Lørdag surfing, 29. mai, 2021

Ønsker vi var her! (Det elegante bassenget på Hearst Castle; Vi dro til, så vel som tok en tur for et par år siden.)
Hei folkens. Gledelig caturday! Det er Memorial Day Weekend, A.K.A. Den uoffisielle sommeren kickoff. En stor del mennesker treffer bassenget eller stranden eller andre solfylte punkter utenfor bevæpnet med solkrem, og derfor ønsket jeg å ringe til en tilknyttet historie som utvikler seg her i USA.

Jeg vil koble noen videoer så vel som artikler nedenfor, men i et ekstremt forkortet nøtteskall, en tredjepartslaboratorium, evaluerte en tredjeparts, så vel som Sun After-Care-produkter, så vel som oppdaget at 78 av produktene de evaluerte var forurenset med benzen, “et forstått karsinogen knyttet til en rekke skadelige effekter.

ANNONSE

Mitt håp er å ikke freak deg ut, bare for å markere en etableringshistorie.

Sammen med et sammendrag av deres funn, løslat laboratoriet to lister, en av produktene som var forurenset med benzen, så vel som en mer liste over produkter som ikke var. De inkluderte også spesielle store mengder antall batchene de testet.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg var sjokkert over å se noen store merkevarer blant de på den forurensede noteringen (Neutrogena, Banana båt, Elta MD). Jeg var enda mye mer sjokkert for å se at La Roche Posay Anthelios 60 Sunscreen Lotion Spray jeg kjøpte forrige måned var på den frie listen.

Så det aller første jeg gjorde var å inspisere det store avtalenummeret på bunnen av flasken min, så vel som det store avtalene stemte ikke overens, så jeg pustet et kort sukk av lettelse … men fortsatt. Jeg kaster den til å spille den risikere, mens denne historien utvikler seg.

Forfriskende, en av de andre solkremene jeg har testet / iført i det siste, var Sun Bum Original Lotion SPF 70, var på listen over solkrem som ikke ble oppdaget å inkludere benzen, men noen av de andre – Cerave Tinted Mineral Sunscreen, Bliss Block Star, La Roche Posay Anthelios 60 smelte-i solkrem melk samt Sun Bum SPF 70 Spray – var ikke blant de som ble evaluert i det hele tatt, så …

Det er mye å ta inn, jeg vet. En hudlege på YouTube som jeg virkelig liker, Dr. Dray, gjør et komplett sammendrag av omstendighetene, så vel som informasjonen vi har så langt, så vel som jeg oppdaget det utrolig gjennomtenkt, så vel som nyttig, hvis du tenker på å undersøke det videre.

Cassandra Bankson, en medisinsk estetiker hvis kanal jeg likte, ga en mer stor sammenbrudd …

En ting er, det er mange solkrem der ute, som du vet, så vel som laboratoriet evaluerte bare 294 av dem, som ikke kommer eksternt nær hele settet, så vel som Caboodle. Frem til FDA blir inkludert eller gjør en uttalelse eller problemer med noen form for tilbakekallinger, er planen min å fortsette å ha solkrem, samt solbeskyttende klær, men jeg vil bli med Sunscreens jeg kan oppdage på den gode oppføringen for nå, bare for å være så forsiktig som man kan være i denne sh * tshow, antar jeg.

Her er litt mye mer informasjon …

Valisure-studien / tilbakekallingsforespørselen samt liste over solkrem som inkluderer benzen er her

Valisure-notening av solkrem som ikke inkluderer benzen er her

Fra form: En ny rapport oppdaget karsinogenbenzen i 78 fremtredende solkrem

Fra Dermatology Times: Detekterbare nivåer av benzen notert i noen solkremsetter, Valisure Høydepunkter Debatt om benzenforurensning i solkremsprodukter samt lege evaluerer på solkremforurensning Kontrovers

ANNONSE

I mindre store nyheter … Hva er du så mye som i helgen? Hva er værforholdet som der? Vi skjønner fortsatt hva vi skal gjøre, men jeg tror veldig første grill av sesongen. ?

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.