Gjøre opp for alltid så vel som Pantone våren 2012 mote farge rapport

tangerine tango

Solenergi

Bellflower.

Kabaret

Sodalittblå

Fantastisk Lilac.

Margarita.

Cockatoo.

Driftwood.

Sjøstjerne

I løpet av de siste to årene har Pantone, beslutningstakere av de ganske fargeprøvebøkene som designers, så vel som andre innovative proffene som har benyttet i flere tiår for å standardisere farger, har vært å overvåke innsidere på New York Fashion Week, så vel som å oppsummere sesongmessige fargemønstre i deres høyt -Anticipated vår samt høstmote fargerapporter.

Våren 2012-utgaven bestemmer 10 nyanser som klatrer opp fargens popularitetsdiagrammer. De varierer fra naturlige toner til pasteller, så vel som all metoden til sterke brights.

Gjøre opp for alltid å hjelpe fargeentusiaster på kanten, samt implementere de stilige nyanser i Pantones nyeste fargerapport. Alle brikkene her er en del av merkevarens langsiktige linje, samt tilbys nå på Sephora butikker, så vel som også online.

ANNONSE

For solenergi og kabaret, prøv Eyeshadow i # 71 (venstre) samt øyenskygge i # 58 (høyre), $ 19 hver

For bellflower, prøv Rouge Artist Intense i # 15, $ 19

For Tangerine Tango samt fantastisk Lilac, prøv Aqua Creams i # 10 (venstre) samt # 18 (høyre), $ 22 hver

For sodalittblå, sjøstjerne og drivved, prøv (med klokken fra den blå linjen til venstre) Aqua Liner i # 6 ($ 23), Lab Radiate # M4 ($ 18) samt Aqua Eyes # 21L ($ 18)

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

For Cockatoo, prøv Star Powder i # 956 ($ 19); For Margarita, prøv Star Powder i # 958 (ikke avbildet)

Twatches fra venstre: øyenskygge i # 71, øyenskygge i # 58, aqua krem ​​i # 10, aqua krem ​​i # 18, stjernepulver i # 956, rouge artist intense i # 15, aqua øyne i # 21 ($ 18) , Aqua liner i # 6 samt lab utstråle i # m4; Ikke avbildet: Star Powder i # 958

En av mine foretrukne ting om å omfatte for alltid er deres brede utvalg av langsiktige samlingsfarger. Kan du tro på noen form for andre mulige Pantone-våren 2012-dupes fra Mufe eller fra andre merker? Spørende sinn vil vite.

ANNONSE

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

P.S. Det er den tiden igjen! Tiden for Happy Hump Day Wishes.