Har du prøvd disse Pur Cameo Contour Dual-Ended Contour Pinner?

Jeg er ikke gjøk for konturering. På meg selv. Jeg føler at det ser litt alvorlig ut på meg, og når jeg gjør det, slutter kinnene mine og nesen min skarpere og mye mer meislet enn jeg vil, noe som får meg til å se mer, jeg vet ikke … Villainous?

Ring meg gal, men jeg vil helst ha chubby cherub kinn noen dag i uken.

ANNONSE

Likevel, hver gang en gang (det er en sjelden anledning), vil jeg “gå dit” og gjøre litt konturering, og når jeg gjør det, liker jeg kremer mye mer enn pulver, bare fordi jeg tror det er en mykere, mindre tilsynelatende utseende, Som er effekten jeg får med disse $ 39,50 cameo kontur dual-ended konturpinner med Pur Cosmetics.

Fra venstre: Light, Medium og Tan Duos

Fra venstre: mørk og dyp duos
Hver pinne kommer med to nyanser – en lighter en for å markere og en mørkere for å konturere – sammen med en blanding av svamp, som i hovedsak er en skjønnhetblender.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Mesteparten av tiden ville jeg bruke dem på toppen av fundamentet og concealer, så jeg ville gjøre min makeup først, og da, mens det fortsatt var vått (for å gjøre ting enklere å blande), ville jeg gå inn med en av pinnene. Den oljefrie formelen tørker til en pulverfinish og har en liten, porevennlig glans.

De ser ikke tunge overhodet på huden min, som er en annen ting de har for å dem. Det er fem nyanser tilgjengelig i lys, middels, brunbrun, mørk og dyp (jeg bærer brunfarge), og du kan finne dem nå online og på Ulta og Kohls.

I andre nyheter, hva har du sett på TV i det siste? Noe bra? Jeg har vært alt om …

Jane jomfruen

De vandrende døde

Jessica Jones.

Den siste mannen på jorden

Scream Queens

Gal ex-kjæreste

ANNONSE

Men jeg søker alltid etter noe nytt til Marathon / Watch.

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.