Søndag med faner katten, sminke og sjarm blogg mascot, vol. 398

Et kjærlighetsbrev til katten min (ja, du leser det riktig)

Kjære faner,

Hei, min søte kitty venn. Jeg vet at selv om vi ser hverandre hver dag (som vi har for stort sett de siste 10 årene), har ting ikke vært de samme i det siste, nå som du er en “storbror” til Baby Connor Claire.

ANNONSE

Det virker sannsynligvis som om hun alltid er i armene mine, eller på fanget mitt, eller på en eller annen måte eller på meg i blandingen, og at når du prøver å snuggle med meg (som den tiden hun ammet, og du prøvde å snike på fanget mitt for å lage kjeks ), det virker grovt urettferdig når jeg sier, “Nei, faner, ikke nå.”

Jeg ser deg slinking bort, dessverre. Jeg hører dine små kitty sukk og meows.

Ærlig, jeg kan ikke klandre deg. Ting har forandret seg mye de siste to månedene, både for deg og for meg, mye mer enn de har i de foregående ni årene vi har brukt sammen. Det har vært ganske sjokk for begge våre systemer.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Men jeg ville at du skulle vite at selv om våre kjente daglige (og nattlige) mønstre har endret seg, er du fortsatt min spesielle tabby baby gutt, og nå elsket jeg de rolige øyeblikkene vi har sammen enda mer, når det bare er deg og meg igjen , Som i går kveld, da jeg våknet på 3 og så deg krøllet opp ved siden av meg, sov godt.

Eller, best nå som jeg skriver dette med deg napping i hjørnet ved siden av stolen min, og med meg på tastaturet trykker du på tapping bort. Hvor mange timer har vi brukt akkurat som dette, min søte venn? Hundrevis? Tusenvis? Jeg vet at snart du våkner, hopper på skrivebordet mitt, og gni kinnene dine mot ansiktet mitt før du draper kroppen din over min venstre underarm som jeg fortsetter å skrive. Du vil begynne å purr og stirre ut av vinduet og av og til blinke sammenhengende.

Jeg beklager hvis det virker som om vi ikke bruker så mye tid sammen som vi pleide å, men det betyr ikke at vi ikke er de aller beste vennene. Du er en stor katt med en stor personlighet, og du vil alltid ha et stort stykke mitt hjerte. Den delen har vært din noensinne fordi dagen du spretter inn i huset mitt i Mill Valley og valgte at du ikke skulle gå til. Mitt hjerte svulmer når jeg tenker på hvordan du pleide å vente på meg i torvet på bakken bak bygningen, og når du skulle se meg komme hjem fra jobb, ville du bundet og meow hele veien nedover bakken med halen din er krøllet og høyt i luften.

Du er en fantastisk katt, faner. Takk for din ubetingede kjærlighet og for å være den beste Kitty Pal en jente noensinne har.

ANNONSE

Du er, og vil alltid være, min svært spesielle en gang i livet Kitty, og i tilfelle jeg ikke har fortalt deg nok i det siste, elsker jeg deg.

Din beste venn alltid,

Karen.