Gi lepper en tankegangsmodifisering med skyllet, hjerteslag og fristelse: Nye gel leppfarger av Laura Mercier

Heartbreaker
For å sitere den fantastiske Rachael Ray av 30 minutters måltider, “Yum-O.”

Når jeg får en av Laura Mercier’s Gel Lip-farger på leppene mine, min mage rummer siden de smaker så bra! Jeg er lokket til å bite i en som det er en stor butterscotch popsicle.

ANNONSE

De smaker så vel som lukt som Butterscotch til meg, likevel forstått som “en av de fine smaker av min ungdom.” Seriøst, jeg brukte å gå til hjørnebutikken, så vel som å bli godteri fra de brachs candy badekar, så vel som jeg handlet om butterscotch, mah!

Gel leppe farger i spylet (topp) samt heartbreaker (bunn)
Denne sommeren, som en del av hennes nye tankegangs sommersamling, legger Laura fire nye begrensede utgave nyanser til sin rene, glatt gel leppe Color Line i Heartbreaker, Flushed, Fristelse og Clementine. De lette, fuktighetsgivende formelforholdene leppene mens det hydrerer dem.

Skyllet

Disse lippiene handler om avslappet – fantastisk for gals / gutter som bare vil ha litt farge på leppene sine uten å bli veid av et tungt, full-dekning av leppeprodukt.

Perfekt for sommeren.

Fristelse
Jeg har gått tilbake så vel som langt blant tre av de fire nyanser – Beige Flushed, Pink Heartbreaker (min favoritt!) Så vel som Berry Temptation – som jeg liker å ha på dovne helger.

De varer bare omtrent en time på leppene mine, så når jeg bærer en, holder jeg den i vesken min for vanlige touchups.

Twatches fra venstre: skyllet, heartbreaker så vel som fristelse
De tilbyr for $ 23 hver, så vel som de tilbys nå på Laura Mercier tellere samt Lauramercier.com.

ANNONSE

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

P.S. Snakker om Heartbreakers …