Produkt Spotlight: Laura Mercier Rosé Cheek Color

Rosé hele dagen
“No-makeup” sminkefolk, ta notat: Denne varme rosa pulverblusen vil frigjøre deg fra dine “blahs” mens du oppfordrer kinnene dine tilbake til livet.

Jeg hadde knapt noen sminke sist helg (ekte snakk: Jeg har følt litt blah), men jeg * klarte å sette på noen mascara, Brow Gel og Laura Mercier Rosé i dag, og takk og lov for det!

Rosé er en varmtonet rosa matt pulver rødme, og jeg skjønte ikke hvor mye jeg har forsømt min vanlige skjønnhetsrutine i det siste til jeg så i speilet i morges og så en bart verdig til en Disney Villain på min øvre leppe.

ANNONSE

via Gifhy.

En liten sminke var definitivt i orden.

Så, ja, hvis du vil føle deg litt funksjonell / normal, hvis bare et øyeblikk, bruk rødme – ideelt, en som Rosé, som har den patenterte “No-Makeup Makeup®” ting som går. Det er fargerikt uten å være intens, og matt, og det ser ikke tungt ut eller hardt ut.

Er du den typen person som hopper på grunnlaget? Eller har du bare på seg et snev av tonet fuktighetskrem? I så fall er denne rødmen i sitt beste når det er støvet direkte på bare hud eller på toppen av en minimal base.

Jeg er en NC42 i Mac, forresten.

ANNONSE

Forhåpentligvis, en dag snart, vil vi alle ha steder å gå med faktiske ekte levende folk i dem igjen, og Laura Mercier Rosé vil være klar. Den er tilgjengelig nå på Ulta-nettstedet for $ 30.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.