to the park together. We went down so many slides!

ANNONSE

Sometimes, I can’t believe that one day she’ll probably live far away from me. For now, at least while I can, I’ll keep sliding with her…

Best use of a phone camera: taking selfies while you slide down “the big slide” at the park.
Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Kanal din indre Paddington Bear, så vel som å være tørr under en deluge i Eddie Bauer Charly Jacket

høsting
Spørsmål for deg: Hvem brukte denne gule frakken mye bedre – meg eller Paddington bjørn? ?

OK, så, sannheten som jeg ville kunne kanalisere Paddingtons vibe, var ikke den eneste grunnen til at jeg fikk denne lyse gule vannbestandig regnfrakk fra Eddie Bauer! (Det var en av de viktigste årsakene, skjønt. Ha ha ha!). Det var også (og fortsatt) merket 50%, fra $ 189 til $ 89,50.

ANNONSE

Det har hugget seg så vel som i noen dager her, så vel som dette jakken har holdt meg tørr, selv uten en paraply. Regnet ruller nesten av materialet (det er 62% bomull, så vel som 38% nylon), som er varm, men sill pustende nok til å være komfortabel, så vel som den beveger seg bare tilstrekkelig til å føle seg strukturert, men ikke stiv.

Hetten er bred, så vel som har en subtil brim – tilsynelatende, dette er * helt nøkkel *!

Brimmen unngår regndråper fra å treffe min avtale med så vel som brillene mine så mye mye mer effektivt enn Raincoat jeg kjøpte på målet et par år tilbake. Jeg liker fortsatt den frakken, men siste vintersesongen ble jeg fanget i noen få nedturer, så vel som ble gjennomvåt gjennom, og derfor ønsket jeg en ny.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Denne frakken, skjønt, vil ikke la vann i for ingenting!

Andre grunner jeg liker det …

Glidelåsede lommer! Å, det er så mange glidelåsede lommer, så vel som det er fantastisk – to på sidene av frontlommene, så vel som en på den indre fôr. Jeg tar med meg telefonen med meg overalt, så vel som glidelåsen på lommene gir meg litt ekstra trygghet.

Subtile branding. Det er der, men det er ikke sprinklet over brystet som på en stor del av Eddie Bauer-strøk. Det er en liten logo brodert på håndleddene av begge ermene, men du kan ikke virkelig se det med mindre du ser nøye ut.

Så mange størrelser er tilgjengelige. Frakkene er tilgjengelige i standardproblemet XS, S, M, L, så vel som XL, så vel som i mange høydevalg, inkludert vanlig, petite, høy, så vel som pluss. Jeg endte med å få en rutine i XS. Det passer, men det løper litt stort, så det er romslig på meg. Jeg har ikke noe imot, siden jeg kan lag et gensere eller en tykk sweatshirt under.

Det er søtt! Jeg liker J. Crew-ishness av denne frakken. I tillegg er den gule fargen så morsom.

Så mange lommer!
Dekker yo ‘booty!
Det er også tilgjengelig i beige, en mørk brun så vel som Navy (som også er veldig søt også), hvis Paddington Bear Stoplys Yellow Color er så lett for deg.

Jeg er i den … Nå er alt jeg trenger en rød lue for å velge kappen min.

ANNONSE

Ta med på regnet, så vel som regnbuene!

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Den enkleste måten å fjerne langvarig matt flytende leppestift

å sette dem på er morsomt! Å ta dem av er en annen historie. Disse er de for møtt smeltet matt flytende leppestifter, forresten, som kom ut i høst.
Min venn Marisol nylig fortalte meg om denne gangen da hun ble klar til å gå ut, og hun hadde nettopp satt på en utrolig intens matt rød flytende leppestift, men hun skjønte ikke før etter at hun gjorde det på at det egentlig ikke gjorde det arbeid med hennes øye sminke.

Så måtte hun ta den av.

ANNONSE

Men det hadde allerede tørket! – Så det tok henne for alltid og en dag med desperat å gni på leppene sine med vev for å ta den leppestiftet av, fordi, som du vet, med matt flytende leppestifter, trenger du praktisk talt en meisel og Thors hammer for å fjerne dem.

Etter at hun fortalte meg denne historien, var jeg som, “vet du, det trenger ikke å være så vanskelig!” I utgangspunktet, hvis du har en øye makeup remover som fungerer for vanntett øye sminke (eller langvarig øye sminke), suge en Q-tips med den, og løp det over leppene dine (åpenbart ikke ta bilder av tingene; Det er ikke for svelging), det vil fjerne den matte flytende leppestiftet (eller noen langdesiggende leppestift) i et snap.

Jeg gjør dette hele tiden når jeg gjør leppestifter av flytende leppestifter. Det er en rask måte å fjerne dem på.

Den vanntette øye makeup remover jeg bruker nå er den ene av klorane. Det er deres vanntette øye make-up remover med beroligende kornblomst, og det er flott. Det er $ 16 og kommer i en blå flaske. Jeg bruker det for det meste til mine øyne, åpenbart, og det tar av alt. Det er heller ikke irriterende.

ANNONSE

I tillegg fjerner det også langsiktige leppeprodukter i en snappy-snap-snap.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Another #PSL Pumpkin spice look (I call It “Pumpkin spice Jewels”), and Bowing down to the wonder That Is Charlotte Tilbury

Pumpkin spice with a sprinkle of jewels
I don’t want you to think I’ve been neglecting my pumpkin spice devotion, seeing as how it’s now October, and for that reason officially pumpkin season.

SO numerous PUMPKINS EVERYWHERE. One can’t even whip her high pony without bumping into one, and I still have mad love for pumpkin spice, as demonstrated by this look, which I call “Pumpkin spice Jewels.”

ANNONSE

A few things I learned in the process of doing my makeup…

1. This Pumpkin spice Frappuccino will shake you to the core

Or, ought to I say, “shake your core”? because when I’d finished about half of it my body literally started shaking from all the caffeine.

I’d never had one of these before. It’s just a pumpkin version of a regular frap (like the other drinks I’ve tried in this series, I got the recipe from theMacroBarista on Instagram).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

I could only finish half of it because I couldn’t take any much more caffeine. I dunno… maybe you’re made of stronger stuff than I am, but if not and you’re also a wimp when it concerns caffeine, you can still admire it from afar (because it’s certainly good to look at).

WHOA there, sweet tooth.
2. I may need to build an alter to worship Charlotte Tilbury

Her stuff is so spendy, but when it concerns that effortless, dewy skin-that-looks-like-skin, C.T. has that game on lock. I’m wearing her new Magic Away liquid Concealer ($32) and genius Magic Powder ($45) in this look, and I didn’t really have to do any of the buffing, blending and dabbing that’s typically involved in achieving a no-makeup makeup look.

I just swiped a concealer wand on my face (I’m wearing shade 8 underneath my eyes and shade 9 on the rest of my face), blended with my fingers, then dusted a sheer veil of the powder with a fluffy brush, which took all of two minutes.

I love how my skin looks when I wear C.T.’s stuff. Like, I can’t even tell I’m wearing makeup, and it doesn’t budge. Not one bit.

Divine if you’re into the dewy skin thing

3. green liner + Purple lips + Gold glitter = completely works

Green + purple + gold = yes.
Note to self: remember this jewel-toned combo, because it completely works with warm orange-brown shadows (I’m wearing the urban Decay born to Run palette, by the way).

I played with shimmery green liner, purple metallic lips, and gold glitter on the lids here because I really wanted to “go for it” and do much more of a LEWK, but if I were to translate this into something I’d wear to, say, the mothers club potluck I went to last night (side note: The Trader Joe’s Salted Caramel Brownies were a success), then I’d swap the metallic lipstick for a sheer purple gloss, line just my upper lash line with the green (so no water lines), and do a tiny dot of the glitter in the inner corners.

ANNONSE

If ya wanna recreate this look, I also used MAC retro Matte liquid Lip Colour in Atomized on my lips, rimmed my eyes with urban Decay 24/7 Glide-On Pencil in Overdrive, and dabbed urban Decay Moondust Eyeshadow in Stargazer in the center of my lids.

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Makeup og klageblogg Monday Poll, vol. 470

So…what is the Monday Poll?

Vel, det er ikke akkurat en meningsmåling. Det er mye mer av en jevnlig utviklende (devolving?), Noe tilfeldig liste over spørsmål jeg har satt til leserne hver mandag morgen for de siste 10 (!) År. (Det er som en kickstart for hjernen din.) Jeg har alltid gjort glede i å lese svarene dine i kommentarene, og jeg håper du gleder deg til å lese min. ?

Before you start this week’s Monday Poll, I encourage you to take a few deep breaths, and prepare yourself mentally, because you *have* to pick from among the two scenarios in each of the questions. ? You gotta pick one or the other.

Hvorfor?

ANNONSE

Because it’s a lot more fun/messed up that way. ?

1. would you rather have to wear wool knee-high socks and boots each day during the hottest summer ever, or wear flip-flips and bare feet during the coldest winter?

Eegh! Both sound equally terrible…but I guess I’d rather have hot, sticky feet than cold, wet feet. That does NOT sound appealing… I’d opt for the boots and socks in summer.

2. would you rather run 10 miles wearing an itchy, puffy wedding gown (And you can’t stop to take any breaks. You have to run the entire time, so no walking, crawling or hitching a ride with Jake Gyllenhaal on his gorgeous, majestic horse.), or shave your left eyebrow in its entirety?

I’d pick the 10 miles in the wedding gown. It would be absolute torture, for sure, but I can’t afford to lose my left eyebrow… No way. My left eyebrow is my good brow, and I simply can’t afford to lose it.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

3. You’re in the middle of a group interview for your dream job. would you rather inadvertently poop in your pants, or have your boob fall out (and you don’t realize it for 10 minutes)? Oh, and the poop is stinky.

This one’s easy! Boob falling out.

4. would you rather have a completely drunk tattoo artist give you permanent eyebrows, or give you tattoo eyeliner?

Well, crap! This ones’s hard, because if the drunk tattoo artist messes up my brows, that’s a major focal point all jacked up, but if he/she messes up my liner, I “guess” I could conceal it, maybe, by doing smoky eyes all the time (which I practically do anyway, ha!).

But I can’t even stand the thought of having a tattoo needle anywhere near my lash lines, ugh!

I dunno… I guess I’d take my chances with the liner?

Yeah, I’d opt for the eyeliner (nooooooo!).

5. would you rather receive a gift of 100 brand new Chanel lipsticks, or 100 brand new Tom Ford lipsticks?

Too hard, too hard! Either one would be otherworldly, amaze-balls INCREDIBLE, but considering that I have to choose…I’d opt for Chanel.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. Her er spørsmålene å kopiere / lime inn.

Remember, you have to pick one scenario or the other, because it’s a lot more messed up fun that way.

ANNONSE

1. would you rather have to wear wool knee-high socks and boots each day during the hottest summer ever, or wear flip-flips and bare feet during the coldest winter?
2. would you rather run 10 miles wearing an itchy, puffy wedding gown (And you can’t stop to take any breaks. You have to run the entire time, so no walking, crawling or hitching a ride with Jake Gyllenhaal on his gorgeous, majestic horse.), or shave off your left eyebrow in its entirety?
3. You’re in the middle of a group interview for your dream job. would you rather inadvertently poop in your pants, or have your boob fall out (and you don’t realize it for 10 minutes)? Oh, and the poop is stinky.
4. would you rather have a completely drunk tattoo artist give you permanent eyebrows, or give you tattoo eyeliner?
5. would you rather receive a gift of 100 brand new Chanel lipsticks, or 100 brand new Tom Ford lipsticks?

P.P.S.

Have an outstanding Monday, my sweet friend!