Kanal din indre Paddington Bear, så vel som å være tørr under en deluge i Eddie Bauer Charly Jacket

høsting
Spørsmål for deg: Hvem brukte denne gule frakken mye bedre – meg eller Paddington bjørn? ?

OK, så, sannheten som jeg ville kunne kanalisere Paddingtons vibe, var ikke den eneste grunnen til at jeg fikk denne lyse gule vannbestandig regnfrakk fra Eddie Bauer! (Det var en av de viktigste årsakene, skjønt. Ha ha ha!). Det var også (og fortsatt) merket 50%, fra $ 189 til $ 89,50.

ANNONSE

Det har hugget seg så vel som i noen dager her, så vel som dette jakken har holdt meg tørr, selv uten en paraply. Regnet ruller nesten av materialet (det er 62% bomull, så vel som 38% nylon), som er varm, men sill pustende nok til å være komfortabel, så vel som den beveger seg bare tilstrekkelig til å føle seg strukturert, men ikke stiv.

Hetten er bred, så vel som har en subtil brim – tilsynelatende, dette er * helt nøkkel *!

Brimmen unngår regndråper fra å treffe min avtale med så vel som brillene mine så mye mye mer effektivt enn Raincoat jeg kjøpte på målet et par år tilbake. Jeg liker fortsatt den frakken, men siste vintersesongen ble jeg fanget i noen få nedturer, så vel som ble gjennomvåt gjennom, og derfor ønsket jeg en ny.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Denne frakken, skjønt, vil ikke la vann i for ingenting!

Andre grunner jeg liker det …

Glidelåsede lommer! Å, det er så mange glidelåsede lommer, så vel som det er fantastisk – to på sidene av frontlommene, så vel som en på den indre fôr. Jeg tar med meg telefonen med meg overalt, så vel som glidelåsen på lommene gir meg litt ekstra trygghet.

Subtile branding. Det er der, men det er ikke sprinklet over brystet som på en stor del av Eddie Bauer-strøk. Det er en liten logo brodert på håndleddene av begge ermene, men du kan ikke virkelig se det med mindre du ser nøye ut.

Så mange størrelser er tilgjengelige. Frakkene er tilgjengelige i standardproblemet XS, S, M, L, så vel som XL, så vel som i mange høydevalg, inkludert vanlig, petite, høy, så vel som pluss. Jeg endte med å få en rutine i XS. Det passer, men det løper litt stort, så det er romslig på meg. Jeg har ikke noe imot, siden jeg kan lag et gensere eller en tykk sweatshirt under.

Det er søtt! Jeg liker J. Crew-ishness av denne frakken. I tillegg er den gule fargen så morsom.

Så mange lommer!
Dekker yo ‘booty!
Det er også tilgjengelig i beige, en mørk brun så vel som Navy (som også er veldig søt også), hvis Paddington Bear Stoplys Yellow Color er så lett for deg.

Jeg er i den … Nå er alt jeg trenger en rød lue for å velge kappen min.

ANNONSE

Ta med på regnet, så vel som regnbuene!

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.