Archives July 2022

Makeup og Charm Blog Monday Poll, Vol. 518

Det er en vakker dag å være i live?

Så … Hva er mandagsundersøkelsen?

Vel, det er ikke akkurat en meningsmåling. Det er mye mer av en kontinuerlig utvikling (devolving?), Noe tilfeldig liste over spørsmål jeg har satt ut til leserne hver mandag morgen for de siste 11 (!) År. (Det er som en kickstart for hjernen din.) Jeg har alltid glad i å lese svarene dine i kommentarene, og jeg håper du gleder deg til å lese min.

1. Hva er en av dine beste videregående minner?

De fleste er bare små ting, men det er så mange å velge mellom! Det som virkelig står fra hverandre for meg, er de små tingene jeg savner så mye som en voksen.

En av mine beste, og Cindy ville trolig være uenig med dette, men det var på en dag da vi hadde en skriftlig test i Honours History Class (fordi vi var nerds på den måten), og jeg husker dette klart som dagen. Det var seniorår. Vi var i bilen. Jen kjørte oss til skolen, og Cindy var som, “Er du klar for testen?” og jeg var som, “nei, egentlig ikke.” Jeg hadde ikke studert for det. Jeg kan ikke huske hvorfor, men det gjorde jeg ikke.

ANNONSE

Det var å være en essay test, så jeg spurte Cindy, “Vel, hva lærte du i går kveld? Gi meg kulepoengene, “og hun brøt den ned for meg i løpet av stasjonen. Fra den tiden vi kom inn i bilen, kom til skolen, og deretter forlot bilen var ca 15 minutter, og Cindy fortalte meg alt hun studerte, alt hun lærte. Høydepunktene.

Vi går inn, og vi begge tar testen …

Jeg fikk en A på den og Cindy fikk en B. Og hun var pissed! Jeg kan ikke klandre henne.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

2. Hva er det siste showet du maratoned?

Jeg starter alltid viser med et bang, og jeg vil se for noen timer, men aldri ferdig. Men det siste showet jeg maratoned fra start til slutt var den fantastiske fru Maisel på Prime Video.

Det er av folket som gjorde Gilmore Girls, som er sannsynligvis hvorfor jeg likte det så mye.

3. Favoritt tiår?

Jeg mener, jeg kunne gjøre uten at spiralen kommer tilbake, selv om jeg er nede for hår som når for himmelen, men absolutt 80-tallet. Musikken var så mye moro, og selv om jeg hadde en så vanskelig tid med høyhjelpede bukser tilbake da, har jeg kommet rundt for å sette pris på dem mye mer med moren min.

Også, alle leggings vi hadde på seg, og gjør også et comeback igjen.

4. Vil du være min heldige sjarm?

Bare hvis du vil være min heldige stjerne.

5. Peeps: elsker dem eller hater dem?

Jeg skulle ønske du kunne se ansiktet mitt alle scrunchy beste nå. ?

I teorien liker jeg ikke dem. Det er noe om tekstur som ikke er tiltalende for meg … men hvis du legger en foran meg, vil jeg gå dit.

Nye yummies.

Endre min frokostspill
Hva var til frokost i morges? Du vet at det er min favoritt måltid på dagen, så jeg måtte spørre. Vel, det er en av mine favorittmåltider på dagen. Jeg er også en stor fan av lunsj og middag, og snacks i mellom. HA HA! Men frokost er min favoritt, det er derfor jeg så meg rundt for noen nye frokost yummies mens jeg var matbutikk over helgen. De er ganske sunne også!

Starter med … Dave’s Killer Hele hvetebrød. Jeg liker næringsnummerene, og denne fyren på pakken (jeg antar at han er Dave) sprekker meg opp.

Jeg vet ikke hvorfor en muskuløs mann som spiller gitar på et brød, er så morsomt for meg, men jeg graver det!

Også: Thomas engelsk muffins dobbelt protein havregryn med kanel. Det er 7g protein i hver muffin. Jeg ristet en i morges og toppet den med en spiseskje peanøttsmør og yum! Så bra.

Jeg plukket også dannon light ‘n’ fit gresk yoghurt i strawberry cheesecake fordi i noen tilfeller våkner jeg som ønsker dessert til frokost. Vent … som aldri skjer med deg? Du er gal!

Jeg fant alle disse yummiene på målet, forresten, fordi den i vår by har en matbutikk. Og ja, det er kjempebra.

Så, mandag. Ser ut som det kommer til å være en solrik dag her i Nord-California. Jeg føler at det kommer til å bli en god en, også. Hvis du trenger litt ekstra jubel, la meg være din cheesy cheerleader og minne deg om at det er en vakker dag, en helt nydelig, for å være i live. Jeg vet, veldig cheesy, men i noen tilfeller trenger du litt ost i livet ditt. Gledelig å tilby det for deg.

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

ANNONSE

Karen.

P.S. Her er spørsmålene å kopiere og lime inn med svarene dine i en kommentar:

1. Hva er en av dine beste videregående minner?
2. Hva er det siste showet du maratoned?
3. Favoritt tiår?
4. Vil du være min heldige sjarm?
5. Peeps: elsker dem eller hater dem?

Søndager med faner katten, sminke samt skjønnhetsblogg mascot, vol. 506

Som medlem av den aller første bestillingen, så vel som en tidligere Sith, har faner omfavnet den mørke siden …

Faktisk veksler han mellom Sith så vel som Jedi, avhengig av den saus situasjonen.

ANNONSE

Denne helgen for fars dag, for å gi rekvisitter til sin mannlige menneskelige assistent, hvem er en storstjerners vifte, så vel som en pappa, brukte fanene sin nye Stormtrooper-slips på patrulje.

Inspirasjon: den mørke siden

ANNONSE

Til alle dadene der ute, lykkelig fars dag. Kan den voldsomme være med deg.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Tre spesifiserer om å være

Bare kvinnene tar en lur (vær oppmerksom på den sparkly hjerte lyden på fingeren)
På barnelukkens kontor i forrige uke uttalte Connor’s Doc hva som var kanskje de mest presise ordene jeg har hørt om småbarn hette så langt. Hun uttalte at alle førskolebarn er enten 1) for tiden syke, 2) recuperating fra å være syk eller 3) om å bli syk igjen.

Herregud! Det er som en viral triathlon … hvorfor forteller noen ikke om dette på spedbarnsjen? (Også, hvorfor nevner ikke noen den rare underklæringen de gir deg på sykehuset etter å ha gitt fødsel? – Siden * at * var en overraskelse.)

ANNONSE

Cocobaby er i tykk av den vanlige sykdomsfasen. Hun har allerede blitt forkjølet, eller et kaldt virus, et par ganger i den siste måneden, fordi åpenbart treåringer er petriskål.

Hun kommer bare over det siste viruset, som de også hadde en sinusinfeksjon, så de siste ukene har vært ekstremt utfordrende, først for hennes små virusbekjempende kropp, men likevel for resten av oss.

Det har vært ganske skremmende til tider. Det var en natt et par uker tilbake da vi hadde fått kledd så vel som forberedt på å skynde henne til beredskapsplassen etter at feberen spikte. Heldigvis begynte det raskt å falle. Jeg er ekstremt takknemlig for støyrådgivningen, så vel som jevn veiledning av den hyggelige Kaiser Advice Sykepleier som hjalp oss den kvelden siden nervene mine var frayed.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Noen trenger en kose.
Ingen i vårt hjem har fått mye søvn. (Dette, selvfølgelig til Rosies glede. Hun må tro at hun gikk inn i en husholdning av nattfolk!) Det har vært som å leve den nyfødte livsstilen igjen, med meg så vel som El Hub som sover ved siden av Connor i skift. Kroppen min føles som nøyaktig samme kjente kjedelige vondt av utmattelse … Merkelig nok, det var overraskende enkelt å bli brukt til igjen … som å sykle.

Det er skremmende å se på et barn som ikke virkelig kan samhandle metoden de føler ennå, samt forstå at du har ekstremt å håndtere over en hvilken som helst type. Alt du kan gjøre er å ta vare på dem det aller beste du kan, ta dem til legen, så vel som prøve å ta informerte beslutninger. Du gjør det du må, ignorerer dine bankende knær, så vel som vondt tilbake for å holde dem i armene dine når de gråter på hekseiden i et mørkt bad fullt av tung damp til de føler seg litt mye bedre, så vel som til slutt høsten sover. Du løper for å målrette mot uanstendig tid i pyjamas crusted med snot for å plukke opp mer pedialyte, saltiner samt små Disney Princess leker siden du forstår at de gjør henne smil.

I utgangspunktet gjør du det du må.

Alle de små prinsessene

ANNONSE

Uansett, dette er det jeg har vært så mye som de siste ukene. Bare gjør det aller beste jeg kan.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Den nye Metropolitan Decay Naked Honey er en fantastisk New Golden Eyeshadow-kombinasjon

Feelin ‘The Buzz
Å, sukkerholdige, gyldne brune nektar av øyenskygge gudene … Jeg ser deg, Metropolitan Decay. Bikube summende? Over naken honning, merkevarenes nyeste nakne palett, en festoon av forgylte gull, tantalizing tans samt brent bronzes, med ingen av de utfordrende å ha på seg røde eller oransje rødbrune øyeskygge fra de siste årene i sikte.

* Puster sukk av lettelse *

ANNONSE

Endelig, en nøytral kombinasjon som virkelig ser ut … ganske nøytral. ?

$ 49 pulverisert skygge kombinasjon flyr i Sephora butikker, samt dukke opp på Internett 13. september, så vel som så litt senere den 23. september til Ulta.com, Macys.com, Nordstrom.com samt Belk.com; I tillegg til Ulta, Macy, Nordstrom samt Belk lagrer noen dager senere den 26. september.

Queen bier som krever toasty toner vil mest sannsynlig slik at det hums med varme nyanser, så vel som jeg er summende over alle de gyldne browns!

Vakre Browns, Yellows samt Golds, Oh My!
Kjære, jeg er en NC42 i Mac Foundation, BTB.
Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

ANNONSE

Karen.

P.S. Rekvisitter hvis du kan huske på når Mac gjorde naken honning først. ?

P.P.S.

Produkt Spotlight: Laura Mercier Rosé Cheek Color

Rosé hele dagen
“No-makeup” sminkefolk, ta notat: Denne varme rosa pulverblusen vil frigjøre deg fra dine “blahs” mens du oppfordrer kinnene dine tilbake til livet.

Jeg hadde knapt noen sminke sist helg (ekte snakk: Jeg har følt litt blah), men jeg * klarte å sette på noen mascara, Brow Gel og Laura Mercier Rosé i dag, og takk og lov for det!

Rosé er en varmtonet rosa matt pulver rødme, og jeg skjønte ikke hvor mye jeg har forsømt min vanlige skjønnhetsrutine i det siste til jeg så i speilet i morges og så en bart verdig til en Disney Villain på min øvre leppe.

ANNONSE

via Gifhy.

En liten sminke var definitivt i orden.

Så, ja, hvis du vil føle deg litt funksjonell / normal, hvis bare et øyeblikk, bruk rødme – ideelt, en som Rosé, som har den patenterte “No-Makeup Makeup®” ting som går. Det er fargerikt uten å være intens, og matt, og det ser ikke tungt ut eller hardt ut.

Er du den typen person som hopper på grunnlaget? Eller har du bare på seg et snev av tonet fuktighetskrem? I så fall er denne rødmen i sitt beste når det er støvet direkte på bare hud eller på toppen av en minimal base.

Jeg er en NC42 i Mac, forresten.

ANNONSE

Forhåpentligvis, en dag snart, vil vi alle ha steder å gå med faktiske ekte levende folk i dem igjen, og Laura Mercier Rosé vil være klar. Den er tilgjengelig nå på Ulta-nettstedet for $ 30.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Søndager med faner katten, sminke og klageblogg mascot, vol. 435

Det er nesten tid for den utrolig bollen! – Og valp og kattunge boller, selvfølgelig.

Tabs fløy ut til Houston tidlig i går morges fordi han er en av tjenestemenn i kattunge bolle i år.

ANNONSE

La oss håpe den offisielle er god …
Ja, de trengte noen som spilte spillet og forstår hvordan man jobber foran et kamera. Yup, han får fortsatt jobber som det på grunn av hans yrke med Mill Valley Wildcats.

Annet enn det store spillet i dag, har fanene jobbet mye på hans åndelige og mentale velvære i denne uken. Han har følt mye press i det siste, blir eldre i Kitty Modeling World.

Jeg mener, det er ikke lett å bo på toppen så lenge han har.

Visst, det tar engasjement og hardt arbeid, men det tar også en sterk vilje og et sunt sinn.

Det er der nedetid og meditasjon kommer inn i spillet …

Selv om jeg vet at han jobber hardt i Houston i dag, håper jeg fortsatt at fanene finner tid til å slappe av der ute.

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. Gå Falcons !!!!!!!

Aldring i Allure … Hvor fantastisk er dette?

werk!
Som jeg flippet gjennom marsutgaven av allure (for å være ærlig … ble jeg procrastinating, lol!), Dette fantastiske bildet stoppet meg i mine spor.

Kvinnenes navn er Maye Musk (Elons mor), og bildeteksten sier at hun er en modell, muse og sannhet-teller (bindestrek!).

ANNONSE

Jeg kan ikke huske den siste gangen jeg så et bilde av noen i Allure, eller virkelig noe stort skjønnhetsmagasin, med ekte “opplevelseslinjer”.

Hvor fantastisk er dette? Jeg mener, det er et magasin, så jeg ville ikke bli overrasket om det fortsatt var noen fotoshopping som skjer, men du kan faktisk se alt – tekstur av huden hennes, hennes smil linjer, de krøllene mellom hennes penner og den fantastiske crinking på ytre hjørner av øyet hennes. I utgangspunktet, markørene som dekorerer ansiktet til noen som har levd et langt liv.

La oss bli ekte, når ser du noen gang bilder av kvinner i store skjønnhetsmagasiner som faktisk ser ut som de blir eldre? Og hun jobber så helt! Jeg elsker det.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

P.S. Hiya, venn. hvordan har du det? Jeg gjør det bedre i dag enn jeg var i går ettermiddag, for i går tilbrakte jeg halvparten av dagen på tannlegen å få fire (!) Fyllinger på min øvre høyre side.

ANNONSE

På den ene siden … min kjeve er fortsatt litt sår. På den annen side er jeg glad for å rapportere at jeg ikke kastet en eneste tåre på tannlegenes kontor. IKKE EN. Jeg var sjokkerende rolig hele tiden, som var en første for meg.

Jeg feiret nesten denne seieren med en Ulta løp etterpå fordi jeg reeeeeeeally vil ha l’oréal ufeilbarlig ferskt slitasje fundament, men magen min startet rumbling (utsjekking tok nesten tre timer).

Uansett, savner deg. Har du en god uke så langt? Har jeg nevnt at vi også er midt i en atmosfærisk elv her, og det har vært i dag?

Lørdag surfing, 6. januar 2018

God morgen! Hoppy caturday! ??

Det er solfylt her i morges, takk og godhet. Det ser ut til at vi får en pause fra regnet. Jeg er på min andre kopp kaffe, og koffeinen går gjennom mine årer og får meg til å tenke på noe jeg har vurdert hele uken lang, den nye sesongen av svart speil på Netflix.

ANNONSE

Sesong 4 er ute!

Uansett, jeg elsker showet. Det er en moderne Twilight Zone hvor teknologien alltid spiller en sentral rolle i hver historie.

Det er der begrepet “svart speil” kommer fra. Ifølge Show’s Creator, Charlie Booker, “… Enhver TV, en hvilken som helst LCD, en hvilken som helst iPhone, noen iPad – noe sånt – Hvis du bare stirrer på det, ser det ut som et svart speil, og det er noe kaldt og forferdelig om det, Og det var en slik passende tittel for showet. ”

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hvis du sitter fast inne i dag, marathon svart speil.

De fleste episodene tar uventede traumatiske svinger, og jeg kommer ikke til å lyve … Jeg har vært mentalt arret! Det er ting jeg skulle ønske jeg kunne ikke se, lol. Mye må gjøre med den nåværende tilstanden til A.I. og hvor det kan være på vei. Seriøst, det er nesten nok til å få deg til å pakke posene dine og gå til en ekstern gård på Kauai, der de ikke har noen Internett-tilkobling eller celle-tjeneste i det hele tatt.

Jeg tror jeg kunne gjøre det, leve resten av livet mitt i lo-fi-stil og leve av landet. Jeg ville ha aloe planter over alt og bryte av blader og smør dem over hele kroppen min.

Det er et godt show, selv om du ikke er en sci-fi-fan. Jeg venter fortsatt på at de skal gjøre en sminke-teknologi-episode.

Å, vent – sa du sminke, k-dawg? Jeg gjorde sikkert.

Hvis jeg var i en episode av svart speil, ville jeg at den skal bli satt i en nær fremtid der jeg kunne rulle opp til Walgreens på min lunsjpause, snakk med en holografisk A.I. Makeup Artist og 3D Skriv ut en tilpasset, individuell leppestift …
Egentlig er vi nesten der nå. Ganske snart kan du kunne bruke russisk rødt uten et speil.

Ja, jeg ville ikke ha noe imot den fremtiden. Det slår sikkert en fremtid med morderrobothunder, eller har min bevissthet lastet opp til skyen for evigheten.

Når du snakker om teknologi, er Neutrogena introdusere et techie-vedlegg til iPhone kalt Skinscanner som lar deg skanne ansiktet ditt på 30x forstørrelse for å oppdage områder med dehydrering, store porer (dude, som om jeg trengte teknologi for å fortelle meg det), rynker opplever linjer, etc.
På den ene siden er jeg helt interessert i måter å kombinere appell og teknologi for å få mye mer innsikt i ting og tilpasse løsninger, men på den annen side nei. Jeg trenger ikke en “smart hairbrush” som peker på alle de påståtte feilene, mannen min forplikter deg for tiden. Tanker?

Jeg prøver alltid å finne interessante, talentfulle makeup artister å følge, og Liz Sharps arbeid har nylig tatt øye med meg. Hun er kjent for sminke, hår, spesielle effekter og kroppskunst, og i 2017 vant hun tittelen på makeup-artisten på året på Australian Appeal Industry Awards.

Hvis du har fulgt Claire’s Makeup Recall, hevder selgeren nå at deres produkter ikke består av asbest.

Storytelling selger dufter, og derfor er parfymebeskrivelser aldri om lukt. Ifølge dette innlegget på forbindelsen mellom duft og minne, er følelsene fremkalt av dufter sterkere utløsere enn den faktiske duften notater seg selv. “Mennesker utviklet seg for å bruke duft som en overlevelses taktikk,” sier posten. “Selv om vår luktesans ikke er så godt utviklet som for andre pattedyr, som hunder, har vi lenge hatt nese for å hjelpe oss med å gjøre livs- eller dødsbeslutninger … Men vi har også ubevisste reaksjoner på dufter som ikke har noe å Lag med overlevelse, men med minne, på grunn av den fysiske koblingen mellom duft og minne i hjernen vår. ”

Husk når de vinterlige olympiskeene ble skøyter i et livstidsbevegelsesbilde da Tonya Harding prøvde å ødelegge sin rival, Nancy Kerrigan? Makeup-artistene som betjente I, Tonya ,, et nytt bevegelsesbilde som krønner Sordid-arrangementet, gjenskapte tidlig på 90-tallet, ser ved å dekonstruere hver eneste detalj i fotografier for å nøyaktig fange den store, rød-lippede, fransk-tippede appellstilen av tiden.

Av en eller annen grunn minner jeg meg … Jeg har ikke slitt neglelakk i aldre (bare gå gjennom en fase), men jeg er klar til å komme tilbake på toget.

Jeg likte denne korte videoen på historien om neglelakk …

Har du en basefrakk du virkelig liker? Jeg prøver å finne en ny fordi jeg måtte chuck den gamle flasken Sally Hansen Green Tea & Bamboo-styrker jeg hadde i årevis. Det ble goopy og tykk.

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. glad lørdag.