Unsung Heroes: Becca Eye Tint i Gilt

Becca’s $ 24 Eye Tint i Gilt
Ikke “skyld” som i hvordan faner må føle etter at han trener klørene sine på puter av min favorittstol, men “Gilt”, som i Beccas $ 24 Eye Tint i Gilt, som får ekstra Unsung Hero Holiday Party brownie poeng i dag for Små biter av gylden glitter som svømmer i sin shimmery bronse base, og for sin fabelaktig langdesiggende, vannbestandig krem ​​øyeskygge formel.

Jeg kan bruke et lag på lokkene mine første ting om morgenen, tilbringe dagen som kjører ærend for Santa (Tabs), gå hjem om natten, og henge ut av treet etter middagen med Gilt Shimmering og skinner under treets blinkende lys, Selv når jeg hopper over en primer.

ANNONSE

Gilt bygget opp til venstre og sheared ut til høyre

Og silkeaktig formelen er fingervennlig, noe som indikerer at det er lett å blande med fingrene eller en børste, som er flott, fordi å kunne bruke fingrene med det, sparer meg tid og energi for viktige julegaver, som lagringsbokser med mørk sjokolade Stjerner fra Trader Joe, eller treffer spillknappen slik at hans kongelige høyhet kan se på sine favorittferieevideoer på nytt.

ANNONSE

Jeg er ganske sikker på at dette er hva Tabs ‘drømmer er som …

Unsung Heroes-serien, en langvarig serie her på sminke og klageblogg, har noen av mine favoritt permanente samlingsprodukter fra en rekke merker.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.