Lørdag surfing, 6. januar 2018

God morgen! Hoppy caturday! ??

Det er solfylt her i morges, takk og godhet. Det ser ut til at vi får en pause fra regnet. Jeg er på min andre kopp kaffe, og koffeinen går gjennom mine årer og får meg til å tenke på noe jeg har vurdert hele uken lang, den nye sesongen av svart speil på Netflix.

ANNONSE

Sesong 4 er ute!

Uansett, jeg elsker showet. Det er en moderne Twilight Zone hvor teknologien alltid spiller en sentral rolle i hver historie.

Det er der begrepet “svart speil” kommer fra. Ifølge Show’s Creator, Charlie Booker, “… Enhver TV, en hvilken som helst LCD, en hvilken som helst iPhone, noen iPad – noe sånt – Hvis du bare stirrer på det, ser det ut som et svart speil, og det er noe kaldt og forferdelig om det, Og det var en slik passende tittel for showet. ”

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hvis du sitter fast inne i dag, marathon svart speil.

De fleste episodene tar uventede traumatiske svinger, og jeg kommer ikke til å lyve … Jeg har vært mentalt arret! Det er ting jeg skulle ønske jeg kunne ikke se, lol. Mye må gjøre med den nåværende tilstanden til A.I. og hvor det kan være på vei. Seriøst, det er nesten nok til å få deg til å pakke posene dine og gå til en ekstern gård på Kauai, der de ikke har noen Internett-tilkobling eller celle-tjeneste i det hele tatt.

Jeg tror jeg kunne gjøre det, leve resten av livet mitt i lo-fi-stil og leve av landet. Jeg ville ha aloe planter over alt og bryte av blader og smør dem over hele kroppen min.

Det er et godt show, selv om du ikke er en sci-fi-fan. Jeg venter fortsatt på at de skal gjøre en sminke-teknologi-episode.

Å, vent – sa du sminke, k-dawg? Jeg gjorde sikkert.

Hvis jeg var i en episode av svart speil, ville jeg at den skal bli satt i en nær fremtid der jeg kunne rulle opp til Walgreens på min lunsjpause, snakk med en holografisk A.I. Makeup Artist og 3D Skriv ut en tilpasset, individuell leppestift …
Egentlig er vi nesten der nå. Ganske snart kan du kunne bruke russisk rødt uten et speil.

Ja, jeg ville ikke ha noe imot den fremtiden. Det slår sikkert en fremtid med morderrobothunder, eller har min bevissthet lastet opp til skyen for evigheten.

Når du snakker om teknologi, er Neutrogena introdusere et techie-vedlegg til iPhone kalt Skinscanner som lar deg skanne ansiktet ditt på 30x forstørrelse for å oppdage områder med dehydrering, store porer (dude, som om jeg trengte teknologi for å fortelle meg det), rynker opplever linjer, etc.
På den ene siden er jeg helt interessert i måter å kombinere appell og teknologi for å få mye mer innsikt i ting og tilpasse løsninger, men på den annen side nei. Jeg trenger ikke en “smart hairbrush” som peker på alle de påståtte feilene, mannen min forplikter deg for tiden. Tanker?

Jeg prøver alltid å finne interessante, talentfulle makeup artister å følge, og Liz Sharps arbeid har nylig tatt øye med meg. Hun er kjent for sminke, hår, spesielle effekter og kroppskunst, og i 2017 vant hun tittelen på makeup-artisten på året på Australian Appeal Industry Awards.

Hvis du har fulgt Claire’s Makeup Recall, hevder selgeren nå at deres produkter ikke består av asbest.

Storytelling selger dufter, og derfor er parfymebeskrivelser aldri om lukt. Ifølge dette innlegget på forbindelsen mellom duft og minne, er følelsene fremkalt av dufter sterkere utløsere enn den faktiske duften notater seg selv. “Mennesker utviklet seg for å bruke duft som en overlevelses taktikk,” sier posten. “Selv om vår luktesans ikke er så godt utviklet som for andre pattedyr, som hunder, har vi lenge hatt nese for å hjelpe oss med å gjøre livs- eller dødsbeslutninger … Men vi har også ubevisste reaksjoner på dufter som ikke har noe å Lag med overlevelse, men med minne, på grunn av den fysiske koblingen mellom duft og minne i hjernen vår. ”

Husk når de vinterlige olympiskeene ble skøyter i et livstidsbevegelsesbilde da Tonya Harding prøvde å ødelegge sin rival, Nancy Kerrigan? Makeup-artistene som betjente I, Tonya ,, et nytt bevegelsesbilde som krønner Sordid-arrangementet, gjenskapte tidlig på 90-tallet, ser ved å dekonstruere hver eneste detalj i fotografier for å nøyaktig fange den store, rød-lippede, fransk-tippede appellstilen av tiden.

Av en eller annen grunn minner jeg meg … Jeg har ikke slitt neglelakk i aldre (bare gå gjennom en fase), men jeg er klar til å komme tilbake på toget.

Jeg likte denne korte videoen på historien om neglelakk …

Har du en basefrakk du virkelig liker? Jeg prøver å finne en ny fordi jeg måtte chuck den gamle flasken Sally Hansen Green Tea & Bamboo-styrker jeg hadde i årevis. Det ble goopy og tykk.

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. glad lørdag.