Makeup og Charm Blog Monday Poll, Vol. 518

Det er en vakker dag å være i live?

Så … Hva er mandagsundersøkelsen?

Vel, det er ikke akkurat en meningsmåling. Det er mye mer av en kontinuerlig utvikling (devolving?), Noe tilfeldig liste over spørsmål jeg har satt ut til leserne hver mandag morgen for de siste 11 (!) År. (Det er som en kickstart for hjernen din.) Jeg har alltid glad i å lese svarene dine i kommentarene, og jeg håper du gleder deg til å lese min.

1. Hva er en av dine beste videregående minner?

De fleste er bare små ting, men det er så mange å velge mellom! Det som virkelig står fra hverandre for meg, er de små tingene jeg savner så mye som en voksen.

En av mine beste, og Cindy ville trolig være uenig med dette, men det var på en dag da vi hadde en skriftlig test i Honours History Class (fordi vi var nerds på den måten), og jeg husker dette klart som dagen. Det var seniorår. Vi var i bilen. Jen kjørte oss til skolen, og Cindy var som, “Er du klar for testen?” og jeg var som, “nei, egentlig ikke.” Jeg hadde ikke studert for det. Jeg kan ikke huske hvorfor, men det gjorde jeg ikke.

ANNONSE

Det var å være en essay test, så jeg spurte Cindy, “Vel, hva lærte du i går kveld? Gi meg kulepoengene, “og hun brøt den ned for meg i løpet av stasjonen. Fra den tiden vi kom inn i bilen, kom til skolen, og deretter forlot bilen var ca 15 minutter, og Cindy fortalte meg alt hun studerte, alt hun lærte. Høydepunktene.

Vi går inn, og vi begge tar testen …

Jeg fikk en A på den og Cindy fikk en B. Og hun var pissed! Jeg kan ikke klandre henne.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

2. Hva er det siste showet du maratoned?

Jeg starter alltid viser med et bang, og jeg vil se for noen timer, men aldri ferdig. Men det siste showet jeg maratoned fra start til slutt var den fantastiske fru Maisel på Prime Video.

Det er av folket som gjorde Gilmore Girls, som er sannsynligvis hvorfor jeg likte det så mye.

3. Favoritt tiår?

Jeg mener, jeg kunne gjøre uten at spiralen kommer tilbake, selv om jeg er nede for hår som når for himmelen, men absolutt 80-tallet. Musikken var så mye moro, og selv om jeg hadde en så vanskelig tid med høyhjelpede bukser tilbake da, har jeg kommet rundt for å sette pris på dem mye mer med moren min.

Også, alle leggings vi hadde på seg, og gjør også et comeback igjen.

4. Vil du være min heldige sjarm?

Bare hvis du vil være min heldige stjerne.

5. Peeps: elsker dem eller hater dem?

Jeg skulle ønske du kunne se ansiktet mitt alle scrunchy beste nå. ?

I teorien liker jeg ikke dem. Det er noe om tekstur som ikke er tiltalende for meg … men hvis du legger en foran meg, vil jeg gå dit.

Nye yummies.

Endre min frokostspill
Hva var til frokost i morges? Du vet at det er min favoritt måltid på dagen, så jeg måtte spørre. Vel, det er en av mine favorittmåltider på dagen. Jeg er også en stor fan av lunsj og middag, og snacks i mellom. HA HA! Men frokost er min favoritt, det er derfor jeg så meg rundt for noen nye frokost yummies mens jeg var matbutikk over helgen. De er ganske sunne også!

Starter med … Dave’s Killer Hele hvetebrød. Jeg liker næringsnummerene, og denne fyren på pakken (jeg antar at han er Dave) sprekker meg opp.

Jeg vet ikke hvorfor en muskuløs mann som spiller gitar på et brød, er så morsomt for meg, men jeg graver det!

Også: Thomas engelsk muffins dobbelt protein havregryn med kanel. Det er 7g protein i hver muffin. Jeg ristet en i morges og toppet den med en spiseskje peanøttsmør og yum! Så bra.

Jeg plukket også dannon light ‘n’ fit gresk yoghurt i strawberry cheesecake fordi i noen tilfeller våkner jeg som ønsker dessert til frokost. Vent … som aldri skjer med deg? Du er gal!

Jeg fant alle disse yummiene på målet, forresten, fordi den i vår by har en matbutikk. Og ja, det er kjempebra.

Så, mandag. Ser ut som det kommer til å være en solrik dag her i Nord-California. Jeg føler at det kommer til å bli en god en, også. Hvis du trenger litt ekstra jubel, la meg være din cheesy cheerleader og minne deg om at det er en vakker dag, en helt nydelig, for å være i live. Jeg vet, veldig cheesy, men i noen tilfeller trenger du litt ost i livet ditt. Gledelig å tilby det for deg.

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

ANNONSE

Karen.

P.S. Her er spørsmålene å kopiere og lime inn med svarene dine i en kommentar:

1. Hva er en av dine beste videregående minner?
2. Hva er det siste showet du maratoned?
3. Favoritt tiår?
4. Vil du være min heldige sjarm?
5. Peeps: elsker dem eller hater dem?