Søndager med faner katten, sminke og skjønnhetsblogg mascot, vol. 559

Jeg så en liten tiara på målet den andre dagen og tenkte på snøfnugg. Hun var Tabs Longtime … Hvordan skal vi si dette – Kitty Companion? Jeg husket tiden han tok henne til Tiffany og sa at hun kunne plukke ut noe hun ønsket, men da hun plukket ut en forlovelsesring, så fanene veldig nervøse. “Åh, um …” Han meowed, “alt annet enn en ring.” Så snowflake plukket en liten tiara i stedet.

Tabs var morsomt om relasjoner … han var ikke en spiller, men samtidig satte han aldri en ring på den med snøfnugg, selv om jeg trodde han skulle, bare fordi hun var så god katt. Hengiven, morsom, vakker og en stjernelig kitty modell i seg selv. De jobbet faktisk på flere kitty-modelleringskampanjer sammen, noe som førte sladdermagene til å spekulere på at de ville bli gift, men de gjorde det aldri.

ANNONSE

Jeg spurte faner om det en gang, og han sa at han hadde for mye å fortsette å bli bundet til et konvensjonelt forhold, som jeg tror kan ha vært sant i en viss grad, men jeg tror også at han bare var redd for å få sitt hjerte gått i stykker.

ANNONSE

Snowflake ventet tålmodig på faner i flere år før du til slutt fortsatte. Siste gang jeg hørte, hadde hun slått seg ned med en katt med kongelig slott i Skottland. Jeg tror han var en hertug eller en prins eller noe. Jeg er ikke akkurat sikker, men han eier et slott. Noen ganger ser jeg bilder av henne i Royal Gossip Mags over dammen.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.