Archives April 2023

L’Oreal Ingallible 8 HR Le Gloss gjør en heck av et krav

l’oreal ufeilbar 8 hr le glans i glitrende bær

Nå, når en glans gjør et herculean krav og sier at det varer åtte timer, vil det tiltrekke seg litt oppmerksomhet, og det første spørsmålet mange mennesker kommer nok til å ha er, “varer det faktisk åtte timer?”

ANNONSE

La oss finne det ut. Den nye L’Oreal Infallible 8 HR Le Glosses (ca $ 10 hver) er så sikre på deres utholdenhet at de annonserer det ideelt på røret.

Med utsikt over muligheten for et øyeblikk, men fjernkontrollen, at L’Oreal hadde noe annet enn slitasje når de emblazoned disse rørene (som åtte hjem løp, åtte glade remoras eller åtte sultne kaniner), prøvde jeg to av de 20 nyanser Tilgjengelig nå på drugstores.

Det første jeg observert om glitrende Berry og Pink Topaz var hvordan teksturen endret på leppene mine over tid. Begge glossene startet å føle seg tynn og glatt, men fortykket i løpet av de første minuttene i en tykk, klebrig film.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg tok det som et positivt tegn, med tanke på at klissete glansene pleier å vare lenger for meg enn glosser med tynne teksturer og konsistenser.

Og tekstur var ikke den eneste forandringen jeg la merke til. Disse glansene starter også med mye pigment og høy glans, men de rydder opp til en myk, ren glans over de første 15 minuttene. Langsiktig, jeg tror det gjør dem mye mer slitesterk og mindre skremmende, som jeg liker.

Som for måten jeg tror de smaker og lukter, er det litt rart … som Minty Grape Juice – eller en magisk, slitasje-tid Forbedrende potion, kanskje? – Men det sprer seg etter ca. 10 minutter.

Så er det million dollar spørsmålet: Hvor lenge varer disse faktisk på lepper?

Glitrende berry på venstre og rosa topaz til høyre

Iført rosa topaz.

På min, ikke åtte timer, er jeg redd for å si. mye mer som tre eller fire. Men jeg har ikke noe imot å bruke disse eller andre glansene hele dagen. Jeg antar det er bare noe jeg nettopp har kommet til å forvente.

Likevel, når du stempler 8 timer ideell på siden av rørene, setter du en forventning, selv om det i dette tilfellet i dette tilfellet ikke trodde det ikke i det hele tatt.

Jeg håpet virkelig at disse ville holde meg litt lenger enn de gjorde. Jeg liker at de er tilgjengelige i et stort utvalg av farger og tror de har mye personlighet. Det er også ganske pent hvordan de forvandler seg fra høy-shine gloss til mykere sheens.

ANNONSE

Pris: Varierer. Normalt rundt $ 10.
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå på Drugstores og også online
Smink og klageblogg Rating: B

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Banana Joe’s Frosty

En deilig iskremlignende banan frostig fra Banana Joe’s frukt står på nordkysten. For å gjøre dem, legger de frosne bananer gjennom en mester juicer, og resultatet er en myk godbit som smaker akkurat som iskrem, bortsett fra at den er laget av 100 prosent bananer. Yum!

Saturday Surfing, September 25, 2021!

pleased Saturday!
Good morning and pleased Saturday to ya, friend! You’re going to have to put up with me raving about these OPI unlimited shines for a while because while El Hub and I were talking about a show we viewed last night called “Foundation” (have you seen it? It’s on Apple TV), I was casually checking out my manicure and realized that there is not a single chip on any of my fingernails, and the top coat is just as shiny as it was when I painted my nails on Monday.

Wow! I’m half-tempted to apply another clear layer of OPI unlimited shine topcoat just to see how long I can stretch this mani out, but I also really want to try some other colors.

ANNONSE

Basically though, this line is looking like a winner, winner, chicken dinner.

So, allegedly, Coywolf, El Hub and I are all taking it easy today, so our only plan is to stop by Target or Michaels to find Halloween decorations for outside the house. Of course, if we happen to swing by Ulta as well, I won’t resist. I want to peep much more of the OPI unlimited Shines. I’m even going to retire a few old bottles of polish in my nail drawer to make room in case something moves me, because I’m still trying my best to not be a charm hoarder anymore… I have a feeling these will be replacing a few of my old Essie Gel Coutures!

Speaking of Halloween decorations, I’m aiming for cute, instead of scary, decorations. lovable pumpkins and cute ghosts and whatnot. If you’ve found anything lately that you love, please give this gal a heads up! I need some ideas.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

This week’s reading

Sarah Tanno, lady Gaga’s makeup artist, recommends these makeup suggestions for charm lovers over 40.

Looks like there’s a Sour patch kids makeup collaboration. Um…weird!

While there isn’t currently an official definition for what “clean” implies in charm products, if you’re into the idea, here are 12 products in Sephora’s “clean” category to check out. I really want to sniff the Radiant Nectar perfume by clean Reserve because I’ve worn and loved their velvet Flora scent for years!

What exactly is an “active” skin-care ingredient?

Now skin care micro-dosing is a thing. (Side note: does this sound like a whole lot of marketing to anyone?)

I’ve just added Grasse, France’s perfume capital of the world, to my travel bucket list.

You know I love a good body mist! I’m certainly putting a few of these on my wish list.

Amazon has a new modern hair beauty salon now.

One woman’s journey navigating hair loss.

23 cats that act like dogs.

The chances of me viewing this are 100%.

I love her glasses.

The eye makeup!

I could spend all day viewing organization videos.

ANNONSE

So what’s the plan for the weekend? Does it feel like fall yet where you live?

Din vennlige nabolags sjarmavhengig,

Karen

Søndager med faner katten, sminke samt skjønnhetsblogg mascot, vol. 183

Hva ville du gjøre hvis din feline kom så mye som du så vel som spurte, “Meow?” Som i, “Vil du ta meg til å se sultespillene denne torsdag ved midnatt?”

Vil jeg!? Hells Yeah! Når faner spurte meg tidligere i dag, hoppet jeg for glede! Jeg har ventet på noen til å spørre meg. Bare så oppstår det var katten min.

ANNONSE

Så jeg skal prøve å få oss midnatt billetter til to …

Jeg vet ikke, skjønt. Tabs er tilbøyelig til å flakete ut på ting i siste øyeblikk, men jeg skjønner om han bails på meg, jeg vil bare spørre El Hub i stedet.

Dette var en ganske langsom kitty modellering uke for faner. Han jobbet bare noen dager siden han har prøvd å konsentrere seg om sine memoarer (han har levd mye for en 6-årig), men han hadde fortsatt skudd for Dior, Dolce & Gabbana, Kina Glaze, Buxom og Søndag Riley (deres nye offshoot merkevare for katter).

Hmm … la meg forstå noen form for produkter du tror at fanene skal fremme i fremtidige søndager med faner, så vel som jeg kommer i kontakt med selskapets folk for å prøve å få det gjort.

Hvem er faner katten? Omtrent tre år tilbake Jeg befriended en bortgående, loppebittet tabby feline med en dårlig situasjon av ormer. Jeg kan se at han hadde falt på vanskelige tider, men hans dype forståelse av høymote samt varehus kosmetikk førte meg til å tro at han var mer enn å tilfredsstille øyet. Vi endte opp med å være raske venner, så vel som nå er han virkelig min leder (og en vellykket kattunge modell).

Din Friendly Community Beaution Addict,

ANNONSE

Karen.

P.S. The Walking Dead Season Finale! Gården! Rick! GAH!

P.P.S. Har Tabs noensinne designet for Apple? Han gjorde – så vel som ikke en gang, men to ganger! For å se hva andre faner har vært opp til, inspiser arkivene her.

Min foretrukne reise makeup veske kan komme som en overraskelse

skrevet av Audrey
Freelance Makeup Artist Audrey of Makeup av Audrey tar sin sminke med henne på veien med hjelp fra fagene i dagens gjestepost.

Det er ferien, så vel som for en stor del av oss som innebærer å treffe luftveiene eller veien. Jeg har brukt nøyaktig samme sminke reisepose i noen år nå, så vel som jeg liker det! Inspiser det ut (og jeg sørget for å la det være godt så vel som skitten for å beskytte autentisiteten til den lange levetiden til bruk).

ANNONSE

Min foretrukne del av posen: Den utviklet i ren holderen. Ingen krav om å bringe en separat ren rulle. Det har til og med en beskyttende klaff for å holde noen form for sminke støv bort fra produktene dine, så vel som de rene sporene er tilgjengelige i forskjellige størrelser for å passe både omtale med så vel som øyebørster.

Jeg liker metoden hele greia er lagt ut. De tre passer sammen lommene (to av dem er glidelås for å holde innholdet godt så godt som sikkert) er satt på bare de beste stedene.

Hele posen ruller på samme måte, så vel som forblir innpakket med et elastisk band, slik at du virkelig kan fylle det med produkter.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg er fortsatt imponert over nøyaktig hvor godt denne posen har holdt opp gjennom årene (banker på tre!)

Du kan bli overrasket over å oppdage at denne bemerkelsesverdige sminkeposen angår oss fra Mary Kay, så vel som mye mer bemerkelsesverdig, er det at det ikke virkelig tilbys på seg selv, men heller som et tilbehør til deres rene sett.

Børstene selv er bare ok, absolutt fantastisk for en startpakke, men ikke heller nøyaktig samme høy kvalitet som andre jeg har brukt i nøyaktig samme kostnadssortiment (som Sigma Børster).

Så, mens jeg er ganske sorta som det rene settet, elsker jeg absolutt sminkeposen!

Hva er en kvinne å gjøre? Svaret: Få hele settet! Børstene er fortsatt ekstremt fleksible, så vel som gode for et eget reisesett.

ANNONSE

Åh, hvis du ikke har noe imot å være litt sneaky, har ryktet det du kan i noen tilfeller oppdage sminkeposen i seg selv på eBay.

Mary Kay Clean Collection, $ 48

Så det er min foretrukne reise makeup bag. Nøyaktig hvordan reiser du med sminke?

Skrevet av Audrey
Denne publiseringen ble skrevet av Audrey, en freelance makeup artist basert i San Francisco Bay Area. Hennes sminke kreasjoner kan bli oppdaget på sminke av Audrey. Hun ønsker deg velkommen til å overholde hennes sminkeopplevelser på Facebook, så vel som Twitter.

Viktige tekniske oppgraderinger selskapet ditt trenger

Uansett om du eier en bedrift, eller jobber for et selskap fra hjemmet ditt, er det noen viktige teknologioppgraderinger du trenger å gjøre for å holde ytelsen din på jobben. , og sikker.

Her er noen av oppgraderingene du presserende trenger å investere i hvis du ikke allerede har gjort det.

#1 Oppgrader maskinvaren og programvaren

Gammel maskinvare og programvare som kjører er utdatert, skader selskapet ditt på mange måter. Ikke bare går det vanligvis saktere, noe som gjør arbeidsdagen din, og dine ansatte arbeidsdag ineffektivt, noe som er kostbart i seg selv, men det kan også gjøre selskapet ditt mye mer utsatt for cyberangrep. I 2020 opplevde 47% av selskapene fem eller mye mer cyberangrep. Cyberangrep blir stadig mer populære, og retter seg mot enhver virksomhet, i enhver bransje, av alle størrelser, og kan komme i et bredt utvalg av former, for eksempel ransomware eller skadelig programvare. Vurder å oppgradere til en moderne og anerkjent arbeidsstasjons -PC og garantere at all programvaren du bruker har hatt relevante oppdateringer og sikkerhet og sikkerhet implementert. Jo eldre maskinvare og programvare blir, jo mye dyrere kan det bli å erstatte og håndtere eventuelle sikkerhets- og sikkerhetsbrudd.

#2 Oppgrader sikkerheten din

Å sørge for at maskinvaren og programvaren din er oppdatert, er en fantastisk måte å ta forholdsregler mot cyberangrep. Den handlingen alene er imidlertid ikke nok. Med cyberangrepere som skaper mye mer sofistikerte måter å infiltrere selskaper hver eneste dag, er ekstra sikkerhet og sikkerhet viktig for å holde deg og selskapet ditt trygt. Mange av disse nettangrepene har makt til å forårsake stor forstyrrelse og til og med konkurs og burde tas på alvor. Det er mange antivirus- og anti-malware-programvareselskaper der ute, og det er viktig å finne et som passer ditt selskaps behov og budsjett. Hvis du har ansatte, kan det være verdt å investere i sikkerhet og sikkerhetsopplæring for å garantere at alle spiller sin rolle og kan holde seg trygge når de utfører daglige oppgaver.

#3 Oppgrader internett

Enten du driver et online selskap eller en lokal butikk, spiller internett sannsynligvis en viktig rolle i din interne virksomhet. Dette innebærer at uansett type eller størrelse på virksomheten din, er sikker og høyhastighets internettilgang nøkkelen. Internett som ikke er sikret ordentlig, eller som går sakte, vil begrense selskapet ditt betydelig, og vil raskt påvirke effektiviteten, produktiviteten og selskapets inntekter. Høyhastighetsinternett er viktig for deg, og dine ansatte for å få gjort arbeid, delta på nettkonferanser med interessenter, lagre sensitive firmadata, bruke programvare for kundeforholdsadministrasjon, få tilgang til viktige filer gjennom skytjenester som Microsoft SharePoint og få tilgang til moderne teknologi for eksempel Voice Over Internet Protocol (VoIP) programvare. Disse tilgangskravene har blitt en viktig del av enhver moderne virksomhet, og krever IP-aktivert teknologi, og den nødvendige båndbredden. Uten denne funksjonaliteten med høyhastighets og beskyttet internett, vil du, dine ansatte, dine kunder og selskapet ditt lide som et resultat.

Teknologi brukes i ethvert moderne selskap som ønsker å løpe effektivt og lykkes. Imidlertid bør du være godt informert og ta fornuftige skritt når du arbeider med teknologi og sensitiv selskapsinformasjon, da det lett kan gjøre deg sårbar.

Er kosmetikk regulert av FDA?

Det er misoppfatninger i massevis tilgjengelig om hva den amerikanske maten så vel som medisineringsadministrasjon (FDA) må lage med kosmetikk. Kontrollerer de eller ikke sminke samt appellerer produkter nøyaktig den samme metoden som de kontrollerer medisiner? Spørrende sinn vil vite! Svaret, så det virker som om det er både så vel som nei. Jeg er ikke advokat, men jeg tror det bryter ned noe slikt:

Narkotika samt godkjenning av premarket

FDA behandler medisiner så vel som kosmetikk annerledes, bortsett fra når de er en så vel som nøyaktig det samme (mer om det om et øyeblikk). For offentlig sikkerhet er skillet noe som betyr noe siden FDA personer medisiner for godkjenning av premarket, og tar et bedre blikk på sikkerheten deres før de noen gang er i salg.

ANNONSE

Hva med kosmetikk?

Kosmetikk blir imidlertid ikke virkelig sett på av FDA før de havner på Sephora, Nordstrom eller Mac. FDA trenger fortsatt at appellprodukter viser ingrediensene sine, så vel som de kan legge ned virksomheten for å gjøre misvisende erklærer (selv om vi fremdeles ser disse erklæringer som er laget hele tiden) eller for å sette publikum i fare, men når du blir ideell ned til Det, sminke ikke er autorisert av regjeringen før den havner i butikken.

Hovedpoenget: Med narkotika tar FDA forpliktelse for å sikre deres sikkerhet før de treffer markedet; Med kosmetikk faller denne forpliktelsen til produsenten, som kan straffes for å ha brutt reglene, men det er hovedsakelig etter faktum.

Når det både er et kosmetisk og et stoff

Nå er det en enorm “men”, så vel som det må lage med produkter FDA -statene er både et kosmetisk så vel som et medikament.

Legemidler, ifølge FDA, er produkter ment å hjelpe til med å behandle eller stoppe sykdom eller å endre metoden kroppen fungerer – en ofte subjektiv betydning som dekker gode anke- så vel som personlig pleieprodukter som flass sjampoer samt mye anti -Ading hudkremer.

Hvis et produkt er blitt klassifisert som både et kosmetisk og medikament, må det passere FDAs premarket -godkjenning. Med andre ord, FDA prøver å sikre at produktet er risikofritt før det blir i salg.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Det er utfordrende (og det er til og med metode mye mer enn dette), men for mye mer info om kosmetikk så vel som den amerikanske FDA, inspiser FDA -autoritet over kosmetikk samt kosmetisk merking og etikettkrav. For detaljer om Canadas retningslinjer for kosmetikk retningslinjer, se Food så vel som medisiner, samt kosmetiske forskrifter, samt for informasjon om retningslinjen for kosmetikk i EU, gå til Premium Appeal News.

ANNONSE

Hvordan har du det med kosmetikk så vel som FDA? Tror du sminke er godt regulert? Del håndtaket ditt i kommentarene.

Din vennlige samfunnsavhengig,

Karen

Lids Strike It rich With Yves Saint Laurent Creme D’Eyeliner in No. 7 Gold star

ever been cruising a beauty department as well as suddenly begin daydreaming about leopard-print carpeting as well as YSL?

Egentlig?! Jeg også!

ANNONSE

It occurred the other day while I was playing with the new Yves Saint Laurent northern Lights holiday collection.

The quads? Mmm-kay. The blushes? I believed they likewise were quite cute, however the new $25 Creme D’Eyeliner in No. 07 Gold Star?

Elsker det!

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Note to self: if I ever inherit a mansion from a mysterious billionaire benefactor (BTW, WHERE ARE YOU?!), I’m painting one of the spaces from floor to ceiling in this warm, bronzy gold (and installing leopard-print carpeting as well as red velvet curtains).

Can you photo Tabs in a space like that using his Hugh Hefner robe?

LOL! Here’s my point: this cream liner is opulent as well as rich.

Pure Chromatics Wet/Dry Eye shadow Quads in No. 12 on the left ($55) as well as Arctic night on the right ($58)
Blush glow in No. 7 on the left as well as No. 7 as well as No. 8 on the right ($45 each)
Rouge Volupte Lipstick in No. 3 ultimate beige ($34)
Top row: Pure Chromatics Wet/Dry Eye shadow Quad in No. 12 as well as Creme D’Eyeliner in Gold Star; middle row, Pure Chromatics Wet/Dry Eye shadow Quad in Arctic night as well as Rouge Volupte Lipstick in No. 3 ultimate Beige; bottom row, blush glow in No. 7 as well as No. 8

At very first I was drawn to it since it reminded me of one of my preferred colors of all time, MAC Powersurge, however after getting to understand it better, now I believe it’s a star in its own right.

Flush with pigment, the soft as well as fluffy cream formula glides smoothly across my skin, as well as when it locks on lash as well as water lines, it doesn’t budge. As a matter of fact, I have to draw out the huge guns to eliminate it, so you may want to have a water resistant eye makeup cleaner close by.

If your holiday celebration itinerary is totally booked, as well as you’re the type of guy/gal who doesn’t like to bust out five different colors as well as eight brushes to do an eye look, grab a pot of Gold Star, as well as then just line your lash as well as water lines with it, pat some on your lids, as well as blend out the edges.

Tada! perhaps likewise curl your lashes, provide ’em a couple coats of your most remarkable black mascara (right now I’m in a thing with Chanel Le Volume… SO AWESOME!), fill in your brows, as well as slick your lips with your preferred red lipstick and/or gloss.

Pris: $ 25
AVAILABILITY: offered now at YSL counters as well as yslbeautyus.com
MAKEUP as well as beauty blog RATING: A+ (I’m lured to get a backup…or two; I like it that much)

Din Friendly Community Beaution Addict,

ANNONSE

Karen.

P.S. Gobble gobble! hope you’re having a fantastic night. I’m just watching 30 rock now as well as getting prepared for bed. I had a Tabs frighten earlier. I was on the method out of the house, as well as El Hub asked if I’d seen Tabs lately, as well as I realized I hadn’t in hours. A few freaked out minutes later, I discovered him hiding in a wardrobe upstairs.

I assumption he hates the vacuum about as much as I do, haha.

The Estee Lauder Blue Dahlia Collection Makes Me delighted to Sing These Blues

Do you ever just stop as well as gaze up at the sky as it modifications colors at dusk? As the day slinks away? Doesn’t it look like someone’s cranking up the saturation on everything? Okay, yeah, so it may noise kinda boring, however you gotta do it every so often.

Estee Lauder innovative makeup director Tom Pecheux states that’s the type of light — the colors that emerge at the moment day turns to night — that influenced the company’s new Blue Dahlia collection (have you seen the 1946 motion picture of the exact same name?).

ANNONSE

The punchy purples, electric blues, pale pinks, sophisticated taupes as well as juicy raspberries in the 16-piece restricted edition release tell a tale of cool-toned colors for eyes, lips as well as nails.

Today I explored five of Blue Dahlia’s delights…

Both the blue Dahlia five color Eyeshadow combination ($42) as well as Sepia Sand Eyeshadow ($20) to my eye demonstrate exactly how far Estee Lauder’s eyeshadows have come over the last few years, both in terms of color as well as quality. They strike me with a sharper edge than the EL of days gone by.

ANNONSE

Cats & makeup Sweatshirt ??

$42

Shop Now

Despite exactly how pigmented they are, these soft, smooth powder shadows might nearly blend themselves. They’re whatever I like a lot of about what Estee Lauder has ended up being — rich, elegant as well as eminently wearable. makeup as well as appeal blog Rating: A

The non-sticky $19 Pure color Gloss Sticks in creamy Mauve Mirage as well as creamy pink night Bloom extravagant lips with smooth, rich color as well as shine. I likewise truly the light strawberry flavor as well as scent, as well as I have a feeling that night Bloom (my fave) will look sensational partnered with smokey eyes. makeup as well as appeal blog Rating: A

Pure color Gloss in Twilight Petal ($20) adds a peachy pink opalescent glow to lips that reminds me of the shades that hide in seashells. With its non-sticky texture, medium thickness as well as moisturizing formula, it’s one of the most comfortable glosses I’ve come across in years (feels similar to Becca’s sheer Lip Tints). som dette! makeup as well as appeal blog Rating: A+

Blue Dahlia five color Eyeshadow combination ($42)

Sepia Sand Eyeshadow ($20)

Pure color Gloss Stick in night Bloom (left, $19), Pure color Gloss Stick in Mauve Mirage (right, $19)

Pure color Gloss in Twilight Petal ($20)

Swatches of Blue Dahlia five color Eyeshadow combination ($42) on NC35 skin

Swatches from left on NC35 skin: Sepia Sand Eyeshadow ($20), Pure color Gloss Stick in Mauve Mirage ($19), Pure color Gloss Stick in night Bloom ($19), Pure color Gloss in Twilight Petal ($20)

Wearing the blue Dahlia five color Eyeshadow combination as well as Sepia Sand Eyeshadow

Wearing the night Bloom Pure color Gloss Stick

Wearing the Mauve Mirage Pure color Gloss Stick

Wearing Twilight Petal Pure color Gloss

Blue Dahlia may not rock the socks off gals who like warm colors and/or bright, strong looks, however it may be just the thing to tempt women who like classy, cool-toned shades. It’s one of my preferred collections to show up for fall. Tommy baby, ya done good!

ANNONSE

Let me understand what you believe of Blue Dahlia in the comments. Does it step you or make you want to turn away?

Your friendly community appeal addict,

Karen