Lørdag surfing, 30. mars 2019

gooooooooood morgen, nydelig jente! ? Som vi sier i huset vårt, tror jeg at du er nydelig innsiden så vel som ute. Utsiden ting? – Det er alt midlertidig. Det er innsiden ting som er viktig, så vel som jeg tror du er nydelig på innsiden.

Watcha ble organisert for dagen? Bortsett fra de normale caturday-oppgavene (side notat … på toppen av oppføringen er å bringe faner rundt som en nyfødt baby, med tanke på at han våknet oppføring * ekstra * trengende.), Planlegger jeg å male neglene mine, så vel som ja , de planene vil mest sannsynlig inkludere pasteller, ha ha ha!

ANNONSE

Jeg er forberedt på å state farvel til den pastellen Peach Sally Hansen Mega Stamina Mani på toppen, noe som gjorde det fem dager før “fred-ing” på meg.

Jeg var litt sjokkert at det ikke vare i stedet så lenge de andre fargene jeg har prøvd fra linjen (sjefglans, så vel som she-ro gjorde det til syv dager før store sjetonger dukket opp). Det eneste jeg gjorde på en annen måte var, vel … jeg hadde en dårlig kald, så jeg blåste nesen min mye. Jeg lurer på … kan blåse den levende crap ut av neseborene forårsaker så mye slitasje så vel som rive på neglene dine? Jeg vet ikke. På en hvilken som helst type hastighet, er det på tide for denne neglelakkene å gå.

Din appell lesing for uken …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

70 år gammel makeup artist Sandy Linter har malt ansiktene i Iman samt Cindy Crawford, så vel som hun har dette til å si om sminke: “Bruk sminke, ikke ha det på deg. I stedet for å prøve å skjule feil, forbedre hva du har. ”

Toppideer fra hudspesialister på nøyaktig hvordan du øker hudens toleranse for å administrere irriterende produkter som retinol.

På det notatet, her er hva derms tror hver 40-noe må gjøre for mye bedre hud.

Bare i situasjonen lurte du på nøyaktig hvordan du får Jon Snow’s Hair fra Game of Thrones (det er en legitim bekymring, tilsynelatende).

Fikk pels babyer? Av programmet du gjør. Disse er tilsynelatende de aller beste støvsuger for å håndtere alt det kjæledyrhåret!

Ikke sikker på hva du skal produsere middag i kveld? Nøyaktig hva med noe fra denne runden av 24 helt fryktelige vintageoppskrifter?

Hvorfor din 3-årige fungerer som en threenager, så vel som side notat, velkommen til min verden.

Meg så vel som coywolf om noen år

Cue the Soundtrack til min 80s barndom …

Shirley Manson, permanent stilikonet mitt

ANNONSE

Nyt resten av helgen din, k? ? Det er den siste i mars. Jeg håper du gjør noe morsomt. Snakkes.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.