På en skala fra 1-10, akkurat hvor mye misliker du å ha håret i ansiktet ditt?

På en skala fra 1-10, med “1” ikke noe stort tilbud, så vel som “10” er hvitt varmt brennende hat, akkurat hvor mye misliker du å ha håret i ansiktet ditt?

For meg avhenger det av noen få faktorer, som det jeg gjør på den tiden, så vel som nøyaktig hvor janky håret mitt er. Som, hvis jeg har jobbet, så vel som jeg er helt svett, så vel som grov, er jeg på nivå 10, siden jeg absolutt ikke kan stå med noen form for stray strengene fast på mitt svette ansikt, ugh!

ANNONSE

Jeg har virkelig et sofistikert før-trening håret regime som jeg har fulgt for fortiden … vel, for alltid, det virker. Hva jeg skal gjøre er å sette håret mitt i en hestehale, normalt med to gummibånd, slik at hestehale ikke løsner så vel som slipper ut, så vel som da vil jeg legge på et hodebånd, så vel som trygt det uten noen færre enn fire bobby pins.

Og uttalt hestehale må legges ekstremt spesifikt. Det er et flott område for det. Det kan ikke være så høyt eller så lavt, siden hvis det er så høyt, vil håret mitt piske rundt så vel som fortsatt slo meg i ansiktet mitt, så vel som om det er så lavt, jeg kan føle det på Tilbake på nakken min … som jeg ikke liker, så ja, prosessen er typen intens, men det er min ting så vel som det fungerer for meg. I utgangspunktet, når jeg trener, må jeg holde håret mitt langt, langt borte fra mitt svette ansikt.

Resten av tiden, det bryr meg ikke virkelig når håret mitt kommer i ansiktet mitt, så lenge håret mitt er litt rent, så vel som med “noe”, indikerer jeg at det ikke er så bra eller stinkende . For eksempel, når jeg er på slutten av fjerde eller femte dag, så vel som det er fet, så vel som lukter som stekt mat, så ja … det er irriterende, så det går.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

ANNONSE

Hva med deg?

På en skala fra 1-10, akkurat hvor mye misliker du å ha håret i ansiktet ditt?

10 (Jeg misliker det mye)

9.

8.

7.

6.

5.

4.

3.

2.

1 (virkelig ikke bry meg i det hele tatt)

Se resultater

Laster …

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.