Archives August 2023

Hva jeg fikk til jul 2016

Jeg håper dere alle hadde en god jul! Det er flott at juledagen falt på søndag – vi har boksedag (i går) og vi får en ekstra fridag med tanke på at juledagen var i helgen. Så vi trenger ikke å gå tilbake på jobb før onsdag. Det er tradisjonen nå å snakke om hva alle fikk til jul, så her er det – jeg legger ut lagerbilder fordi hvem har tid til å ta ordentlige bilder i løpet av ferien?

Sony ørepropper

Mine andre brøt idealet etter cruise, så jeg ba spesifikt om dette.

Naturfargelegging av kort og konvolutter

Jeg ba også om dette – gleder meg til å fargelegge disse!

Netflix -abonnement !!! Min så tegnet dette bildet for meg å legge inn en gavepose.

Jeg lo så hardt på denne faksimilen i Netflix -logoen. Han fortalte at han gjorde det på kontoret sitt på jobb på fredag ​​- han trakk opp Netflix -logoen på dataskjermen sin og FreeHand trakk det. Og dette er grunnen til at han er den beste.

Han ga meg også denne glitterbomben Hei Kitty -kort:

Det er nå glitter overalt.

Gudetama krus

OMG, det er den søteste tingen.

Zoeva Rose Gold 8pc børste sett

Woohoo! Jeg har det, og det er såååå pent!

Fossil Multi Nugget Wrap Rose Gold armbånd

Lush Snowcastle Soap, Honey I Washed the Kids Soap and Shower Santa’s Mages dusjgelé

Snowcastle -såpen lukter fantastisk !!! Jeg så at det var en del av Lushs 50% avslag på salget på boksedagen, men det hele ble utsolgt da jeg gikk på nettet. Ah vel, jeg håper de bringer denne duften tilbake neste år.

Bad og kropp fungerer skummende håndsåper x 12

Jeg har nok håndsåpe til å vare meg et helt år … og ingen mahognyskog i år!

Tony Moly Tiny Fruit Lip Balm Set

Ørepodz ørevarmere

Crabtree & Evelyn Botanicals Hand Therapy Sampler Set

Inkluderer avokado, oliven og basilikum, granateple, argan og grapeseed og sitron, honning og korianderdufter.

Søtsaker i massevis:

• Mary Macleods shortbread
• Hvitvin tannkjøtt (samme som i fjor!)
• Ferrero Rocher Grand – Dette er et gigantisk Ferrero Rocher -skall med 2 vanlig størrelse Ferrero Rochers inne!
• Chuao Strawberry Waffle Wild Bar
• Hammonds peppermynte bomullsgodteri
• Hammonds sjokoladefylte peppermynte godteri og rotøl godteri stokk

Gavekort til: Nordstrom, Hudson’s Bay, Sephora, Buyers Drug Mart, David’s Tea, Kobo, Michael’s

Hvordan var julen din? Hvilke gaver fikk du?

Dele denne:
Dele

Klikk for å sende e -post til en venn (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Reddit (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Blogmas Day 22: Mye elsket forbi julegaver Dette er historien om gaveutvekslingen mellom min SO og jeg, for vår første jul sammen. 🙂 Vi begynte å date i september, slik at offisiell første jul ikke teller med tanke på at vi bare hadde kjent hverandre i 4 måneder (jeg tror det året jeg ga ham et kort og det er det) …
22. desember 2015in “General”

Det jeg fikk til jul 2015 det er morsomt å gi og motta for gaver til jul! Som jeg påpekte under Blogmas, er vi ganske lave nøkkel til jul som også gjelder gaver. Jeg ga mine So -mynter fra mynten, en kokebok, en topp fra røtter (ingen sokker!;)), Et treutstyr sett fra William Sonoma, og …
28. desember 2015in “Beauty”

Blogmas Day 6: Christmas CardsI love greeting cards. I love checking out them. I love collecting them. and a lot of of all, I love giving them!  Christmas time is the best time for a greeting card fiend like me (ecards just don’t hack it!). annually I go on a hunt for boxed Christmas cards…
December 6, 2015In “General”

Mac Cosmetics så vel som Twilight -filmen: Dreams Do Come True

Sweet! Jeg oppdaget nettopp fra kompisene mine på Mac at de sminket for den kommende Twilight -filmen. Her er et intervju med Jeanne Van Phue, sminkeavdelingen for Twilight, med litt innsikt i sminkeretningene til filmen.

Spørsmål: Hva var prosessen for å produsere de forskjellige karakterers utseende?
A: Katherine Hardwicke, regissøren, så vel som jeg tidligere har jobbet sammen om en film som heter Lords of Dogtown, så vi forstår hverandre ekstremt godt. Jeg begynte med å utarbeide skisser av visjonen min, og husk beskrivelsene Stephanie Myers (Twilights forfatter) satt i bokene.

Bellas (Kristen Stewarts karakter) beskrivelse i boka er ekstremt blek og utrolig nydelig med store sjokoladebrune øyne, så hun brukte fargede linser hver dag. Jeg forestilte henne også som en naturlig skjønnhet, som er nettopp hva Kristen er. Jeg brukte en lett hånd mens jeg påførte alle nøytrale farger for å få henne til å se ut som om hun ikke hadde noen sminke på.

Edwards (Robert Pattinsons karakter) beskrivelse i boka er umulig kjekk praktisk talt Gud-aktig. Huden hans er marmorpekt, vanskelig som stein og iskald, men ideell så vel som feilfri. Edwards ‘øyne blir referert til som Topaz -farget når han er typisk så vel som svart som Onyx, når hun er sulten.

Spørsmål: Var det noen form for modifikasjoner av utseendet til karakterene som ikke var planlagt?
A: I begynnelsen forestilte Katherine Hardwicke Edward med langt hår, men etter å ha studert sin avtale med samt kjevelinje i sminkeprøven, ble beslutningen tatt om å velge kort hår for å fremheve hans bemerkelsesverdige kjeftlinje.

Spørsmål: Hva var det generelle utseendet på sminken i denne filmen?
A: Alle vampyrene måtte være bleke, men jeg ville ikke at de skulle se til Ghoulish, et sted mellom Sweeney Todd samt intervju med vampyren. Alternativet ble produsert en tettere, mye mer ugjennomsiktig utseende for de støttende vampyrene i tillegg til et lettere utseende for den ledende mannen.

Vanskeligheten var at de fremdeles måtte se nydelig så vel som kjekke. Det essensielle var å slå den delikate skyggebalansen. Vi hadde to ukers sminkeprøve. Dette er tiden for en makeupartist å slippe løs fantasien.

Under testingen la Katherine meg forstå da jeg var på markeringen. Katherine har et fantastisk øye for detaljer så vel som hva jeg gjorde måtte autoriseres av henne.

Spørsmål: Var det noen form for andre vanskeligheter du møtte mens du jobbet på plass i Portland, Oregon?
A: Regnet var en stor utfordring. Vi var utenfor, så vel som det regnet hele tiden vi var der. Mange av skuddene var ytre; Det var vanskelig å prøve å reparere sminke i regnet med våte ansikter så vel som våte børster. Til slutt skulle jeg oppgi at jeg likte å jobbe med denne filmen, det vanskeliget med fantasien min som aldri før. Rollelisten var en så fantastisk gruppe dyktige unge skuespillere.

Spørsmål: Hva var dine ikke-sammensatte tilknyttede forpliktelser når det gjelder å produsere dette utseendet?
A: En av en av oppgavene mine var også å oppdage en kontakt med linsespesialist. Så jeg ba kunnskapen om Cristina Patterson Ceretâ FX Lens/Painter fra Expert VisionCare.

Spørsmål: Hvilke Mâ · aâ · C -produkter brukte du på filmen Twilight?
A: M.A.C -produktene jeg brukte på denne filmen var øyenskygger samt pulver for våre prinsipper. Vi hadde en rekke andre karakterer så vel som dagspillere jeg brukte M.A.C. Grunnlag, leppestifter samt rødmer.

Spørsmål: Hvor lenge har du brukt Mâ · Aâ · C -produkter?
A: Om 30 år som makeupartist i mitt yrke så vel som over 50 filmer, har Mâ · Aâ · C -produkter spilt en integrert rolle i arbeidet mitt. Jeg har mest sannsynlig utnyttet dem alle på et eller annet tidspunkt. Jeg velger kosmetikk basert på hudfargen deres, så vel som om de er fete eller tørre. Det avhenger på samme måte av nøyaktig hvordan produktet reagerer på deres spesifikke hudtype.

Mâ · Aâ · C sminke brukt på Bella spilt av Kristen Stewart

Blot pulver/presset i lys

Øyeskygge på blanc -type, fløyte så vel som kile

Mâ · Aâ · C sminke brukt på Edward spilt av Robert Pattinson

Blot pulver/presset i lys

ANNONSE

Du forstår at jeg alltid vil være Team Jacob 4-Eva!

ANNONSE

Din vennlige Community Charm Addict,

Karen