Instagram Beauty: Inspirerende eller utmattende?

Jeg ble overrasket over svaret på en bekymring jeg spurte på Facebook i går om Instagram Beauty – om folk oppdaget det inspirerende eller utmattende – så vel som jeg ærlig trodde at de fleste ville si, “det er inspirerende. Jeg liker det. Jeg liker å se en glam-avtale med Beat, “men det var mange forskjellige meninger.

Selvfølgelig sa noen mennesker at de likte det slags utseende, men det var andre mennesker også, som sa: “Du vet, jeg er ganske … det er fint, men jeg er ganske over det.”

ANNONSE

En som virkelig sitter fast med meg, var fra en kvinne som hadde nevnt at hun liker å se på glam-bildene siden de gir henne ideer, så vel som det motiverer henne til å gjøre sminke hver dag, så vel som på forskjellige måter, men på Nøyaktig samme tid anerkjente hun også at når du legger denne typen ekstremt spesifikt utseende som er tilgjengelige, så vel som over så vel som om igjen, så vel som du legger det opp på en sokkel, kan den fremmedgjøre folk som ikke ser på den måten , eller hvem er ikke så alder, så vel som jeg får det helt.

Jeg mener, jeg føler den metoden noen ganger. Jeg ønsker at jeg kan gå på sminke sider eller sminke kontoer, så vel som se folk i 30-årene så vel som 40-tallet som virkelig ser ut som de lever ekte liv – du vet, i motsetning til disse jentene, som er vakre; De er attraktive – sminke gjort, hår gjort, kledd til ninene, så vel som da de har sine kvinnelige squads, så vel som da er jeg her, som, spedbarn på min t-skjorte, så vel som Jeg bruker elastiske bukser.

Jeg var bare ekstremt overrasket, på en fin måte at det ser ut til å være folk som er tilgjengelige som er sultne etter bilder av folk som liker skjønnhet, men som kanskje ikke nødvendigvis er, som, hyperredigert, så vel som hyper-iscenesatt.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hva føler du om det? Har du oppdaget Instagram Beauty Accounts inspirerende, eller er du over det?

ANNONSE

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

P.S. Glad caturday, min venn. Jeg håper du gjør noe morsomt i helgen. Vi er på vår metode ut døren for å gå til foreldrene mine i East Bay. Kanskje – bare kanskje – de vil se henne i noen timer så El Hub, så vel som jeg kan glide bort til en film.