De fantastiske dyrene i Paul & Joe’s Menagerie er villige om avslappet farge: Våren 2015 Menagerie Collection Face and Eye Color CS Palettes

iført den nye Paul & Joe Face & Eye Colors i CS 096 og CS 094 fra Våren 2015 Menagerie Collection
Paul & Joe’s Spring Menageries samling er ikke bare en samling av trykte dyr på pulverpanner. Det er en representasjon av min ikke-for fjerne fremtid, en fremtid der jeg er en kvinne med å fremme år som bor på en gård på den store øya Hawaii som omgir katter (åpenbart) og ulike andre fauna.

Til tross for El Hubs protester, vedtar vi en flodhest og en elefant, i tillegg til ender (og katter), og alle sammen bor sammen harmonisk, mye som de gjør på disse pansene.

ANNONSE

$ 39 Face & Eye Color CS Palettes fra venstre i Elephanteau (096), Girafe (095) og Les Flamants Roses (094)
Jeg tror jeg er fysisk ute av stand til ikke å smile når jeg ser på disse begrensede utgave palettene, og de er også mye moro å bruke, spesielt på uformelle sminke dager når jeg rocker en hestehale, hvite tee og jeans (med min aspca katt varebiler).

Face & Eye Color i Elephanteau CS 096
Pulverene er multifunksjonelle øyenskygge / rødme / highlighters og kan brukes på dine øyne og kinn.

Face & Eye Color i Girafe CS 095
De lukter også som candy hjerter. Og duften er ganske sterk (typisk for Paul & Joe). Heldigvis liker jeg det.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Face & Eye Color i Les Flamants Roses CS 094
På samme måte som det virkelige livet på en gård, har disse dyrene jobber. Katten Moonlights som en øyeskygge, flodhesten fungerer som en aksent nyanse for øynene, anda dekkene som en highlighter, og elefanten hjelper kinnene (mens de også dobler som en øyenfarge).

Egentlig, selv om du kan bruke noen av dem på øynene eller ansiktet, selv om Greta i kuben ved siden av deg, kan rulle øynene hvis hun ser deg iført den blå flodhesten på kinnene dine.

Men hvem bryr seg? Gjør det uansett. Jeg gjorde den andre dagen, haha! Jeg ønsket å se hvordan øyeskyggene ville jobbe på kinnene mine, og de jobbet bra. De glatte, enkle å blande pulverene innskudd en liten bit av nedfall, men det er ikke nok å garantere å kalle de avenging sminke engler ned for å frigjøre deres vrede av ild og svovel. ikke som det.

Face & Eye Color i Elephanteau CS 096
Face & Eye Color i Girafe CS 095
Face & Eye Color i Les Flamants Roses CS 094

Dude, disse dyrene er chill. Alt de vil gjøre er å laze om og holde det uformelt, ma. optimal for mafanøse vasker av farge og mykt glødende øyne og kinn; Ikke optimal for dristig, høy effekt sminke, som fargene ikke er tungt pigmentert. De er mye mer i det rene til middels spekteret.

Iført Paul & Joe Face & Eye Farger i Elephanteau CS 096 og Les Flamants Roses CS 094 på mine øyne og kinn; Mac Vennligst meg leppestift på leppene mine
Hver av de tre paletter består av fire fargekoordinert nyanser.

Les Flamantes roser CS 094, esken med flamingoer på forsiden, har en myk matt taupe øyenskygge, en ren og satinus blå aksentfarge, en glimrende lys rosa highlighter og en matt rosa rød rødme.

Face & Eye Colors fra venstre: CS 096, CS 095 og CS 094
Boksen med jungelkatter er kodenavnt Girafe CS 095. Det er den for dyreelskere som liker varme nyanser. Øynene dine vil gløde med en shimmery brun og en ren lemony gull, mens kinnene lyser med varm beige og satiny kobber.

Ok, ring meg gal (jeg vet at du vil), men jeg ønsker designen på den siste boksen, Elephanteau CS 096, den med zebraene og toucanene, var også tapetet på badet mitt.

Det ville være så kult!

Denne har en satiny gråaktig taupe øyenskygge, en skinnende teal øyeskygge (det mange pigmentert av alle nyanser), en pearlescent rosa beige highlighter og en ren satiny rose rødme.

Du finner alle dem på P & J-tellere og online ideell meow på Beautyhabit.com for $ 39 hver.

Pris: $ 39
Tilgjengelighet: Begrenset utgave for våren 2015, og tilgjengelig nå på Paul & Joe tellere og online på Beautyhabit.com
Smink og klageblogg Rating: B +

Snakker om dyr …

Jeg passerte en familie av hjort på min tur til lunsj! De var bare noen få meter unna, ideelt rundt hjørnet fra huset mitt.

Jeg snappet noen bilder med telefonen min, men le sukk … de viste seg ikke. I moved too slowly because I didn’t want to make the deer nervous.

Sometimes I get lucky, though, and get some pics, like these from a couple years ago of a (then) young buck who chilled out in my yard.

Apparently, he wasn’t interested in modeling as a occupation because he never came back, LOL!

ANNONSE

Are there any neighborhood animals where you live?

Your friendly neighborhood appeal addict,

Karen