To måter å vinne et $ 50 Egift-kort fra Sephora!

Vinner: Giveaway er stengt nå, og vinneren er Jackie! Gratulerer, Jackie! Hvis du skrev inn, men ikke vunnet denne gangen, fortsett å prøve å prøve, og klikk her for å skrive inn noen pågående giveaways før du jet.

Når var den siste gangen du danset på nyttårsaften? For meg var det sannsynligvis for noen år siden på en bar / nattklubb som heter Rafters i San Rafael. Rafters endte med å stenge noen måneder etter det, og jeg hadde aldri gått dit en annen gang, men det nye årets Eva var sannsynligvis den mest morsomme jeg har hatt i år.

Dansegulvet var fullpakket med folk i alle aldre (og Mylar Ballonger med ordene, “Happy New Year!”), Og alle smilte, fra høgskolen med fjærende ben hele veien opp for å shuffle par i syttitallet, rocking Ut til et flott dekselband som beltet ut B-52s kjærlighetshytte, Huey Lewis er hjertet av Rock & Roll og Stevie Wonders overtro som ingen virksomhet, bortsett fra kanskje Stevie selv.

ANNONSE

Det var en av de folkemengdene hvor alle var edru, eller for det meste edru, og det var ingen store egoer som dominerer dansegulvet. Bare en stramt gruppe mennesker som alle har det gøy og ønsker alle rundt dem godt.

I kveld tror jeg El Hub, og jeg vil nok bare gå til middag et sted i nærheten, og så prøv å finne et sted hvor vi kan parkere bilen og se på en fyrverkeri. Hvis vi kan finne et sted langs bukta, og det viser seg å være en klar natt, kan vi kanskje se fyrverkeri over vannet i San Francisco.

Det ville vært fint…

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

ANNONSE

For denne helgens Giveaway, den siste av 2011 og den første i 2012, kan du legge inn på samme måte som alltid, ved å forlate en kommentar om noe i det hele tatt (les videre for å finne ut hvordan du får en annen oppføring også), men Jeg vil gjerne høre om ditt kjære minne om et nyttårsaften.

Ett (1) Sephora Egift-kort som inneholder $ 50 sendt til vinneren via e-post (internasjonale lesere, kan du velge å motta $ 50 sendt av PayPal i stedet).

Det er to måter å komme inn på, og du kan gjøre dem begge for to sjanser til å vinne. Først kan du legge inn ved å legge en kommentar på bunnen av dette innlegget, en kommentar om noe i det hele tatt, som, hva var ditt kjære minne om et nyttårsaften? Husker du hva du hadde på seg den siste gangen du dro? Hva vil du oppnå i 2012? Hva var din sminke / skjønnhet høydepunkt i 2011? – Du får ideen.

For det andre kan du angi ved å følge meg på Twitter @karenmbb og retweeting (RT) følgende melding:

Følg @karenmbb og RT for å vinne et $ 50 Egift-kort fra Sephora! .

Fristen for å komme inn er søndag 1. januar 2012 klokka 11:59 (PT).

Deltakere må angi å bruke en gyldig e-postadresse og / eller Twitter-konto for å vinne.

Maksimalt to (2) oppføringer per person – en i kommentarene nederst i dette innlegget, og en annen oppføring via Twitter adressert til meg @karenmbb.

Contest er åpen for enkeltpersoner i et hvilket som helst land som har nådd flertallet i henhold til deres lokale lover (18 i USA med disse unntakene: Alabama og Nebraska, 19; Mississippi, 21).

Sephora Egift-sertifikater kan kun innløses online og er ikke gyldige i butikkene eller tilgjengelige for kjøp eller innløsning i Canada. Internasjonale vinnere kan velge å erstatte Sephora Egift-kortprisen for $ 50 sendt direkte til e-postadressen din av PayPal i stedet.

Tabs og jeg (hittil referert til som “T-Money and K-Dawg”) vil velge en (1) vinneren tilfeldig fra oppføringene enten igjen i kommentarene nederst i dette blogginnlegget eller adressert til @karenmbb på Twitter.

Vinneren vil bli annonsert her innen 48 timer etter fristen.

Ugyldig hvor det er forbudt ved lov.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Vinner: Giveaway er stengt nå, og vinneren er Jackie! Gratulerer, Jackie! Hvis du skrev inn, men ikke vunnet denne gangen, fortsett å prøve å prøve, og klikk her for å skrive inn noen pågående giveaways før du jet.