Archives June 2022

Lørdag surfing, 30. mars 2019

gooooooooood morgen, nydelig jente! ? Som vi sier i huset vårt, tror jeg at du er nydelig innsiden så vel som ute. Utsiden ting? – Det er alt midlertidig. Det er innsiden ting som er viktig, så vel som jeg tror du er nydelig på innsiden.

Watcha ble organisert for dagen? Bortsett fra de normale caturday-oppgavene (side notat … på toppen av oppføringen er å bringe faner rundt som en nyfødt baby, med tanke på at han våknet oppføring * ekstra * trengende.), Planlegger jeg å male neglene mine, så vel som ja , de planene vil mest sannsynlig inkludere pasteller, ha ha ha!

ANNONSE

Jeg er forberedt på å state farvel til den pastellen Peach Sally Hansen Mega Stamina Mani på toppen, noe som gjorde det fem dager før “fred-ing” på meg.

Jeg var litt sjokkert at det ikke vare i stedet så lenge de andre fargene jeg har prøvd fra linjen (sjefglans, så vel som she-ro gjorde det til syv dager før store sjetonger dukket opp). Det eneste jeg gjorde på en annen måte var, vel … jeg hadde en dårlig kald, så jeg blåste nesen min mye. Jeg lurer på … kan blåse den levende crap ut av neseborene forårsaker så mye slitasje så vel som rive på neglene dine? Jeg vet ikke. På en hvilken som helst type hastighet, er det på tide for denne neglelakkene å gå.

Din appell lesing for uken …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

70 år gammel makeup artist Sandy Linter har malt ansiktene i Iman samt Cindy Crawford, så vel som hun har dette til å si om sminke: “Bruk sminke, ikke ha det på deg. I stedet for å prøve å skjule feil, forbedre hva du har. ”

Toppideer fra hudspesialister på nøyaktig hvordan du øker hudens toleranse for å administrere irriterende produkter som retinol.

På det notatet, her er hva derms tror hver 40-noe må gjøre for mye bedre hud.

Bare i situasjonen lurte du på nøyaktig hvordan du får Jon Snow’s Hair fra Game of Thrones (det er en legitim bekymring, tilsynelatende).

Fikk pels babyer? Av programmet du gjør. Disse er tilsynelatende de aller beste støvsuger for å håndtere alt det kjæledyrhåret!

Ikke sikker på hva du skal produsere middag i kveld? Nøyaktig hva med noe fra denne runden av 24 helt fryktelige vintageoppskrifter?

Hvorfor din 3-årige fungerer som en threenager, så vel som side notat, velkommen til min verden.

Meg så vel som coywolf om noen år

Cue the Soundtrack til min 80s barndom …

Shirley Manson, permanent stilikonet mitt

ANNONSE

Nyt resten av helgen din, k? ? Det er den siste i mars. Jeg håper du gjør noe morsomt. Snakkes.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Saturday Surfing, June 22nd, 2019

Watermelon woes…
Desperately seeking a watermelon whisperer! ?

(You checked out that right.)

ANNONSE

I might quickly eat two 20-pound watermelons a week. They’re my preferred summertime fruit, however so far this has been the summertime of Junk Watermelon (and yes, that’s “junk” as an adjective, which I believe may be a regional Hawaii thing), since every one I’ve gotten has been about as flavorful as a filthy Styrofoam cooler.

The one I got from Target last week made me the saddest of unfortunate pandas. Not only was it at least 60% rind, however the red fruit part was so overripe that it felt like tapioca pudding.

Blech! It was super gross. I ended up throwing it out (and I absolutely dislike throwing out food).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Is there such a thing as having a poor streak of watermelon luck? I’ve done the research. I try to comply with finest watermelon-picking practices. I comply with the guidelines I saw on a indication at Trader Joe’s…but based on every single melon I’ve gotten so far in 2019, I have a special skill for choosing all the wrong ones. Lol!

It’s at the point where I’m only going to buy the little ones up until this issue gets worked out. state it with me: “No more dull or squishy fruit!”

ANNONSE

On to this weekend’s reading…

Soon, we’ll be able to virtually “try on” a lipstick while watching YouTube video.

Scientists are close to unraveling the secret of the wild “Cat-Fox” of Corsica! ?

Remember Mink, the 3D makeup printer that made a huge sprinkle when it was revealed at a tech seminar a few years ago? Apparently, they’re still around, as well as now you can buy one for a simple $395 ($295 if you pre-order now).

Meet the beauty blog writers as well as YouTubers who altered the landscape for #naturalhair.

Speaking of wild cats, right here are six varieties that still roam free in the United States.

What to do when your kitty employer has feline scratch fever!

You already understood this, however your feline friend’s habits may be influenced by their breed.

JUSTIN BOBBY LIVES!

The finest area treatments to make pimples fade away, according to Women’s Health

A listing of summery eco-friendly fragrances for those who dream of smelling like a kale smoothie

How Gloria Vanderbilt propelled the increase of high-end designer blue jeans

My favored method

What occurs when you melt down every lipstick from the drugstore into one Franken-lipstick

Heavy black liner, shiny red lips as well as a chorus you won’t be able to stop singing

I totally don’t mind this.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Har du noen gang kjøpt en parfyme uten å lukte den først?

Ja, de lukter like pen som de ser ut.
Selv om jeg har fått nær noen ganger fordi oppholds-i-stedet trådte i kraft på grunn av 1) et Nordstrom-gavekort som har brent et hull i vesken i måneder, og 2) en intens trang til noe nytt og sitromet, jeg har fortsatt ennå å kjøpe en parfyme uten å lukte den først.

Lyse sitron, oransje og grapefrukt notater alltid hylle meg opp. Jeg føler meg bare lettere, mindre veid ned når jeg lukter som frukt, lol! Så jeg har rotert gjennom mine typiske sitrusstifter, et sett med Clinique fornøyd dufter (den opprinnelige fornøyelsen har notater av Ruby Red Grapefrukt, Boysenberry Bush Flower, Hawaiian Wedding Flower) og Annick Goutals brusende Eau D’Hadrien (Bergamot, Citrus Accord, Grapefrukt, Lemon, Cédrat, Cypress, Galbanum, Basil, Juniper Berry, Ylang-Ylang, Woody Accord).

ANNONSE

Jeg vil fortsatt prøve noe nytt, skjønt, som Jo Malone Grapefrukt Köln eller Fresh Citron de Vigne.

Hva med deg? Har du noen gang kjøpt en parfyme uten å lukte den først?

ANNONSE

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

P.S. Tgif!

Becca Light Waves Highlighter Palette

som Pop of Pink i midten er en ny nyanse av Becca Shimmering Skin Perfector presset
Becca har surfet dette – det som føles som en lang, kontinuerlig bølge av begrenset utgave Highlighter Palettes – for hva, måneder? År? Det virker som om det er et nytt hvert par måneder.

Overraskelse! Den nåværende en kalles lysbølger ($ 34, tilgjengelig nå), og den har tre nyanser av deres berømte glitrende hudpresentorpresset pulver. To er nyanser du kanskje allerede er kjent med – god ol ‘Golden Moonstone, som har eksistert i årevis, og glitrende lys lilla prismatiske ametyst, som er nyere.

ANNONSE

Robust plastemballasje med speil
SIDE MERK: Jeg skjedde bort fra Purple Highlighter i årevis tenkte at det bare var for lettere lasses, og det, som en tan-skinned babe, kunne jeg ikke bære den … Gutt, var jeg galt! Det er faktisk veldig smigrende på mørkere hudtoner også.

Fra toppen: Moonstone, Pink Sapphire og Prismatic Amethyst
Den nye, nye nyansen er smack dab i midten av paletten. Det kalles Pink Sapphire, og det er en veldig pen Duo Chrome Golden Pink som blinker til fersken.

Jeg har på seg på kinnene mine her, selv om du vet, jeg måtte bygge opp, fordi det ikke er så pigmentert som månesten og prismatisk ametyst.

Ikke en stor avtale, men fordi det ikke er som jeg måtte sette på tonnevis av det. Jeg gjorde to lag for disse glødende, opaliserende kinnene.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Iført rosa safir på kinnene mine

Disse pulverene er typisk becca fordi de er glatte, silkeaktig, myke og langsiktige. Selv etter 12 timer ser jeg veldig lite fading.

De sparer også de tørreste flekkene i kinnene mine i tillegg fortvilelse (du vet sikkert dette allerede, men jeg har combo tørr / fet hud). I utgangspunktet kan du bære dem uten at shimmeren bosetter seg på noen flakete biter eller trekke oppmerksomhet på dine “opplevelseslinjer”, som jeg liker å ringe dem.

Det er noe ganske 80-tallet om disse fargene, ja?
Samlet sett er dette en fleksibel, funksjonell uthevende palett som må se mye bruk. Det passer også til mange hudtoner og hudtyper, men egentlig, hvor mange fremhevende paletter har man faktisk trenger i livet deres? – Fordi jeg vanligvis ender med den samme highlighter nesten hver dag (Creamy Mac Hush).

Hvis du bestemmer deg for å få denne (det er le og tilgjengelig nå), tror jeg ikke du vil bli skuffet. Det er pent, og ganske billig på $ 34, og du kan også bruke pulverene som øyeskygge, eller som glimrende toppers for lipgloss, leppestift og til og med mascara.

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. Ville det ikke være kult å se Becca bygge opp andre områder av samlingen deres? Ja, deres highlighters er flotte, men hva med en ny øyenskyggepalett? Eller en ny blush palett? Det ville vært fantastisk.

Tirsdag Fristelser: Prøver å finne Republikken Nail Frida Kahlo Collection

Krav disse i mitt liv ASAP
Dette er akkurat hvor fryktelig jeg krever – ja, krav – disse republikken Nail Frida Kahlo-produkter i mitt liv.

Jeg har for tiden startet en systematisk bla av hver CVS-butikk i Marin-regionen for å oppdage disse produktene!

ANNONSE

Min på Internett-sleuthing synes å foreslå at de bare tilbys på faktiske fysiske CVS-butikker.

HVORFOR?! Hvorfor tilbys de ikke også på nettet?

Jeg oppdaget ut om denne samlingen fra min gode venn Lily på Instagram (Hey, Girl!). Hun publiserte et bilde hun oppdaget noen av elementene, så vel som øyeblikket jeg så det jeg var som, ok, ja, jeg kan ikke online uten dem.

Vel, jeg mener … Jeg kan online uten dem, men det ville være virkelig, virkelig bra hvis jeg kanskje prøver at mynte miljøvennlig neglelakk på neglene mine.

Lipsticks!
Polene er $ 7,99, som er leppestiftene.

Oh, så vel som åpenbart er det også sett der ute, et sted, som har både neglelakkene så vel som leppestifter i dem. Jeg så dem på Republikken Nail Site (ikke til salgs, skjønt – bare info), men jeg har ikke funnet dem å kjøpe hvor som helst på CVS.

Jeg tror de kan ha blitt tilbudt på CVS-siden på et tidspunkt, siden de har anmeldelser, som er virkelig gode, men nå sier nettstedet bare at de bare tilbys i butikker.

ANNONSE

Hvis du oppstår for å se disse i en butikk hvor som helst rundt her i Bay-området, vennligst gi meg beskjed. Jeg vil hoppe i min Mazda, så vel som å komme dit så fort.

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Lørdag surfing, 29. mai, 2021

Ønsker vi var her! (Det elegante bassenget på Hearst Castle; Vi dro til, så vel som tok en tur for et par år siden.)
Hei folkens. Gledelig caturday! Det er Memorial Day Weekend, A.K.A. Den uoffisielle sommeren kickoff. En stor del mennesker treffer bassenget eller stranden eller andre solfylte punkter utenfor bevæpnet med solkrem, og derfor ønsket jeg å ringe til en tilknyttet historie som utvikler seg her i USA.

Jeg vil koble noen videoer så vel som artikler nedenfor, men i et ekstremt forkortet nøtteskall, en tredjepartslaboratorium, evaluerte en tredjeparts, så vel som Sun After-Care-produkter, så vel som oppdaget at 78 av produktene de evaluerte var forurenset med benzen, “et forstått karsinogen knyttet til en rekke skadelige effekter.

ANNONSE

Mitt håp er å ikke freak deg ut, bare for å markere en etableringshistorie.

Sammen med et sammendrag av deres funn, løslat laboratoriet to lister, en av produktene som var forurenset med benzen, så vel som en mer liste over produkter som ikke var. De inkluderte også spesielle store mengder antall batchene de testet.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg var sjokkert over å se noen store merkevarer blant de på den forurensede noteringen (Neutrogena, Banana båt, Elta MD). Jeg var enda mye mer sjokkert for å se at La Roche Posay Anthelios 60 Sunscreen Lotion Spray jeg kjøpte forrige måned var på den frie listen.

Så det aller første jeg gjorde var å inspisere det store avtalenummeret på bunnen av flasken min, så vel som det store avtalene stemte ikke overens, så jeg pustet et kort sukk av lettelse … men fortsatt. Jeg kaster den til å spille den risikere, mens denne historien utvikler seg.

Forfriskende, en av de andre solkremene jeg har testet / iført i det siste, var Sun Bum Original Lotion SPF 70, var på listen over solkrem som ikke ble oppdaget å inkludere benzen, men noen av de andre – Cerave Tinted Mineral Sunscreen, Bliss Block Star, La Roche Posay Anthelios 60 smelte-i solkrem melk samt Sun Bum SPF 70 Spray – var ikke blant de som ble evaluert i det hele tatt, så …

Det er mye å ta inn, jeg vet. En hudlege på YouTube som jeg virkelig liker, Dr. Dray, gjør et komplett sammendrag av omstendighetene, så vel som informasjonen vi har så langt, så vel som jeg oppdaget det utrolig gjennomtenkt, så vel som nyttig, hvis du tenker på å undersøke det videre.

Cassandra Bankson, en medisinsk estetiker hvis kanal jeg likte, ga en mer stor sammenbrudd …

En ting er, det er mange solkrem der ute, som du vet, så vel som laboratoriet evaluerte bare 294 av dem, som ikke kommer eksternt nær hele settet, så vel som Caboodle. Frem til FDA blir inkludert eller gjør en uttalelse eller problemer med noen form for tilbakekallinger, er planen min å fortsette å ha solkrem, samt solbeskyttende klær, men jeg vil bli med Sunscreens jeg kan oppdage på den gode oppføringen for nå, bare for å være så forsiktig som man kan være i denne sh * tshow, antar jeg.

Her er litt mye mer informasjon …

Valisure-studien / tilbakekallingsforespørselen samt liste over solkrem som inkluderer benzen er her

Valisure-notening av solkrem som ikke inkluderer benzen er her

Fra form: En ny rapport oppdaget karsinogenbenzen i 78 fremtredende solkrem

Fra Dermatology Times: Detekterbare nivåer av benzen notert i noen solkremsetter, Valisure Høydepunkter Debatt om benzenforurensning i solkremsprodukter samt lege evaluerer på solkremforurensning Kontrovers

ANNONSE

I mindre store nyheter … Hva er du så mye som i helgen? Hva er værforholdet som der? Vi skjønner fortsatt hva vi skal gjøre, men jeg tror veldig første grill av sesongen. ?

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Den urbane forfallet Vice Vintage Capsule Collection, og Happy #Caturday!

Fest som det er 1996!
Sheeeeyt, jente, tilbake i 1996, ville du ikke ha vært i stand til å rive meg bort fra mine metalliske leppestifter. Min “Going Out” -farge var en purply skygge som ligner på asfyksi, en av de ni gjensatte nyanser i den kommende urbanedfallet Vice Lipstick Vintage Capsule Collection. Jeg hadde den med en mørk lilla lip liner som selvfølgelig forlot jeg målrettet ublandet.

Jeg tror jeg fikk ideen fra en missy elliot video … eller kanskje det var Mary J. Blidge?

ANNONSE

Uansett hvor det kom fra, trodde jeg det rocket, lol!

Den nye Urban Decay Vice Lipstick Vintage Capsule Collection (farger: $ 17 hver)
Blonder opp Doc Martens og Timberland støvlene dine fordi UD feirer 20-års jubileum ved å gjenopprette ni leppestifter fra deres opprinnelige 1996-serie, og de slipper dem i sin nye vice formel.

De har en helt legitim mid-’90s metallisk følelse for dem.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Urban Decay blåmerke
Noen av dem er mer slitesterk enn andre … Ta blåmerke, en dyp burgunder med et rødt og grønt skift som i det minste på meg, er veldig subtil og oljeskift, en ren svart med sølvmikroglitter som ser mer ut som en dyp plomme på leppene (tenk Clinique svart honning).

Urban Decay Oil Slick
Mens andre, som Frostbite, en dyp blå med flerfarget mikroglitter, er rett opp cray! iført Frostbite Jeg føler at jeg kanaliserer Lil ‘Kim på høyden av hennes forelskelse på deg fabelaktig.

Urban Decay Frostbite.
Samlingen er begrenset utgave, så når disse robot-leppene er borte, vil du ikke finne dem lenger på hyller. Bedre ta din favoritt før de fred ut.

Twatches fra venstre: Urban Decay Oil Slick, Frostbite, Smog, UV-B, Pallor, Pest, Bruise, Roach og Asphyxia
Ta en spasertur ned Memory Lane Disse ferien med Urban Decay Vice Vice Capsule Collection ($ 17 hver), kommer snart.

Glad #caturday!

Rise and Shine, Morning Glory. Jeg håper du sov godt. Jeg sov … Interessant, lol! Connor Claire hadde sin 6 måneders kontroll i går, så hun var litt ut av slags i går kveld fra all oppmerksomhet og våknet tidlig. Men vi er chugging langs … Tabs er litt lei av gråt, sannheten blir fortalt, men han prøver å være tålmodig fordi hun fortsatt er en ny leie.

ANNONSE

Gjør du noe morsomt der borte?

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

This or That: The Lip product grab Bag edition

remember testers? They seem totally wild to me now.
Hvordan spille

Velg en eller den andre for hvert av spørsmålene nedenfor, og kopier / lim inn svarene dine i kommentarene. Kan ikke vente med å se dine plukker! Mine are listed below. ?

This or That: The Skin care Edition, part II

A matte dark navy liquid lipstick or a glossy YLBB (your lips but better) shade?

Sugar lip scrubs: yes or no?

Sticky or non-sticky gloss?

Frosty lipstick or frosty lipgloss?

’90s-style brown matte lips or an early 2000s glossy lip?

Overnight lip masks: necessary or unnecessary?

Do you tend to wear “safe” lip combos you know well, or do you prefer edgier, more editorial lip looks?

Lip plumping glosses that tingle: yes or no?

Pick one: lipstick only, lipstick with gloss on top, or lipgloss only?

Lip brushes: yes or no?

Sunscreen lip balm: give it to me, or no thank you?

Which of these have you finished down to the last drop: lipstick, lipgloss or lip liner?

A matte dark navy liquid lipstick or a glossy YLBB (your lips but better) shade?

Glossy YLBB, please.

ANNONSE

Sugar lip scrubs: yes or no?

Naw, but I like ’em in theory!

Sticky or non-sticky gloss?

While I don’t mind either, I’ll take the non-sticky today because my hair is down, and I don’t want it to get stuck in my gloss… ?

Frosty lipstick or frosty lipgloss?

Frosty lipgloss, because most frosty lipsticks end up just sitting in my vertical lip lines after a couple hours (not a cute look).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

’90s-style brown matte lips or a an early 2000s glossy lip?

OH, THIS IS SO HARD! I’ll go with the brown matte, but it has to be something approachable, like a pinkish-brown. The dark browns, much as I love ’em, make me look too vampiric!

Overnight lip masks: splurge or skip?

Skip.

Do you tend to wear “safe” lip combos you know well, or do you prefer edgier, more editorial lip looks?

Do you know me at all? safe all the way! (Well, lately, at least.)

Lip plumping glosses that tingle: yes or no?

Nei takk! I don’t need pain in my pucker.

Pick one: lipstick only, lipstick with gloss on top, or lipgloss only?

Lipstick only.

Lip brushes: yes or no?

NEI!

Sunscreen lip balm: give it to me, or no thanks?

Give it to me, please and thank you. ?

Which of these have you finished down to the last drop: lipstick, lipgloss or lip liner?

It’s been a minute (a.k.a. a few years) since I’ve finished any one of them, but I’ve finished all three at different points in time.

ANNONSE

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

P.S. Tgif! ?

FOTD: Varm, glimrende bronsebrune øyne med korallkinn og lepper

Er det gull? Er det brunt? Khaki? Taupe?! Hmmmm! Jeg synes det er ganske kult hvordan dette øye sminke kan se så helt annerledes avhengig av detaljene – fargen på klærne mine, lyset av lyset. Må elske de hemmelighet komplekse sminke ting.

Offisielt har jeg på seg en varm og skinnende bronzed brun på lokkene mine (Mac Monaco-Co, fra sommersamlingen) med en kjølig tonet matt taupe i krøllen (Mac Omega), en satentbeige på pannebenet (Mac Brule), og en satiny brunaktig svart på ytre hjørnet og nedre lashlinjen (Mac Brun).

ANNONSE

Uoffisielt, men denne øye sminke vil ad lib med hvilken farge topp du har på deg. Synes det ikke mye mer gylden på bildet med den lyse grå toppen og mye mer grønn i den med khaki? Så, det er multifunksjon på den måten.

Samme øyeutseende, forskjellige topp! Se hvordan det virker mye mer Golden Beige? Dette er alle kattens tee fra butikken min, forresten!
Jeg vedder på at du kunne riff på andre farger, også med en matchende liner, som en khaki eller en varm mørk brun. Eller hva med bronse? Ooh! – Jeg satser Powersurge ville være vakkert med denne kombinasjonen.

Også, mine penner vises tykkere enn typisk i dette utseendet fordi jeg føler meg som full, frodige brynene rammer øynene pent når det er mye shimmer på lokkene mine. Alternativt kan du gjøre en subtil panne med en klar brow gel, men du vil ikke få samme kontrast av de store, dristige matt-brynene ild opp mot de skinnende lokkene.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

ANNONSE

Det handler om kontrasterende finish, babe! Du vet at jeg handler om det livet.

Makeup slitt i dette utseendet

Mac Monaco-Co Foiled Eyeshadow

Mac Brule, Omega og Brun Eyeshadows

Mac Bronzelite Fix +

Mac kaffe øye blyant

Laura Mercier Caviar Mascara

Covergirl lett breezy brow i medium

Urban Decay Brow Blade i mørke draperier

Maybelline passer meg matt + peeless fundament i 312 gylden

Make Up For ever Ultra HD Concealer Y41

Mac Gingerly rødme

MAC A La Plage and set to Sizzle Lipsticks

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

En 15-minutters avtale med glitrende kakao brun, rosa så vel som gull

for posten, jeg absolutt gjorde * ikke * se dette fantastisk på Thanksgiving (dette var fra dagen før), så vel som til Kvinner som kan trekke av prepping en full t-dag spredt mens du ser fab, jeg beundrer deg!

Jeg brukte de ovennevnte 15-minutters utseendet dagen før Thanksgiving når Connor så vel som jeg droppet av Thanksgiving-informasjonskapsler, så vel som kort til våre naboer. Ganske enkelt, ganske tradisjonelt så vel som slitesterkt, så vel som gjort helt med langsiktige samlinger produkter!

ANNONSE

Når det gjelder mitt utseende på Thanksgiving Day selv? – Det var langt mindre fasjonabelt. Jeg kokte hele tiden lang, så vel som det var alt jeg måtte gjøre for å kjøre en ren med moppen på hodet mitt, så vel som modifikasjon av mine pyjamas bukser i joggere. ?

Vennligst grunn min ekstremt ikke-instagrammable mauve-tonede Golden Girls-Circa-1992 kjøkken. Det kom med huset, så vel som jeg gjør med det fordi … Eh, det fungerer! #normalizeregularkitchens #itswhatigot.

Uansett, det ovennevnte bildet ble tatt før orkanen av baking, så vel som matlaging skjedde, så vel som Waaaaaay før disse skjedde …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Disse glutenfrie cheesy cheddar hvitløk reduserer kjeks, som er som mini-salte scones, var den siste, så vel som det aller beste, t-gi ting jeg laget i år. Vi hadde Maple Glazed Ham som vårt primære måltid (ingen Tyrkia i år), så vel som vi skiver kjeksen i halvparten, så vel som å sette et stykke skinke i midten. Det var også Yukon Gold mashed poteter, en fantastisk mais gryte, hjemmelaget tranebær saus, gf gresskar pie samt Christina Tossis melk bar gresskar kake.

MANN. SÅ BRA. Jeg drømmer bare å tro på dem igjen … de var så enkle å gjøre også!

Hvis du vil ha kjeksoppskriften, gi meg beskjed, selv om jeg må advare deg … det er mye smør så vel som ost, så hvis du prøver å gjøre sunnere mat valg … det er ikke nettopp helse og velvære mat.

God fredag. Hva er du så mye som i dag? Har du noe slags svart fredag ​​handler?

ANNONSE

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

P.S. Tgif!