Disse $ 8,99 l’oreal ufeilbare silkissime eyeliners er som å få to av UDs 24/7 glide-på øye blyanter for kostnaden av en

l’oreal ufeilbare silkissime eyeliners, $ 8.99 hver
“Du krever ikke noe slags mye mer eyeliner,” ropte min gode venn Cindy over e-post i går som vi diskuterte hva vi skulle gjøre på vår neste møte (dette var ideelt etter at jeg foreslo lunsj, så vel som en tur til Ulta).

Å, virkelig, Cindy? L’Oreals nye ufeilbare silkissime eyeliners ($ 8,99) ville be om å variere.

ANNONSE

Venstre til høyre, fra den lilla blyanten til sølv en, er det rene lilla, koboltblå, ekte teal, gull og sølv
Når jeg holder en av disse pigmenterte, langvarige, silkeaktige glatte linjer så mye som øret mitt, hører jeg en av mine foretrukne synes i verden … støy av ekstra modifikasjon jingling i min hei der Kitty Coin Bank. Siden de er mindre enn 10 dollar! I tillegg til at de er mye mer eller mindre nøyaktig samme som Metropolitan Decay er $ 20 24/7 glide-på blyanter, som indikerer at de er ganske kjempebra.

Fem av de 10 nyanser …
Ikke lawdle etter at du har brukt dem, siden de angir (det tar omtrent et minutt), de ikke budge. Jeg liker å bruke dem, spesielt rent lilla, så vel som koboltblå, for pops av sterk farge langs mine nedre lash linjer så vel som indre hjørner.

Twatches fra venstre: ren lilla, koboltblå, ekte teal, gull og sølv
Det eneste jeg ikke er gal på, er deres motvilje mot å henge ut på vannlinjene mine. På mine lash linjer? Ikke et problem. De holder seg rundt i åtte timer mellom touchups, men på vannlinjene er de borte i to.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Pure Purple (leppestift er leppestift Queen Spill det)

Iført koboltblå langs mine nedre lash linjer

En annen ting: de er utrolig myke – som sårbare myke – men hvis ideene fortsetter å bryte av når du skjerper dem, hold blyantene i kjøleskapet eller fryseren i 20 minutter. Det gjør dem vanskeligere så vel som mye lettere å skjerpe.

De tilbys nå i 10 nyanser for $ 8,99 hver på drugstores, ULTA butikker samt Ulta.com.

Silkissime!

Hva betyr det, uansett?

Pris: $ 8.99 hver
Tilgjengelighet: Tilbys nå på Drugstores, Ulta Stores samt Ulta.com
Sminke samt klageblogg Rating: B +

Og prisen for fineste ytelse med en frossen lunsj eller middag går til …

Jeg har vanligvis ikke noe imot å lage måltider, men i går var en looong dag, så vel som ved middagstid, jeg kunne ikke avtale, så jeg valgte denne Amy’s Mexican Casserole Bowl da jeg gikk for å målrette for å få disse brasene.

Ok, la meg bryte den ned … det er som en enchilada, men det er i en bolle. Du får svarte bønner, fantastisk mais, oliven, hvit mais masa, ost, tomater samt enchilada saus. Herregud! Så mye smak, så vel som bare den ideelle mengden krydder.

ANNONSE

Fem minutter i mikrobølgeovn, så vel som du har en jævla god middag. Jeg må ha fått mye mer av dem.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.