Viktige tekniske oppgraderinger selskapet ditt trenger

Uansett om du eier en bedrift, eller jobber for et selskap fra hjemmet ditt, er det noen viktige teknologioppgraderinger du trenger å gjøre for å holde ytelsen din på jobben. , og sikker.

Her er noen av oppgraderingene du presserende trenger å investere i hvis du ikke allerede har gjort det.

#1 Oppgrader maskinvaren og programvaren

Gammel maskinvare og programvare som kjører er utdatert, skader selskapet ditt på mange måter. Ikke bare går det vanligvis saktere, noe som gjør arbeidsdagen din, og dine ansatte arbeidsdag ineffektivt, noe som er kostbart i seg selv, men det kan også gjøre selskapet ditt mye mer utsatt for cyberangrep. I 2020 opplevde 47% av selskapene fem eller mye mer cyberangrep. Cyberangrep blir stadig mer populære, og retter seg mot enhver virksomhet, i enhver bransje, av alle størrelser, og kan komme i et bredt utvalg av former, for eksempel ransomware eller skadelig programvare. Vurder å oppgradere til en moderne og anerkjent arbeidsstasjons -PC og garantere at all programvaren du bruker har hatt relevante oppdateringer og sikkerhet og sikkerhet implementert. Jo eldre maskinvare og programvare blir, jo mye dyrere kan det bli å erstatte og håndtere eventuelle sikkerhets- og sikkerhetsbrudd.

#2 Oppgrader sikkerheten din

Å sørge for at maskinvaren og programvaren din er oppdatert, er en fantastisk måte å ta forholdsregler mot cyberangrep. Den handlingen alene er imidlertid ikke nok. Med cyberangrepere som skaper mye mer sofistikerte måter å infiltrere selskaper hver eneste dag, er ekstra sikkerhet og sikkerhet viktig for å holde deg og selskapet ditt trygt. Mange av disse nettangrepene har makt til å forårsake stor forstyrrelse og til og med konkurs og burde tas på alvor. Det er mange antivirus- og anti-malware-programvareselskaper der ute, og det er viktig å finne et som passer ditt selskaps behov og budsjett. Hvis du har ansatte, kan det være verdt å investere i sikkerhet og sikkerhetsopplæring for å garantere at alle spiller sin rolle og kan holde seg trygge når de utfører daglige oppgaver.

#3 Oppgrader internett

Enten du driver et online selskap eller en lokal butikk, spiller internett sannsynligvis en viktig rolle i din interne virksomhet. Dette innebærer at uansett type eller størrelse på virksomheten din, er sikker og høyhastighets internettilgang nøkkelen. Internett som ikke er sikret ordentlig, eller som går sakte, vil begrense selskapet ditt betydelig, og vil raskt påvirke effektiviteten, produktiviteten og selskapets inntekter. Høyhastighetsinternett er viktig for deg, og dine ansatte for å få gjort arbeid, delta på nettkonferanser med interessenter, lagre sensitive firmadata, bruke programvare for kundeforholdsadministrasjon, få tilgang til viktige filer gjennom skytjenester som Microsoft SharePoint og få tilgang til moderne teknologi for eksempel Voice Over Internet Protocol (VoIP) programvare. Disse tilgangskravene har blitt en viktig del av enhver moderne virksomhet, og krever IP-aktivert teknologi, og den nødvendige båndbredden. Uten denne funksjonaliteten med høyhastighets og beskyttet internett, vil du, dine ansatte, dine kunder og selskapet ditt lide som et resultat.

Teknologi brukes i ethvert moderne selskap som ønsker å løpe effektivt og lykkes. Imidlertid bør du være godt informert og ta fornuftige skritt når du arbeider med teknologi og sensitiv selskapsinformasjon, da det lett kan gjøre deg sårbar.