Lørdag surfing, 21. mars 2020

caturday hilsener fra en ny venn
God morgen så vel som fornøyd caturday fra en feline dame hjørne av nettet i Nord-California. Nøyaktig hvordan du gjør? Føler verden topsy-turvy til deg som det gjør for meg? Er usikkerheten churning i gropen i magen din, uansett om dagen, så vel som natt?

Ja meg også.

ANNONSE

Jeg er naturlig kablet for å bekymre seg, så vel som å holde mine ånder, har ikke vært lett, men jeg prøver. Jeg teller mine velsignelser ofte så vel som jeg #Stressbake. Jeg prøver også å fokusere på enkle gleder, hvorav en tar lange turer med Coycoyen hver morgen.

Vi forlater hjemmet best etter frokost, så vel som hodet utenfor for å sjekke ut vårt nabolag. I løpet av de siste dagene har vi lyttet til fugler synge, vinket hei til våre naboer (fra seks meter unna, selvfølgelig), sprinklet i pytter, så vel som fornøyd en ny Kitty nabo.

Si hei til ni, en grå bortfall som satte opp leiren nedover gaten fra oss. Ifølge en vennlig feline kvinne som bor i nærheten, så vel som føder ni hele tiden, bor han på bakken bak leilighetenummeret 9, så vel som han er svært vennlig, men vi har blitt fortalt at han vil nippe fingrene hvis han er Å føle feisty … Vi ser ham hver dag, så vel som å tilby ham behandler hvis han er rundt.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg forsøker ikke at han beveger seg med oss ​​noen form for tiden snart siden Rosie er Queen Bee rundt her, men jeg håper noen i samfunnet til slutt tar ham inn.

En ny kitty god venn er alltid en gave.

Tilsynelatende er det ikke bare en metropolitan myten – spenning kan virkelig slå håret ditt, sier vitenskap.

Å snakke om hår, slitne kvinner kutter bangs mens i karantene. Som noen som er hakket av håret under tvanget (vanligvis i midten av natten), er alt jeg trenger for å bekjempe trang, jenta.

Hvordan LVMH fabrikker i Frankrike gikk fra å skape parfyme for å lage håndrensen på bare 72 timer.

Det er greit å sørge for selve tingene vi har mistet under Covid-19 utbruddet.

Møt feline kvinner i Benzie County, Michigan.

Yoga med katter … det er en ting.

Har du noen gang ønsket at du kanskje ser to katter “skøyter” på et frosset basseng? Her er du.

Folk som er lister på plassering, samt å bruke Zoom (A på Internett-verktøyet for Online Meet-Ups), ber om avtale med filtre, slik at de ikke trenger å gjøre håret eller sminke før møter.

Denne hudlege antyder å bruke solkrem, samt opping av avtale med maske spill når du er sosial distansering.

Kan Coronavirus online på dine sjarmprodukter?

KJEMPESØT

Hold musen så vel som bake.

Jeg liker metoden du kammer håret ditt; Jeg liker de trendy klærne du har på deg.

“Vingene dine trenger ikke å være tvillinger, men de må gå til nøyaktig samme parti.”

ANNONSE

Hvordan går det med deg?

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.