Historien om kvinnen som spiste to frokoster: brunsj på Serpentine SF

Matbilder!

Aldri kan ha så vel mange matbilder i dag, så vel som alder.

ANNONSE

OK, vel, du kan, men … beklager! Jeg kan ikke hjelpe det.

Her er det jeg hadde for brunsj i San Francisco i lørdag med min bitbror. Jeg hadde ikke sett ham om et par måneder, så jeg kjørte ut til sitt samfunn i SF for å tilfredsstille ham på et sted som heter Serpentine.

En av grunnene til at jeg valgte stedet var siden de tar brunsj reservasjoner, så vel som en stor del av steder i SF ikke, så vel som du må vente.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Men rezzies gjør det så mye lettere! Magen min så vel som jeg har litt tålmodighet for å vente om morgenen …

Parkering er også enkel i det området. Restauranten er funnet i Dogpatch Community of Portrero Hill, så vel som det er mye gate bil parkering rundt restauranten. Det er ganske flatt, så du trenger ikke å hale dine kaker opp noen form for bratte åser eller gjøre noen form for vanskelig parkering.

Hei, disse er typen ting du må tro på når du går til brunsj i SF, så vel som jeg ikke krever noen form for drama med kaffen min, så vel som pannekaker, si takk til deg ekstremt mye.

Når det gjelder pannekaker, er bokhvete pannekaker på dette stedet guddommelige. Som øynene dine ruller på baksiden av hodet ditt – det er akkurat hvor deilig.

Faktisk kunne jeg ikke velge mellom pannekaker, så vel som Huevos Rancheros … så jeg kjøpte begge. Lol!

Ja, jeg er kvinnen som steder to ordrer på brunsj. Virkelig, ting som dette er den eneste grunnen til at jeg kjører. Jeg liker ikke å måtte velge mellom salte og søte. Jeg vil ha begge.

Min søsken så vel som El Hub, i motsetning til meg, valgt for å vise noen restraint. Min bro kjøpte fjærfe stekt biff med cornbread …

… og El Hub fikk egg / kjøtt / potet kombinasjon.

Alle tre av oss var svært fornøyd med våre måltider. Utmerket service også.

ANNONSE

Du forstår avtalen. Hvis du er sikker på den metoden i byen, foreslår jeg ekstremt serpentine i SF.

Oh, så vel som om du vil velge søndagsbrunch, skjønt, mye bedre gjør en bestilling raskere enn senere. Plasseringen er ikke ekstremt stor inne, så vel som det fylles opp raskt. Kanskje bestille fremover noen uker eller en måned.

Sterkt anbefalt!