Becca Light Waves Highlighter Palette

som Pop of Pink i midten er en ny nyanse av Becca Shimmering Skin Perfector presset
Becca har surfet dette – det som føles som en lang, kontinuerlig bølge av begrenset utgave Highlighter Palettes – for hva, måneder? År? Det virker som om det er et nytt hvert par måneder.

Overraskelse! Den nåværende en kalles lysbølger ($ 34, tilgjengelig nå), og den har tre nyanser av deres berømte glitrende hudpresentorpresset pulver. To er nyanser du kanskje allerede er kjent med – god ol ‘Golden Moonstone, som har eksistert i årevis, og glitrende lys lilla prismatiske ametyst, som er nyere.

ANNONSE

Robust plastemballasje med speil
SIDE MERK: Jeg skjedde bort fra Purple Highlighter i årevis tenkte at det bare var for lettere lasses, og det, som en tan-skinned babe, kunne jeg ikke bære den … Gutt, var jeg galt! Det er faktisk veldig smigrende på mørkere hudtoner også.

Fra toppen: Moonstone, Pink Sapphire og Prismatic Amethyst
Den nye, nye nyansen er smack dab i midten av paletten. Det kalles Pink Sapphire, og det er en veldig pen Duo Chrome Golden Pink som blinker til fersken.

Jeg har på seg på kinnene mine her, selv om du vet, jeg måtte bygge opp, fordi det ikke er så pigmentert som månesten og prismatisk ametyst.

Ikke en stor avtale, men fordi det ikke er som jeg måtte sette på tonnevis av det. Jeg gjorde to lag for disse glødende, opaliserende kinnene.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Iført rosa safir på kinnene mine

Disse pulverene er typisk becca fordi de er glatte, silkeaktig, myke og langsiktige. Selv etter 12 timer ser jeg veldig lite fading.

De sparer også de tørreste flekkene i kinnene mine i tillegg fortvilelse (du vet sikkert dette allerede, men jeg har combo tørr / fet hud). I utgangspunktet kan du bære dem uten at shimmeren bosetter seg på noen flakete biter eller trekke oppmerksomhet på dine “opplevelseslinjer”, som jeg liker å ringe dem.

Det er noe ganske 80-tallet om disse fargene, ja?
Samlet sett er dette en fleksibel, funksjonell uthevende palett som må se mye bruk. Det passer også til mange hudtoner og hudtyper, men egentlig, hvor mange fremhevende paletter har man faktisk trenger i livet deres? – Fordi jeg vanligvis ender med den samme highlighter nesten hver dag (Creamy Mac Hush).

Hvis du bestemmer deg for å få denne (det er le og tilgjengelig nå), tror jeg ikke du vil bli skuffet. Det er pent, og ganske billig på $ 34, og du kan også bruke pulverene som øyeskygge, eller som glimrende toppers for lipgloss, leppestift og til og med mascara.

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. Ville det ikke være kult å se Becca bygge opp andre områder av samlingen deres? Ja, deres highlighters er flotte, men hva med en ny øyenskyggepalett? Eller en ny blush palett? Det ville vært fantastisk.